Yürüyüş hakkında(acil)

SummerMiss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2007
700
2
Merhaba öncelikle topiği gezmek isterdim ama sizin bilgilerinize göre başlamak ya da öğrenmek daha iyi gibi göründü ben 65 kiloydum 3 ay içinde 54 kiloya ulaştım yaşım genç zaten şu an tek istediğim şey bacaklarım ince değil kalın sayılır vucuduma göre ama memnunum göbeğimin yan yağlarımın gitmesini istiyorum hafif kaslansın istiyorum yandan göründüğümde belimin ince görünmesini istiyorum bunu tempolu yürüyüş ile sağlıyabilirmiyim?? yarın sabah başlıyorum akşamda yürüycem her gün sizce işe yararmı birde bacaklarımın baldır bölgesinin kaslanmasını istemiyorum :KK43: olmaz umarım

canım yürüyüş tamam bütün vücudu çalıştırır bir şekilde ama kaslarını belirgin şekilde geliştirmez.bunun senin için iyi tarafı bacaklarında istemediğin kaslar oluşmayacak,kötü yanı karnın kaslanmayacak.bunlar için bölgesel hareketler gerekli kanımca..ama bel ve karın bölgendeki yağlar erimez mi erir,kilo verdikçe..yürüyüş her koşulda iyi bişey,başla ve devam et derim,ama eve gelince sorun gördüğün bölgelerine yönelik egzersizleri programlarına dahil et bence..

cnm hanı parklarda bel cevirme aletleri varya onlar cok ise yarıyor benm oyle ınceldı onlar ıdene derm gunde 100 defa yap

şu kızın karnı çok hoşuma gidiyor gerçi kendisini çok severim :KK70: olabilirmi sizce göbeğim yok sadece dümdüz bi karnım olsun istiyorum göbeğimde yağ tabakası var her spor yapmayan gibi tabi

mischa-barton-bikini-tits.jpg

X