Yuvalarımıza bir nefes eklemek için dua kardeşliğı

Okumayacak ise listeden ciktiysa bundan sonraki arkadasimiza tam paylasalim ona göre okuyalım siteye girmiş ama cevap yazmamiş tekrardan başa dönüp okumak sıkıntı oluyor cünkü

Sagolun arkadaşlar Allah razı olsun bitti şukur hepsini okudum.

RABBIM ne muradınız varsa nasip etsin insallah

yeni arkadaşa gecebiliriz canım. Beklemesin bitsin biran önce duamız ve listemiz

kader yine okumayacak ise arkadaşların okuma sayısinin üstune 444+ 49 adet eklemiş olacak dua sahibi arkadasimda 448 üstune 52 adet ekleyerek 500 adet okumuş olucak bizlerde yani 493 adet okumuş olucaz, kaderi bekleyelim dersen yine siz bilirsiniz canım,

Bismillahirrahmanirahim tefiriciye 2. Listemiz .

1. annesinineseri Nurcan kızı Eser

2. M Mirac440 Duygu okudi

3. @HemDeliHemAsik Hatice kizi hanie

4. Kader_91 merve

5. Ezmu0810 Ezel

6.@Dil-i bitab Saliha

7. H hayalalemiveben Melek

8. icroc Tuğba okudu

9. D darrbee BETUL

10) ftmclk okudu

D darrbee için okuyoruz kader yine okumayacak ise arkadaşların okuma sayısinin üstune 444+ 49 adet eklemiş olacak dua sahibi arkadasimda 448 üstune 52 adet ekleyerek 500 adet okumuş olucak bizlerde yani 493 adet okumuş oluyorsunuz. Kader_91 bir sorunu var sanıyorum mutlaka haber verirdi yoksa . Böyle olsun listede kalsın son 2 kişi zaten . Perşembe bitsin inşallah

NERELERDESİNİZ KIZLAR

bende okudum canım, bitti şükür.. Rabbim gönlündekini hayırlısıyla yaşamayı nasip etsin inşallah D darrbee

Bugun bitiririm inşallah

Nasılsın bebis nasıl
Hala yatışa devam 23 gündür yatıyorum pazartesi kontrolüm var inşallah kanama alanı geçmiştir bebegim iyidir çok merak ediyorum onu şimdilik agrım falan bir rahatsızlıgım yok.
Sadece ecopirine ara verdigim için tedirginim kanama alanı bitse de ilacıma başlasam rabbim evlatlarımızı korusun bize bagışlasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…