evet endoskopiyle heryeri görebiliyorlar.benim yutkunma zorlugum ara ara oluyor özellikle üzülünce bide yemege dikkat etmezsem oluyr ama kendime 1-2 gün dikkat edersem geçiyo hemen.benim hastalıgım ilerlemişti yutkunma zorlugu varken yediklerimi cıkarma isteği geliyordu sürekli kusuyordum ve gecici rahatlıyordum alışkanlık yapmıstı biara hattasonra baktım olmayacak 1-2 gün resmen ac gezdim sonra düzelmeye başladı ilaçla filen toparladım şimdi Allaha cok sükür iyiyim sadece sabahlrı agzımın tadı cok kötü oluyor geceleri belkide mide suyum cıkıyor olabilr bogazım yanmıyor ama agzımda acı tad var onu da bi atlatsam benden mutlusu olmıcak :))
Aynı dert bende de var reflü hastalığım var doktor onun için pantactive debridat adında iki hap verdi kullandım ondan sonra bu boğaz şikayeti bi anda gittim tekrar doktor da deterjan dan uzak dur ağzını burnunu kapat direk temas olmasın demişti ama bilmiyorum reflü mü başka birşey mi iki gün olmuyor 3. Gün oluyor bazen gün içinde oluyor bi anda sonra 2 gün sürüyor aşırı bulantı yapıor bazen 2 defa istiğfar ettiriyor ve çok balgam üretiyor sürekli yutkunma ihtiyacı hissediyorumbende bugun oldu ilk defa canim yaa,off napcami sapittim.ben zaten panik biriyimdir.eger gecmezse p.tsiye bi dr.a gideyim barisanada mide bulantisi yapiyormu peki,mesala bana cok yapti kac kez kustum ama midede bisi kalmadi hala kusasim var
Merhabalar çok fazla zaman geçmiş üzerinden ama nasıl bir damla kullanmıştınız.Bu kullandığınız boğazınızdaki hissi geçirdimi.Yani şuan aynı ürün varmıdır yada benzerleri acaba.arkadaslar ayni sorunu bende yasiyorum ve doktora basvurdum kulak burun bogaz yollarinda asiri kuruluk tespit edildi ve sinüzit icin tablet burundan alinan yagli damla direkt bogaza temasli verdi ve aldim gercekten gecti yani korkulacak durum yok
Merhaba sizinde bademcikleriniz iri mi? Takılma hissi bendede oluyor bademciğim büyük.
Merhabalar çok fazla zaman geçmiş üzerinden ama nasıl bir damla kullanmıştınız.Bu kullandığınız boğazınızdaki hissi geçirdimi.Yani şuan aynı ürün varmıdır yada benzerleri acaba.
Bedemcik taşı olabilir benim o sekildeydiMerhaba sizinde bademcikleriniz iri mi? Takılma hissi bendede oluyor bademciğim büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?