evet endoskopiyle heryeri görebiliyorlar.benim yutkunma zorlugum ara ara oluyor özellikle üzülünce bide yemege dikkat etmezsem oluyr ama kendime 1-2 gün dikkat edersem geçiyo hemen.benim hastalıgım ilerlemişti yutkunma zorlugu varken yediklerimi cıkarma isteği geliyordu sürekli kusuyordum ve gecici rahatlıyordum alışkanlık yapmıstı biara hatta sonra baktım olmayacak 1-2 gün resmen ac gezdim sonra düzelmeye başladı ilaçla filen toparladım şimdi Allaha cok sükür iyiyim sadece sabahlrı agzımın tadı cok kötü oluyor geceleri belkide mide suyum cıkıyor olabilr bogazım yanmıyor ama agzımda acı tad var onu da bi atlatsam benden mutlusu olmıcak :))
bunun kökten çözümü yok mu yahu :):) şu tvlerde hep çıkan br adam var ya Mehmet yerdel mi ne amalıytla kesn çözm dıyr br daha olmaz dıyr offf kendıme guvnım gelse gdıcm doktoroda endoskopi ister diye acayip korkuyorum tamam uyutuluyr eyvallahta yınede ,nsan dusununce br hoş oluyr boru gireck sonucta sana albukı o kdr nsan oluyr yanı ne var eflü bir sürü kişide var dr bakack ilaç yazack durumuna göre ama işte olmuyor