Yuvamız İstanbul Bilgi

H E

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2013
24.858
62.723
30
Merhaba arkadaşlar ,
Uzun zaman sonra konu açıyorum nerden açılıyor ne yapılıyor hep unutmuşum. Konuya gelelim ..
Kızım 34 aylık ve bu İstanbul Belediyesinin projesi olan Yuvamız İstanbul kreşine yazdırdım .
Acaba burdan bu kuruma çocuğunu gönderen var mı ? İnternette baya araştırdım ama yeni bir proje olduğu için çok bilgi yok . Bilgisi olan bilgi verebilir mi ?

Şimdi den çok teşekkürler

Bilgi almak için konu açmıştım fakat taşındığı kategori sayesinde pek görülmemişti ..
Tecrübelerimi paylaşmaya karar verdim . Belki benım gibi merak eden birileri olur ..

Öncelikle başvuru tarihlerinde kızım için başvuru yaptım . Yaklaşık 1 ay sonra telefon aracılığı İLE evime gelmek istediler ve gelene kadar telefonda söyledikleri evrakları hazırlamamı rica ettiler. ( kiradaysanız sözleşme , siizinse tapu, anne-baba kimlik , çalışan kişilerin maaş bordrosu, borcunuz varsa onunla ilgili evrak ..) müsait olduğum için o gün direk evime 2 bayan geldi . Ve çocukla ilgili sorular sordular ve Bunları not aldılar . Daha sonra telefon istenilen evraklara baktılar ve 1 hafta içinde ödeme ile ilgili döneceklerini söylediler. Öyle de oldu 1 hafta sonra kreşten arayıp çıkan ücreti ve kreşe gidip gerekli evrakları imzalamamız istediler . Kreşe gidip imzaları attık . 1 hafta sonra çıkan tutarı ibb nin sayfası üzerlerinden yatırdım ve kızım resmen kayıt olmuş oldu . ( sadece çıkan ücreti ödüyorsunuz herhangi bir kırtasıye masrafı yok)

Daha sonra eylülün 2 haftası kızım kreşe başladı . İlk hafta uyum haftası olduğu için 9-12.30 saatleri arasında kaldı . 2. Hafta normal saatlere yani 08-17 geçtik .
3 yaş grubu için öğle uykusu var o yüzden pike , çarşaf ve yastık istiyorlar 2. Hafta . Diğer sınıflarda uyku yokmuş .

Şuan 2. Haftamızdayız çok memnunum güvenliğinden öğretmenlerinden .. kızım ilk hafta ilk günler zorlandı hatta sürekli ağlamış ama alışması için beni içeri almadılar . Gerçekten de öyle oldu 3. Gün ağlaması bitti ve sınıfa uyum sağlamaya başladı .

Son düzenleme:
Arkadaşımın kardeşi 2 sene kadar farklı şubelerine gitti. Özel eğitim gerektiren bir çocuk. İlkinden çok memnun kaldılar, müdür öğretmenler vs çok iyiydi. Çocuk okula 5 dk geç kalsa hemen arıyorlardı. İkincinden ise öğretmenden dolayı memnun kalmadılar. Çocuk haftalarca okula gitmese arayıp sormuyorlardı. İki farklı okula gitme sebebi, 2.sene evlerine daha yakın bir yere açıldı.

Reactions: H E
Teşekkğr ederim bilgi için . Hangi bölgelere gitmişlerdi bilginiz var mı

Konuyu gördüğüme çok sevindim, kızım 2019 Mart doğumlu bizde başvurduk ama ön kayit olarak görünüyor hala

Çok fazla talep varmış bu sene . İnşallah sizi de ararlar .
Ya insallah olur, çünkü çalışıyorum ve kızımı kreşe vermem gerek burdan haber beklediğim için başka yere bakmadım, arayıp bilgi mi veriyorlar acaba kabul olduğuna dair, yarın kuruma gidip bilgi almayı düşünüyorum

Öğretmen aramak zorunda değil Veli bilgilendirmek zorunda

Normal bir çocuk için dediğiniz doğru fakat özel eğitimli bir çocuk için işler aynı olmuyor.
Gene aynı iki halükarda da öğretmen aramak zorunda değil. Öğretmen okulda ve ders içinde derse gelen öğrenciden sorumludur, mesai dışında bilgi almak ve bilgi vermek zorunda değildir. Yapması jesttir orası ayrı konu.

ilk başta aradılar ve eve 2 tane bayan geldi . Hem kızımla konuştular hemde eve odasına baktılar hemde gerekli evraklara baktılar. Form doldurdular evde sonra o forma göre fiyat belirlendi . Bize 470 TL çıktı yarı ücretli . Ücret çıktıktan sonra başvurduğunuz çem den arıyorlar kayıt için gidiyorsunuz ve gerekli imzaları atıp kayıt oluyorsunuz

Bilgilendirdiginiz için çok teşekkür ediyorum yarın bir gitmeye çalışayım bakalım ne diyecekler, orası olmuyorsa mecbur başka yere bakmam gerekecek

Bilgilendirdiginiz için çok teşekkür ediyorum yarın bir gitmeye çalışayım bakalım ne diyecekler, orası olmuyorsa mecbur başka yere bakmam gerekecek
Ararsanızda bilgi verirler önce belediyeyi arayın site de numara var . Eğer ordan bilgi alamazsanız başvurduğunuz Çem i arayın bir sorın

Ararsanızda bilgi verirler önce belediyeyi arayın site de numara var . Eğer ordan bilgi alamazsanız başvurduğunuz Çem i arayın bir sorın

Çok teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgiler için

Merhaba bende kreş için başvuru yaptım da
Mefhaba

Merhaba yeniyim bir türlü yazamadim mesajı Bir sorum olucakti size 3 yaş için bende başvurdum bu sene tek yumurta ikizi kızlarım var acaba tuvalet olayı nasıl oluyor bezi bıraktılar ama tuvalet için bir yardimci gerekiyor temizlenmeleri için vs bir bilginiz var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…