Canım en kısa zamanda seni bekliyoruz.Zaten çok enerji harcıyorsun.Az kalorili bol enerjili besinler seni ayakta tutar canım.Günaydın kızlar sabah gene bir adet poğaça patatesli domates zeytin çay ya aceleden böyle yiyorum hala temizlik filan yapıyorum ama yarın herseye sıfır dan
başlıyorum inş spor sağlıklı beslenme herşey güzel olacak ... Diğer kızlar hiç cevap ver
Günaydın hanımlar
Ay secim misafirim var bugün gidiyor o yuzden sık paylaşım da b ulunamadım
Bugün tartı da eksileri gördüm
Dün bi mağaza da kalem etek elbise denedim,tam bi hüsran göbek bölümüm çok fazla ,mayıs a kadar kurtula bilirim ınş.
Bugünkü menü
3 lt şu bol yeşilçay
Sabah
Peynir
Yumurta
Öğlen
Tavuk ızgara
Ayran
Akşam
Tavuk izgara yasa ton balığı
Bugünü de atakla devam edicem
Yarın sebze protein olarak devam edicem
Havada harika bugün yürüş yapmayı planlıyorum inş
Krakerleri merak ettim şimdi.Burdanda tarifini yazarsan sevinirim tatlım.[/QUOTE][reQUOTE="orignate, post: 45272067, member: 250121"]kahvaltı öncesi 1 bardak süt yine aç uyandım çünkü kahvaltı hazır olana kadar susturuyor midemi
2 yumurta
dereotlu maydonozlu lor
öğlen: yulaf kepeğinden krakerler yaptım( tarifini sayfamda yayınlayacağım)
1 bardak şekersiz sütlü türk kahvesi
1 tane de vitamin aldım supradin, halsizlik var çünkü göz kararması da olmaya başladıbugün bol mineralli soda bulup onu da içicem takviye olarak..
Canım bende duraklama doneminde olduğunda nar çiçeği kuru yapıyorum,hibiskus çayı yanlış hatırlamıyorsam ,hızlandırıyor kilo vermeyisabah 1 bardak süt
bir parça peynir
şekersiz çay
bir kase yoğurt pulbiberli
yulaf kepeğinden bisküvilerim
ara :1 light coca cola
öğlen
1 yumurta tavada
1 parça tavuk köfte ızgara
1 kase lor
20 dk koşu bandında yürüdüm . ardından annemle çarşıda 2 saate yakın gezdik
Canım bozma moralini sen elinden geleni yapıyorsun.ama şöylede birşey var.Sabırlı ve kararlı olmalıyız yani kafamızda bu olayı getirmeliyiz.Yıllardır aldığımız kiloları 1 ayda veremeyiz bunu birkere kabul etmeli ve sabırla devam etmeliyiz.Lütfen yemenin içmenin kölesi olmayalım.Sağlığımız için,kendimiz için,sevdiklerinize için.Örnek vereyim k.validem çok önemli bir ameliyat geçirdi ve kilosu yaklaşık 150 kg di.Yıllarca yedi kimseyi dinlemedi,hiçbir lezzetten kendisini mahrum bırakmadı kısacasi nefsinin kölesiydi resmen ve hastalığı boyunca vücudunu ne çevirebiliyorduk,ne kaldırabiliyorduk,ne temizliğini yapabiliyorduk çok zor durumdaydı.Onu öyle görünce bir insanın kendisine bu kötülüğü neden yaptığına anlam veremedim.Herşey elimizde kızlar gençliğin enerjisiyle bu olayı kafada bitirelim.Çok geç olmadan.Ikinci ogunum kizlar: yulaf, 2 yumurta, tambugdayli makarna, grapefruit, yesil cay
Aksam yuruyusumu yapmaya calisicam insallah.
Bazen by kilolari hic veremiyicem gibi geliyor cok yoruldum hayatimdaki by kilo sorunundankizlar sizlerde hic oluyormu boyle dusunceler normali acaba
Krakerleri merak ettim şimdi.Burdanda tarifini yazarsan sevinirim tatlım.
Süperdi canım benim.Maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?