Ben İzmir'de Ufuk Bilkay'a 4000 YTL'ye yaptırdım, ama doktor dogru soylemiş bence de, cunku bizim karar vermemiz gereken seyler var bi de vermememiz daha dogrusu doktorun vermesi gerekenler var, yani sen sadece doktoruna karar ver bence ve ondan sonra da gerisine mudahele etme cunku biz ne dersek diyelim, doktor yine kendi uzmanlıgınca bildigi yontemi, protez tipini, buyuklugunu vb. uyguluyacaktır..
Gogusleri neredeyse sıfır olan bayanlara bildigim kadarıyla kasaltı yaparak en dogal goruntuyu saglıyolar, sekil olarak ise damlada normal bayan gogsu gibi alt tarafta daha cok dolgunluk oluyo ust tarafta daha az, yani dogal bayan gogsu aynen..Yuvarlaklarda ise heryeri aynı oluyo gogsun, dusun sen karar ver, ben hangisini daha cok isterdim diye dusun, ama yine tekrarlıycam: bence iyi bi doktor bul ve bu secimi tamamen ona bırak, cunku sen sadece kendi gogus yapını tanıyosun, o ise yuzlerce farklı yapıda bayan gogsu tanıdıgı icin cok daha estetik bi secim yapıcaktır senin icin ark.ımyerimseniben
Buarada İst'da olman gerekiyorsa en cok methini duydugum 3 isim: Fatih Dagdelen, Teoman Dogan ve Tugrul Bey, soyismini unuttum, belki işine yarar, sevgiler..