- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
- 548
Teşekkür ederim canımHarika olmuş ben bunu nasıl gormem![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canımHarika olmuş ben bunu nasıl gormem![]()
Teşekkür ederim canımEllerine saglik canim cok guzel gorunuo![]()
Herkesi siradan gittim, sendemi yapmistin gormedim de
Teşekkür ederim balımEllerine sağlık canımŞahanesin,yarışmada bol şanslar
![]()
Teşekkür ederim ablacımEllerine sağlık canım. Bayram günü her yer yuvalama kokar memleketimde. Bizim burası da buram buram Antep kokmuş.
Yarışmada başarılar dilerim.![]()
Teşekkür ederim,ilk defa yaptım ne eksik acabaBu Antep yuvarlaması olmamış çünkü yuvarlama çorba değildir öncelikle elinize sağlık. Malzemelerdr eksikler ama önemli olan labnenin kullanımı![]()
![]()
Köftenin içerisine soğan konur ayrıca karabiber tutması için yumurta konur ayrıca una bulanmazTeşekkür ederim,ilk defa yaptım ne eksik acaba![]()
Canım 10 yıl Gaziantep'te yaşadım arkadaşlarım hep Antepliydi bu tarz yuvalama yapanı hiç görmedim:)Köftenin içerisine soğan konur ayrıca karabiber tutması için yumurta konur ayrıca una bulanmaz
Köfteler benmari üsülü ocak üstünde haşlanır. Sizin köfteler kıpkırmızı rengi kırık beyaz olmalı karabiber den dolayı
Ve nohut kadar yapılan köfteler olmaz o nohutun yarısı kadar olmalı en fazla
Teşekkür ederim tarif çorba olarak geçtiği için bu kategoride yaptım oldukça doyurucu kesinlikleama bizim burda buna çorba deyince biz verilen emekten dolayı çok alınıyoruzellerinize sağlık bayram sabahı yenir bizim burda özel bir yemektir herkes farklı yapar ama biz pirinç ununu köftenin gramajıyla başabaş koyarız genelde tekrardan ellerinize sağlık
![]()
Sağol canımmmEllerine sağlık Cano,çok güzel olmuş,hangi sunum daha güzel karar veremedim bi türlü
![]()