yürüyüş

uyuzum

aşksın sen oğlum.....
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2010
672
12
kızlar ben 28.08.2012 beri gününden yürüyüş yapıyorum ama yapmaz olaydım ister inanın ister saçmalıyorsun diyin belki bende etki etti öyle birsey ama 8 aydır yürüyorum bacaklarım kaslaştı doğal olarak ama çok kötü duruyor çok kalın duruyor yağlar kasa dönüşünce bacak irileşiyor buda oldukça kalın ama yağsız hani futbolcular olur ya onların bacak yapısına dönüşüyor çok mutsuzum yürüyüşü bırakcam inş kızlar nacizane fikrim yürüyüş yaparsanız dikkat edin hergün yürümek evet yağları azaltıyor ama kas yapıyor buda çok kalın bacaklara dönüyor bence spor yapacaksanız yürüyüş yapmayın:KK50::KK50::KK50: sizinde eğer böyle deneyimleriniz varsa benimle paylaşırmısınız

8 aydır hep pantolan tayt eşorman giymiştim bugun etek giyim dedim aman allahım iğrenç bacaklarım vardı:KK53::KK53::KK53:kaslı ve kalın :KK50::KK50::KK50:

kızlar ben 28.08.2012 beri gününden yürüyüş yapıyorum ama yapmaz olaydım ister inanın ister saçmalıyorsun diyin belki bende etki etti öyle birsey ama 8 aydır yürüyorum bacaklarım kaslaştı doğal olarak ama çok kötü duruyor çok kalın duruyor yağlar kasa dönüşünce bacak irileşiyor buda oldukça kalın ama yağsız hani futbolcular olur ya onların bacak yapısına dönüşüyor çok mutsuzum yürüyüşü bırakcam inş kızlar nacizane fikrim yürüyüş yaparsanız dikkat edin hergün yürümek evet yağları azaltıyor ama kas yapıyor buda çok kalın bacaklara dönüyor bence spor yapacaksanız yürüyüş yapmayın:KK50::KK50::KK50: sizinde eğer böyle deneyimleriniz varsa benimle paylaşırmısınız

8 aydır hep pantolan tayt eşorman giymiştim bugun etek giyim dedim aman allahım iğrenç bacaklarım vardı:KK53::KK53::KK53:kaslı ve kalın :KK50::KK50::KK50:

Bir kere yağlar kasa dönüşmez. Demek ki fazla yürüyüş size yaramamış. Bunun için uzman birinden yardım alın isterseniz. Çünkü ben kilo vermek için yürüyüş yaptığımda hiç bacaklarım sizinki gibi olmadı. Uzun bir süre de yürüdüm. Lütfen yürüyüş yapmayın tarzı şeyler söylemeyin, herkesin bünyesi farklıdır. Size istemediğiniz sonucu vermiş diye herkese aynı olacak değil.

evet haklı olabilirsiniz ben zaten nacizane fikrimi beyan ettiğim söyledim hatta herkeste aynı etkiyi göstermeyeceğinide ilave ettim lütfen dikkatli okuyun hemde bunu biraz araştırınca bir kaç maskale bile buldum evet ben 8 ay yürüdüm ve bacaklarım kasa doğla olarakda kalınlaşmaya başladı ben b unu yaşadığım bi olayı belirttim herkesin kendi fikri :)

kasa dönüşüyor dediğim sıkı asla sarkık değil ama çok kalın bunu kastettim özür dilerim yanlış itibar bıraktıysam tam anlamıyla yazdıklarımı okuyunca yağın kasa dönüşmesi fizyolojik olarak mümkün görünmüyor ama cidden bacaklarımı kalışlaştırdı

oyyyyyyy bende hep ince bacaklarımdan şikayetçiyim
yürüyüşle gerçekten kalınlaşıyormu şaşırdım doğrusu

peki bu yürüyüyüşler sayesinde hiç kilo vermedinizmi

.

cnm bi ara vermiştim ama yemeye başlayınca tekrardan aldım bunda benim vucudumun kiloya elverişli olmasıda tabiki etken bir ara cidden çok kilo verdim ama nasılsa yürüyorum diye yedim ve göbeklendim ama benim suanda derdim bacaklarım çok ama çok kalın duruyor üst tarafıma göre şaştım kaldım :26::26::26:

kaç dk yürüyodunuz? belki de fazla gelmiştir.

ama yürüyüşle bacak kaslanmaz yani ben de öyle biliyorum.

8 aydır 1 saat cnm bazen iki kezde yürüdüğüm oldu valla benim bünyemde kalınlaştı bacaklarım :KK43:((çok kötü duruyor

X