K.B.B. - Kulak-Burun-Boğaz Yutkunurken Boğazıma bir şey takılıyor sanki.

tatücüm hastalık hastası olmadan doktora git bir an önceyerimseniben
herkesten bir fikir geliyor
sanki bizim bi rahmetli vardı onunda şöyleydi rahatsızlığı der gibi:roflol:
geçmiş olsun tatlım önemli bişey değildir kalbini ferah tutŞeniz

sağol canım. çok haklısın, başkası açsaydı bu konuyu ben de aynı şeyi yazardım belki ama cesaret edemiyorum doktora gitmeyi. aslında niye bilmiyorum yaaa. offff

Canim herne olursa olsun kesinlikle doktora gitmelisin, allah korusun birsey varsa bile erken tehsis cok önemli.

Bazen bu durum bendede oluyor sigara kullaniyormusun bilmem ama ben sigarayi fazla kacirdigim zaman bunu yasiyorum sanki yedigim hersey bogazima diziliyor gibi.

Gecmis olsun canim ama muhakkak doktora git. Sevgiylea.s.

en kısa zamanda gitmem lazım, farkındayım aslında. teşekkür ederim

Bende de yaklaşık 2 yıldır aynı problem var.Sanki boğazımda bir nohut tanesi var ne aşağı ne yukaruı .Beni boğuyor nefes alamıyorum zaman zaman günlerce uyuyamadım.Bir kaç doktora gittim.Birisi geniz eti ve burun etini almak gerek dedi.Öteki bademcik alınmalı dedi ,diğeri burundan et ve kemik alınmalı dedi.En son gittiğimde akşamları saat 8 den sonra katı veya sıvı hiç bir şey yemeyeceksin.Kahve kola çay salçalı ve asitli gıdalardan uzak dur sende asit kaçağı var dedi.2 yılda hepsinin tedavisini gördüm ama hangisi doğru teshis bilmiyorum.Hala aynı problemle yaşıyorum ve nefes alırken bile yoruluyorum.Yutkunamadığım için de boğazım çok kötü.Şimdi başka bir doktor araştırıyoruz.Çaresini bilen varsa yazsın.

merhaba arkadaşım merak ettim, nette ararken görüdm de mesajınızı, bende de benzer bir durum var, ne oldu durumunuz?

benim de 1 aydır boğazımda bir şey takılıyor sanki boğulacak gibi oluyorum ancak çok çok çok aşırı derecede sinir stres yaptığım için midir bilmiyorum hoş zaten başıma hangi hastalık geldiyse stresten geldi ya :! dün kan verdim tiroid beziyle mi alakalı diye tiroid testi yaptırayım dedim bakalım sonuç ne çıkacak .............

Bazı arkadaşlar psikolojik olabilir demiş,doğru olabilir 1 aydır devam ediyor diyorsun,hani arada geçip sonra tekrar falan mı başlıyor.
Benimde bir gece durduk yere kulağım tıkanmıştı.Doktora gittim muayene etti,kızım hiçbirşey yok,senin son zamanlarda canını sıkan birşeyler mi oldu dedi.Şok oldum,çünkü o hafta içinde babam korkunç şekilde tıkandı uzun süre nefes alamadı.Birde çok büyük bir kavgaya şahit oldum,resmen sinirlerim altüst olmuştu.
1 hafta boyunca geçmezse gel ölçüm yaparız dedi.Ama geçti.
Sen yinede psikolojik olabilir diye gitmemezlik yapma canım.Acil şifalar diliyorum.

arkadaşlar 1 aydır aynı şey bende de vardı bugün doktora gittim ve tonsilit (bademcik iltihabı)olmuşun dedi antibiyortik ve sprey verdi bakalım geçecek mi ama uzman doktora gitmedim pazartesi işk işim gitmek ihmale gelecek bi konu değil bence sizde gidin geçmiş olsun...

kızlar benimde boğazımdan prinç tanesi büyüklüğünde beze geliyor (çocukluğumdan beri)
ve çok kötü kokusu var
2 ayrı doktora gittim
biri bademcik iltihabı dedi
öbürü yemek kalıntıları dedi
ama ikiside bi zararı olmayacağını söyledi
ilaçlada tedavisi yokmuş
bademcikleri aldırmak gerekiyormuş
ama doktor zararı olmadığı için alınmasını önermedi

arkadaslar slm,hic yakin zamanda buraya yazan yokmu acaba.bugun bendede ayni sey oldu.sanki bogazimda tikali duran bisey var,ne biliyim balgam gibi sanki ama degil,yemek yiyorum gecmiyor su iciyorum gecmiyor,nedir bu boyle yaa,ayrica mide bulantimda var..offf cok korkuyorum yaaa

bende budurum 1 yılı aşkın var hastanede çalıştıgım için sürekli doktorlarla irtibat halindeyim ama hiçbiri çaresini bulamadı...hala yaşıyorum bununla alıştımda...ama sorunun kaynagı burun etlerim büyümüş şekilleri bozulmuş vede allerjik rinirtimden kaynaklanıyormuş..bu arada sinüzittende olabilirmiş.geniz akıntısını bogazda hissetmeniz olabilir...

bende bugun oldu ilk defa canim yaa,off napcami sapittim.ben zaten panik biriyimdir.eger gecmezse p.tsiye bi dr.a gideyim bari sanada mide bulantisi yapiyormu peki,mesala bana cok yapti kac kez kustum ama midede bisi kalmadi hala kusasim var

bole derinden ve agzimi simsiki kapayip burnumdan hizla nefes alsam balgam cikartip rahatlicam gibi hissediyorum(biraz igrenc oldu ama kusura bakmayin kizlar) deniyorum deniyorum olmuyor.sanki yutkundugum tukuruk biyere takilip surterek iniyor asagiya

anlattıgın durum aynen bendede var hızlı bi şekilde nefes almak işe yaramıyor bende hiç bişey çıkmıyor...ne aşagı iniyo nede yukarı çıkıyo ölece duruyo...bende ilk başlarda çok kafaya taktım...burnumdan ve bogazımdan endoskopi bile yaptırdım , bisürü ilaç aldım yok yok yok sonuç sıfır...ama merak etme kötü bişey olsaydı şimdiye çıkardı kokusu bende :) çünkü 2007 den beri bende var...sen genede doktora git rahatla bence...bu arada mide bulantısı demişsin geniz akıntısıysa eger bulantı yapması normal....

bilmiyorum ki tatlim geniz akintisimi nedir.hatta suanda laptopa yazi yazmak icin kafami one egiyorum bogazimda bir aci oluyor

kızlar bendede 2 senedir var bu durum .daha sonra boğazımda yumruya dönüştü.sanki boğazımda bir şey tıkandı nefes alamıyormuşum gibi geldi hemen doktora gittim.kbb yde tabi 3 doktor gezdim.kbb ci dilimi iyice dışarı çekip ciğerlerime kadar baktı ve hiçbirşeyiniz yok tamamen psikolojik dedi.ve son bir senedir antidepresan kullanıyordum.yeni bıraktım.ve ara ara hala oluyo.yutkunuyorum ama gitmiyo çok rahatsızlık verici bişey ama kesinlikle psikolojik.yani en azından bende öyleydi.çok stresli ve herşeyi kafaya takan biriyim.yine çok düşündüğüm zamanlar yine oluyor.çağımızın hastalığı sters bizleri her yerimizden vurmaya devam ediyorrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…