Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

Canım en kısa zamanda seni bekliyoruz.Zaten çok enerji harcıyorsun.Az kalorili bol enerjili besinler seni ayakta tutar canım.

[reQUOTE="orignate, post: 45272067, member: 250121"]kahvaltı öncesi 1 bardak süt yine aç uyandım çünkü kahvaltı hazır olana kadar susturuyor midemi
2 yumurta
dereotlu maydonozlu lor

öğlen: yulaf kepeğinden krakerler yaptım( tarifini sayfamda yayınlayacağım)
1 bardak şekersiz sütlü türk kahvesi

1 tane de vitamin aldım supradin, halsizlik var çünkü göz kararması da olmaya başladı bugün bol mineralli soda bulup onu da içicem takviye olarak..[/QUOTE]
Krakerleri merak ettim şimdi.Burdanda tarifini yazarsan sevinirim tatlım.

Canlar ben neler yaptım bugün yazayim gari :) dün geç unutunca geç uyandı.Her yerim ağrıyordu bu ara pek dinlenemiyorum.Haliyle kahvaltıyı da geç yaptım.
1 bardak ılık limonlu suyumu içtim.Şifa olsun bana :)
1 saatlik yürüyüşümü yaptım.Çok şükür.
Kahvaltım
bol lor peyniri
2 ceviz
1 küçük greyfurt :) çok şükür doydum.

Selam kizlar,

Ac karnima sicak limonlu sifali suyumu ictim

Kahvaltida: protein, domates salatalik, zeytin peynir yesil cay

Ara: as sekerli meyve secip yiyicem ve kuruyemis ezmesi

Aysecim hakli olabilirsin bende kacamak yapinca yazmaya elim varmiyor

Canlar 2. Öğünüm
16 tane hamsi ile buğulama
yarım kuru soğan .Doydum mu doydum çok şükür :)
1 saatlik yürüyüşümü de yaptım şükür.

Ikinci ogunum kizlar: yulaf, 2 yumurta, tambugdayli makarna, grapefruit, yesil cay

Aksam yuruyusumu yapmaya calisicam insallah.

Bazen by kilolari hic veremiyicem gibi geliyor cok yoruldum hayatimdaki by kilo sorunundan kizlar sizlerde hic oluyormu boyle dusunceler normali acaba

Dün akşam:
20 tane Hamsi buğulama
2 litre su
Bütün gün dışardaydım spor yapmaya hem vaktim olmadı hem de halim.
Vitamin ve maden suyu işe yaradı halsizliğimi daha az hissediyorum artık

Günaydın canlar
1 bardak limonlu suyumu içtim
1 saatlik yürüyü.ümü yaptım çok şükür.
Kahvaltım 2 yumurta
2 ceviz
1 küçük greyfurt.Afiyet olsun bana :)

Günaydın hanımlar
Ay secim misafirim var bugün gidiyor o yuzden sık paylaşım da b ulunamadım

Bugün tartı da eksileri gördüm

Dün bi mağaza da kalem etek elbise denedim,tam bi hüsran göbek bölümüm çok fazla ,mayıs a kadar kurtula bilirim ınş.
Bugünkü menü
3 lt şu bol yeşilçay
Sabah
Peynir
Yumurta
Öğlen
Tavuk ızgara
Ayran
Akşam
Tavuk izgara yasa ton balığı
Bugünü de atakla devam edicem
Yarın sebze protein olarak devam edicem
Havada harika bugün yürüş yapmayı planlıyorum inş

menün çok güzel kaçamak yapmazsan güzel kilo verdiriyor gerçekten. bugün benim de atakta 4. günüm 2 gün daha dayanabilirsem perşembe başlamayı düşünüyorum ps günlerine. durmak yok yola devam kilolar gidene kadar

sabah 1 bardak süt
bir parça peynir
şekersiz çay
bir kase yoğurt pulbiberli
yulaf kepeğinden bisküvilerim

ara :1 light coca cola

öğlen
1 yumurta tavada
1 parça tavuk köfte ızgara
1 kase lor

20 dk koşu bandında yürüdüm . ardından annemle çarşıda 2 saate yakın gezdik

Krakerleri merak ettim şimdi.Burdanda tarifini yazarsan sevinirim tatlım.[/QUOTE]

tabiki yazarım ,doyurucu ve çok hafif bir kraker , atıştırmalık olarak bire bir

ÇUBUK KRAKER

1 yumurta ( küçük boy )beyazından azcık üzerine sürmek için ayırıyoruz
3 y.k yulaf kepeği karışımı
1 y.k sirke
2 t.k zeytinyağ
1 y.k mısır nişastası
1 .ç.k kabartma tozu
çay kaşığının ucuyla karbonat
çörek otu ( susam güçlendirme expresste kullanılabilir )
hepsini karıştırıp yoğuruyoruz sert olmalı hamur toparlanmayacakgibi olursa elimizi suyla ıslatıp yoğuruyoruz merdaneyle yapışmadan kesme tahtasında acıyoruz aynı eşitlikte şeritler kesiyoruz uzun uzun 4 parmak eninde kesiyoruz şeritleri yuvarlıyoruz bir tepsiye susam ve çörek otunu serpiştiriyoruz cubukları önce fırca yardımıyla yumurta beyazını sürüyoruz tepsideki susam ver çörek otunun üzerinde yuvarlayıp tepsiye alıyoruz 150 derece fırında 20 dakika pişiriyoruz soğuduktan sonra buzdolabında bekletip tüketiyoruz (30 tane çıbuk çıktı çubuk krekar uzunluğunda ve inceliğinde )

tadı gerçekten kraker gibi oldu .Dukan yapanlara değişik bir yulaflı tarif olsun

Canım bende duraklama doneminde olduğunda nar çiçeği kuru yapıyorum,hibiskus çayı yanlış hatırlamıyorsam ,hızlandırıyor kilo vermeyi
Birde tavsiyem tavuk tüketmek,kırmızı ete göre daha az yağ iceriyor,kilo vermek daha hızlı oluyor

Canım bozma moralini sen elinden geleni yapıyorsun.ama şöylede birşey var.Sabırlı ve kararlı olmalıyız yani kafamızda bu olayı getirmeliyiz.Yıllardır aldığımız kiloları 1 ayda veremeyiz bunu birkere kabul etmeli ve sabırla devam etmeliyiz.Lütfen yemenin içmenin kölesi olmayalım.Sağlığımız için,kendimiz için,sevdiklerinize için.Örnek vereyim k.validem çok önemli bir ameliyat geçirdi ve kilosu yaklaşık 150 kg di.Yıllarca yedi kimseyi dinlemedi,hiçbir lezzetten kendisini mahrum bırakmadı kısacasi nefsinin kölesiydi resmen ve hastalığı boyunca vücudunu ne çevirebiliyorduk,ne kaldırabiliyorduk,ne temizliğini yapabiliyorduk çok zor durumdaydı.Onu öyle görünce bir insanın kendisine bu kötülüğü neden yaptığına anlam veremedim.Herşey elimizde kızlar gençliğin enerjisiyle bu olayı kafada bitirelim.Çok geç olmadan.

Krakerleri merak ettim şimdi.Burdanda tarifini yazarsan sevinirim tatlım.

tabiki yazarım ,doyurucu ve çok hafif bir kraker , atıştırmalık olarak bire bir

ÇUBUK KRAKER

1 yumurta ( küçük boy )beyazından azcık üzerine sürmek için ayırıyoruz
3 y.k yulaf kepeği karışımı
1 y.k sirke
2 t.k zeytinyağ
1 y.k mısır nişastası
1 .ç.k kabartma tozu
çay kaşığının ucuyla karbonat
çörek otu ( susam güçlendirme expresste kullanılabilir )
hepsini karıştırıp yoğuruyoruz sert olmalı hamur toparlanmayacakgibi olursa elimizi suyla ıslatıp yoğuruyoruz merdaneyle yapışmadan kesme tahtasında acıyoruz aynı eşitlikte şeritler kesiyoruz uzun uzun 4 parmak eninde kesiyoruz şeritleri yuvarlıyoruz bir tepsiye susam ve çörek otunu serpiştiriyoruz cubukları önce fırca yardımıyla yumurta beyazını sürüyoruz tepsideki susam ver çörek otunun üzerinde yuvarlayıp tepsiye alıyoruz 150 derece fırında 20 dakika pişiriyoruz soğuduktan sonra buzdolabında bekletip tüketiyoruz (30 tane çıbuk çıktı çubuk krekar uzunluğunda ve inceliğinde )

tadı gerçekten kraker gibi oldu .Dukan yapanlara değişik bir yulaflı tarif olsun[/QUOTE]
Canım çok sağol kesinlikle deneyeceğim.Arada canım böyle masum araştırmacılardan istiyor .

Kahvaltimin devami: domates, 5-6 zeytin, kibrit kutusundan az kadar peynir:)), avokado, Bol yesil cay

Aysecim cok tesekkur ederim verdigin ornek icin bu sabah zorla gittim sporuma senin ornegi okumakta daha kolaylastirdi.
Aileme esime ogluma anneme arkadaslarima karsi fedakar ve sabir edici birisiyim kendimden baska. Bugun onu dusunuyordum kendimi dusunmem aileme daha fazla yararli olmamida sagliyicaktir Insallah. Cunku bu kilo problemi gercekten beni mutsuz editor::

Kizlar motive edici bir daha okudum biliyorsunuzdur buyuk ihtimal . Her
454gr fazla kilo bedenizmizde 7 km yeni damar uretiliyor ve artik kalpte o kadar fazla damarlardan kan pompalamasi gerekiyor. Benim 25 kg fazlam yaklasik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…