- 3 Ocak 2016
- 825
- 1.137
- 33
Selam kuzu :)Kizlar nasilsiniz ben cok halsizim ne yemem dikkat edebiliyorum nede sporuma bayramdan sonra baslarim diye kafama koydum oyle devam ediyorum simdilik. Sizlerde durumlar nasil?:)
Hoşgeldin tatlımGruba dahil olmam mümkün mü acaba? İki seneden fazla oluyor buraya üye olalı. Hep sessiz sessiz okur giderdim. Son iki haftadır yine okuyor güç bulmaya çalışıyorum ama bu kez zayıflamak için yaptıklarım istediğim verimi aldırmıyor. Beni de araniza alır mısınız
Canım benim gencecikmişsin sen.Ne güzel kilo vermişsin 2 haftada. Sen böyle istikrarlı devam et hedefine ulaşacaksın inşallah :)hoş bulduk :)
27 yaşındayım. iki hafta önce siteyi takip ederek başladım. başlangıç kilom 62.6 ydı. bugün 60.8 olmuşum.
hedef kilom şu an için 56-57. 57 yi görürsem hırslanır devam ederim :)
boyum 164
öğretmenim.
her gün gelip okuyordum bundan sonra katılımda bulunurum :)
Canım benim teşekkür ederim çok çok. ♡♡♡♡Pinarcim yukarida paylasimda bulundugum videodaki hareketli her birini 1 dakika boyunca yaplimasi tavsiye ediliyor
Basenler icin iy gelen hareketler canim belki begenirsin:)
Tamam canım zaten topikte biraz durgun inşallah bayram sonrası bomba gibi başlarız yineKizlar nasilsiniz ben cok halsizim ne yemem dikkat edebiliyorum nede sporuma bayramdan sonra baslarim diye kafama koydum oyle devam ediyorum simdilik. Sizlerde durumlar nasil?:)
İnşallah canım bayram sonrası daha aktif olalımSelam kuzu :)
al benden de o kadar yediklerime dikkat ediyorum ama spor yapamıyorum çok halsizim,hiç enerjim yok.Bugün burasıda çok sıcaktı
iftara misafirlerim vardı işlerimi yaptım şükür.Şimdi dinleniyorum :)
spor ve sıkı diyete bayramdan sonra devam inşallah.
Hoşgeldin tatlım aramıza.....hoş bulduk :)
27 yaşındayım. iki hafta önce siteyi takip ederek başladım. başlangıç kilom 62.6 ydı. bugün 60.8 olmuşum.
hedef kilom şu an için 56-57. 57 yi görürsem hırslanır devam ederim :)
boyum 164
öğretmenim.
her gün gelip okuyordum bundan sonra katılımda bulunurum :)
hoş bulduk canım :)Hoşgeldin tatlım aramıza.....
Maşallah iki hafta da iyi vermissin boyun da iyi...
Aynen ben de şehir dışına çıkıyorum...Günaydın arkadaşlar nerdesiniz?
Dün iftar öncesi tartıldım 61 kiloyum şükür almamıştım ufak tefek iftar sonrası kaçamaklarıma rağmen.Kimse bildirimde bulunmamış artık toparlanma zamanı canlarrr :)
bu arada bizim seminerler de bitti şükür. Ptesi günü şehir dışına çıkacağız inş.
Sizler neler yapacaksınız tatile çıkacak olan var mı?
Artık gittiğimiz yerde yediklerimize dikkat edip toplanacağız inş.
Merhaba:)
Benim haftada bir diyetin biraz dışına çıkma günümdü bugün.
Sabah aç karnına 60.5 çıktım.
Benim de tatil planlarım var
İnşallah çok açılmadan o süreci de hep beraber atlatırız :)
Günaydın arkadaşlar nerdesiniz?
Dün iftar öncesi tartıldım 61 kiloyum şükür almamıştım ufak tefek iftar sonrası kaçamaklarıma rağmen.Kimse bildirimde bulunmamış artık toparlanma zamanı canlarrr :)
bu arada bizim seminerler de bitti şükür. Ptesi günü şehir dışına çıkacağız inş.
Sizler neler yapacaksınız tatile çıkacak olan var mı?
Artık gittiğimiz yerde yediklerimize dikkat edip toplanacağız inş.
Merhaba:)
Benim haftada bir diyetin biraz dışına çıkma günümdü bugün.
Sabah aç karnına 60.5 çıktım.
Benim de tatil planlarım var
İnşallah çok açılmadan o süreci de hep beraber atlatırız :)
Aynen ben de şehir dışına çıkıyorum...
İnşallah dönüşte hepimiz kaldığımız yerden devam ederiz tamm gaz...
Şimdiden iyi bayramlar canlar görüşmek üzere...♡♡♡
Tabiii kii ramazan diye böyle geçti bu ay..Evet kizlar herkeze simdiden hayirli bayramlar bayramdan sonra tam gazi devam insallah
Aynen canlar Hepinize iyi bayramlar :))
ama bayramdan sonra tam gaz devam gittiğimiz yerlerde rehavete kapılmak yok programlarımıza tekrar başlayıp toparlanalım.Hepinizi çok öpüyorum ara ara burayı yinede ziyaret edelim birbirimizden haber alalım :)
Aynen Pınarcım:)):KEmeklerimiz boşuna gitmesin heba etmeyelimm demii....
Ayy benim ipin ucu dun bugun kacti bile bayramdan sonra aglaya aglaya toparliyicam galibaAynen Pınarcım:))
verdiğimiz kiloları ne emekle verdiğimizi unutmazsak ipin ucunu kaçırmayız :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?