- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.526
- 88
- Konu Sahibi Hebehubele
-
- #2.361
Amin inşallah canım gönlünü ferah tut onu bu sefer herseyiyle eliyle koluyla göreceksin ve mükemmel bi duygu Rabbim herkese isteyen nasip etsin inşallah . Tekrar tekrar ultrason da görmek istiyor insan özlüyor eli kolu şekillendikceHala yatışa devam 23 gündür yatıyorum pazartesi kontrolüm var inşallah kanama alanı geçmiştir bebegim iyidir çok merak ediyorum onu şimdilik agrım falan bir rahatsızlıgım yok.
Sadece ecopirine ara verdigim için tedirginim kanama alanı bitse de ilacıma başlasam rabbim evlatlarımızı korusun bize bagışlasın inşallah
ayy hayırlı olsun canım gözün aydın çok sevindimKızlar beni hatırlıyorsunuzdur belki bu topukta birlikte dua etmiştik bibirimize ben aşılama oldum aşılama ile hamile kaldım çok şükür ama daha çok yeni keseyi gorebilcmmi o bile belli degil çift çizgiyi görünce 2 3 gün agladim çok güzel bi duygu rabbim nasip etsin herkese
Allah razı olsun cnmayy hayırlı olsun canım gözün aydın çok sevindim
Ay canim hatırlamaz mıyım seni. Gözün aydın olsun. Cok mutlu oldum. Rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip rtsin. Hayırlı evlat olsun inşallah:)Kızlar beni hatırlıyorsunuzdur belki bu topukta birlikte dua etmiştik bibirimize ben aşılama oldum aşılama ile hamile kaldım çok şükür ama daha çok yeni keseyi gorebilcmmi o bile belli degil çift çizgiyi görünce 2 3 gün agladim çok güzel bi duygu rabbim nasip etsin herkese
Evet hatırladım canım cook cook cook sevindim Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah isteyen herkese nasip etsin. Harika cok mutlu oldum ❤Kızlar beni hatırlıyorsunuzdur belki bu topukta birlikte dua etmiştik bibirimize ben aşılama oldum aşılama ile hamile kaldım çok şükür ama daha çok yeni keseyi gorebilcmmi o bile belli degil çift çizgiyi görünce 2 3 gün agladim çok güzel bi duygu rabbim nasip etsin herkese
Allah razı olsun cnm daha çok yeni bakalım keseyi görmeye gitcez nolur dualarınızı esirgemeyin ben herkese ediyorum diğerlerinden ne haber tülay dan flan hicgorusemedikEvet hatırladım canım cook cook cook sevindim Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah isteyen herkese nasip etsin. Harika cok mutlu oldum ❤
Inşallah canım benim saolsun rabbim herkese nasip etsin bütün isteyenler beraberAy canim hatırlamaz mıyım seni. Gözün aydın olsun. Cok mutlu oldum. Rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip rtsin. Hayırlı evlat olsun inşallah:)
2 kişi kaldıHebehubele canım yeni arkadaşa ne zaman geçeceğiz okuyamayanlar yazsa yardım etsek
Canım sadece betül kaldı, okunma sayisini kader girmez ise ona göre ayarlanmıstı betulde okudugunu soylerse tamam olmuş oluyor yani2 kişi kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?