Yuvamda gözü olan kaynana ve anneci kocam kızlar deli ediyor bu kadın beni

ftmadnr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2024
18
-13
24
Merhaba öncelikle herkese , İki yıldan fazla evliyim 22 yaşındayım erken yaşta evlendım 20 yaşımda kurtulup mutlu olmak güzel bir yuvam düzenli bir hayatım olması için ve eşime aşık olduğum için evlenmeyi kabul etim aslında 3 yıl daha bekliyicektım nasip diyim öyle oldu. Neden erken,evlendi diye siz düşünmeden söylim aile bireyden bir kaç kişiden kurtulmaktı normalde eşime de demiştim 3 yıl,daha bekle diye her neyse konuya geçelim.
Kaynanam memlekete yaşıyor biz İstanbul’da ben doğma büyüme İstanbul’da yaşıyorum ailem de’ öyleydi fakat evlendiğim zaman memlekete taşındılar. Kaynanam ve kocası düğünü vs orda yaptırdılar köyde yaşıyorlardı’ sürekli misafir gelıyordu , ve benım anlamadığım dilden asla Türkçe konuşma yoktu resmen bir hafta boyunca patlıycaktım kadın birde habire misafirle onu yapalım bunu götür şunu götür benımle hava atma çabası hanş gelinim var.. kaynanam 45 ,yaşında her neyse İstanbul’a evimizle geldık takıda takılan tüm paralarıda vermedi çok düşüncesiz bir kadın annen böyle neden yaptı?dedımde ya canım boşver falan demişti hala ozmaan ,anneci olduğunu bilmiyorum.
İki ay sonra eşiyle geldiler bir, ay kaldılar ama kadın zere kadar çekilmez eve gelır gelmez evın düzenini deyiştirdi. Her şeye burun sokma arkamı döndüm an dolapları karıştırıyordu. Neden dedim Kendıne iyi olmak yerıne insanın arkasından iş çıkarmak bide. Biz o sıra bir sebebten tartışmıştık odaya gelıp ne oldu ne oldu? Dedım birşey yok yok ila söyle, şaka gibi bana dedi şey erkektir sen kadınsık susucaksn what is ? Öyle bir dünya mı var ? Ben susmadım için sevilmeyen geline girmiş oldum he bide ilk geliniyim iki oğlu var daha evlenırme hızında bir türlü kız bulamıyor ben orda konuştum vah vah vah cevablars bak dedi giti odaya o bir ay işkence gibiydi memlekete giti. Beni arıyor hamile değilmişin bak senden sonra evlenenler bile hamile diyip, psikolojik şiddete mahrum bıraktı hazır değilim dedikçe kadın sacmaladı. 9 ay sonra tekrar memleketen geldiler bize geldinde senin neden çocuğun olmuyor demezmi dedım şuan düşünmüyoruz seni bır hocaya götürelim ,,
Allahımmmmm çıldıtran kaynana
Bana neyle korunuyorsun nasıl yapıyorsunuz o işi ,dedi o an ne yapılanı şaşaırdım . Annemi aradım ne kadar ayıp bir söz dedi,sen dinleme onu falan dedi , her neyse 20 gün kaldıler hep boş yapınca kavga çıktı bir ara, kavga etik ben gıdıyorum kocasınıda kukla gibi kullanıyor elinde, tek söz kadının ama bana gelınce erkek ne derse o….
Sürekli hamile kalmamı isterdi
Zaten hazır oldumds istiycem ne bu uzun burunluk
Neyse evliliğimin yıl sonuna yakın hamileydim artık ben istemiştim, hamile olduğumu söyledim mutlu oldu vs .
Kızı yok,
Sadece erkek çocukları,
Babada İnşlh kız olur biz kız istiyoruz dıyordu neyse ,

eşim ailesiyle konuysordu ama çok az şimdi ise burnumdan gelıyor birazdan o konuya deyinicem. Hamileliğimin 8 ayında kaynanam geldi kaynım geldi bizde kaldı ya ev 2.1 oturma odasında uyuyorlardı başka oda kalmıyordu her neyse kadın gelıp tek vazfı TikTok izliyordu habire birileriyle akrabalarıyla telefonla konuşmak. Sürekli milleti arayıp asla bir iş yapmıyordu eşim yemek yapmayı bildiği için genelde bir ben bir o yapardı yemek yapmazdı resmen , hala hizmet görmeye gelmişti neyse dıyordum kalkıp yemek yaptım ama karnım okdr büyüktü ki, tüpe deyip yakmıştım , hiç vicdanı sızlamadı sözde benım yanıma gelmiş destek oluyor oğlu gelınce yalandan bilirler yapmaya çalışmalar ?annen böyle böyle yapıyor dedimde boşver ben işten geldimde yaparım dedım ne gerek var işten geldınde yaparsan bende yaparım ama bu kadın buraya gelıp keyif etmeye gelmiş resmen diyince baktım gözlerini faldırdı ….
Annesi her boka karışan bir tip kaynım ben eşim dışarı çıkalım dedik geldi sen nereye onlarla niye gdıyorsun sanki ben insan değilim. Annemde o zaman gelmişti kadın resmen zoruna gıdıyordu annemin ords olmasını üzülüp gitmek istemişti erkenden kadın Habire anneme bakıyordu bunu hızlı geçiyorum artık onun yüzünden habıre kavga eder olduk. Hoşuna gıdıyor tabi. Özel istedim eşime dedim gelıp hemen ne özeli ikisife hastane deyip atladı aklını çeldi . Devlete 3 gün suni sancı verdiler o acılar okdr zordu ki sancı az hafifleşecek gibi olıyordu gelip, noldu bugunde mi doğuramayacak maf olduk hastanede yorulduk hadi doğur demesi ölmek istedim o dakika ,
Sancı durunca çağırımı sancı versınler deyıp duruyordu sözde benı kızı gıbı görüyor yalan ya , ben başta dedım normal doğuramam kendımı biliyorum ama kimse dinlemedi. Ve açılmam üç günde 2 olmuştu 3 ( gün sezeryana aldılar . Kızımı kucağıma aldım an dünyalar benım olmuştu ama kaynanam tabi burnumdan getirdi. Eşim çok anneci oldu o aralar aha dedım şimdi yüzüne beli eti odaya aldılar bizi cocu emzirdim o sezeryan dikişim bir yandan patlamış kanıyor asla ilgi yok hastane berbat, neyse gece oldu çocuk yanımda uyutum yanımda olsun ıstedım gelip çocuğumu yanımdan aldı.
Senin kokuna alışıcak olmaz sonra zor olur deyip aldı ila yerıne koyucak sandım kadın çocuğu alıp yanına koydu onla yatı ben kirz geçirdim sabaha kadar yatamadım annen böyle yaptı,,, dedığımde ya nolcak bişi olmaz cart curt annesine asla lags luga yapamaz ya yapsın demıyorum ama annesi çok terbıyesız .her’şeye her hayata burnunu sokuyor’kafayı yemıstım eve geldık iki gün sonra çocuğu sadece emzirdimde gorıyordum çocuğu habıre yanına almak ısıtıyordu, alıp gıdıyordu,annene bişi de dedimde asla demez çünkü anneci okdr zor oldu ki en son 15 günde kavga çıkardım küçük öyle gitş evıne bıkmıştım ama kaynım hala bizdeydi üni açılana kadar bir ay kaldı o halde bile hizmet edıyordum onlara, eşim yemek yapıyordu ben diğer şeyleri,
Ve şuan güncel olarak çok şey var ama sonunu anlatıcam kaynanam köyden taşınıp İstanbul’a çok yakın bir şehirde evleri vardı kiracı çıktı oraya taşındılar ben bunu duyunca resmen kaynar sular başımdan döküldü bu anneci eşim hemen gidicez edicexz bana çok şey yaşattı gitmek ıstemıyorum deyince kavga çıkmıştı bana etmedini yapmadını bırakmadı ve çocuk doğundan bugüne kadar her Allahın günü görüntülü arıyor .. o aramada benım eşim arıyor bıktım aradındads bu çocuk üşür ,yok bu çocuğa sıcak bu ne , ya ben anneyim 5 aydır çocuğa bakıyorum her boka burnunu sokar her gün her gün ya görüntülü evide kontrol edıyor hani kavga edıyromuyız bir şey varmı vs vs ben hergun aramandan rahatsa oluyorum dedimde annemdir annem ararım anneci çok şey var ama anlatamıyorum kelimeler kıfayetsiz, Valahi beni yaşlandırdı her şeye karılyor konuşmuyorum utanmaz ama gelıyor

Bu evliliğe çocuk tuz bıber olmuş zaten.
İşiniz yok evde düzen yok.
Kocaya rest çekecek ne aıle ne maasınız var.
Ana da gelır dana da.
Adamın ailesinden kacıs yok.
Yıne şu şartlarda eşiniz yemek vs yapıyor çok aşırı kötü bır adam gelmedı bana.
Mecburen kaynanayı çekeceksiniz.
Duymazdan geleceksiniz.

Valahi kimse annemin kızı değil
evde olan düzene kaynana burnunu sokup duruyor huzuru ila bozmaya çalışıyor

Anne evinde olsaydınız bu kadar eziyet cekmezdiniz.Yagmurdan kaçarken doluya tutulmuşsunuz.O büyük aşkta balon gibi patlamış elinizde.Ya susup oturacak ya da tüm kartları açık oynayacaksınız.Kv daha genç ,enerji dolu oğlunun boynuna tasmayi takmış istediği gibi yönetiyor.Baska çocuk yapmayın sonunuz belki değil.İse girseniz kv çocuğu alır bir daha zor görürsünüz.Durum zor görünüyor , kolaylıklar diliyorum......

Mesele kaynanan degil bir türlü sinir cizemeyen kocan malesef onun ailesini eleştirdikce esini ailesine daha çok iteceksin

Bir şeylerden kaçmak için acele ile evlenmişsiniz ama neden çocuk için bu kadar acele ettiniz? Yaşınız küçük, eşiniz olgunlaşamamış, düzene girmiş bi evlilik yok ortada.. Kaynananız tehlikeli biri, hepsini de avucunun içine almış, kocanızda annesinin ağzına bakıyor malum.. Kocanıza şikayet etmeyi bırakın, onun yanında annecim annecim diyin siz de ama o yokken açık net olun, istemediğinizi, memnun olmadığınızı belli edin, çocuğunuza karıştırmayın, sınırlarınızı çizin.. Kocanız görüntülü arasın annesini boşverin saatlerce konuşmadığı sürece, hatta siz de canım eşim diyip konuşurken yağlayıp ballayın kaynanaya fırsat vermeyin..

Kamu spotu: Genç kızlar evden kurtulmak için evlenmeyin, okuyun çalışın kendi düzeninizi kurun, vakti gelince evlilik de olur çocuk da

Evlenince ne olacağını düşündün de koştur koştur evlendin?

Korkunç bir kayınvalide vakası daha. Kayınvaliden çok baskıcı, kendi sözünü dinleten birisi. Eşin de gerçekten tam anne kuzusu. O ne derse o oluyor. Ailevi sorunlardan dolayı evlenip kendini yakmışsın. Yağmurdan kaçıp doluya tutulmuşsun. Kayınvalidenin yeni doğan bebeğin için senin kokuna alışacak,olmaz sonra zor olur demesine çok takıldım. Sizi bosandirip çocuğa kendi bakacak gibi bir izlenim verdi bana.

Kayınvalide fenaaa.. kendi genç, siz daha çocuk yaşta.. tabi yonetmek isteyecek. Ama sende buram buram asi ergen kokuyorsun kuzum ya sarılmak istedim what is mat is falan

Yarısına kadar okuyabildim hiç kocanın adı bile geçmiyor. Anası bunları yaparken kocan nerdde. Asıl sorun kaynana değil. Ana kuzusu kocan
Evet büyük ihtimal öyle zaten ya ogun dıyor çocuğu bana versin ben bakarım ne sanki bir mama verecem sizde rahat edersiniz oldu dedim öğünde kavga çıkmıştı madem öyle cocumuda görme dedım sen mi getirdin nerden getırdın evlenmeden önce varmıydı çocuğun ya tam bir şeytan bu kadın

İşte çaba harcamadan calismafan sabah kalkıp işe gidip gelmeden öyle huzurlu hayat falan yok kocanda olsa.Olanda azdır zaten.Elbette karışacak annesi eşiniz anneci sizinde ekonomik olarak kendinizi gecindirecek paranız yok.Böyle olmasi getekmiyor ama böyle işte insankar o nedenle diyorum para her kadına lazım .Şimdi paranız olsa eve çıkacak durumunuz olsa hadi be oradan derdiniz .Ben eşinizin sabrını zorlamamanizi tavsiye ederim sizi dinlemez bu aile sizin evlilik eskidikce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…