Yürüyelimde annemizi koşturalım bebekleri:))

cağancuk bende sinir oluyorum karşılaştırmalara her bebek birbirinden farklı benimde ark.var oğlu mertten 40 gün küçük bi havalar 5 aylıkken diş çıkartmış o emekliyormuş mert emeklemiyormuş hiç sonuçta dişi erken diş çıkartmak ve emeklemek zeka veya beden üstünlüğü değilki gen meselesi rabbim her canlıyı birbirinden farklı yaratmış biraz önce eşim altını değiştiyordu mertin üst sağ dişi çıkmış alt dişleri 6 aylıkken çıkmıştı ama üst dşi daha yeni çıktı hiç belli olmaz herhan hergün değişiyorlar

bu arada süpriz bi olay yaşandı 5 dk önce mert koltuk kenarında duvar kenarına tutunarak yürüyordu ama tutunmadan hiç ayakta bile durmuyordu duvar kenarını bitince tutunacak yeri kalmadı veee OĞLUM YÜRÜDÜ..oleyy 3 veya 4 adım henüz listeye girmeyi hak etmedik ama doğum gününe kadar ilerletir sanırım ama okar güzel bi duyguymuş ki anlatam gözelerim doldu vallahi süper yawww

valla biz artık ekleyebiliriz herhalde kızım bu akşamdan beri iyice ilerletti oda içinde adım atmadığı yer kalmadııı çok mutluyum yaaa 15 adım falan attı ta karşıdan banageldi sıpammm:)

biz de varız

1. Ceren....Darkinlife
2. Piraye.....Pirayehira
3. Deniz.....Denizanası
4. Eymen.....Beyazmelek
5. Eylül.....Asortie
6. Zehra Şifa.....Elifdem
7. Yücel.....Ecemim
8. Eymen Kerem.....Beklemek
9. Semih..........Selocan16
10.Arda.............Seda_1983
11.Yağmur.........Lavinya
12.? .............Ebrusguner
13* Yağız......Remedios
14. Estel (Oğluşunun adını unuttum canım
15.Duru..........Mysever

Takma canım sen onu.
Sen ona hatırlat her bebeğin gelişiminin farklı olduğunu.Önemli olan bebeklerimizin sağlıklı olması.Öyle yada böyle yürüyecekler.

valla biz artık ekleyebiliriz herhalde kızım bu akşamdan beri iyice ilerletti oda içinde adım atmadığı yer kalmadııı çok mutluyum yaaa 15 adım falan attı ta karşıdan banageldi sıpammm:)
kaydirigubbakcemile5
Hadi gözün aydın.ben zaten ekledim sizi listeye :)

canım benim darkçım listeye bizide almış..

oğlum ahmed emir canım..

bence biz listeye girmeyi baya hakettik artık , oğlum bugece baya baya yürüdü 10 adım filan attı:)

1. Ceren....Darkinlife
2. Piraye.....Pirayehira
3. Deniz.....Denizanası
4. Eymen.....Beyazmelek
5. Eylül.....Asortie
7. Yücel.....Ecemim
12.? .............Ebrusguner
13* Yağız......Remedios
14. Ahmed Emir......Estel
15.Duru..........Mysever

1. Ceren....Darkinlife
2. Piraye.....Pirayehira
3. Deniz.....Denizanası
4. Eymen.....Beyazmelek
5. Eylül.....Asortie
7. Yücel.....Ecemim
12.Kayra Çağan........Ebrusguner
13* Yağız......Remedios
15.Duru..........Mysever

maşallah bebişlerimize hepsini tebrik ediyorum,kokulu kokulu öpüyorum
arkadaşlar rica etsem hangi ayda yürüdüklerini yazarmısınız yanlarına pls muck :)

20 agustıs tarıhınde ılk kez adımlarının sayısını 8'e cıkardı oglum
sonrasında kendını gelıstırerek 1 hafta ıcınde tamamen yurumeye su ansa vapurun korıdorlarında kosma modunda maasallah
allah herkesın evladını nazardan saklasın

1. Ceren....Darkinlife
2. Piraye.....Pirayehira
3. Deniz.....Denizanası
4. Eymen.....Beyazmelek
5. Eylül.....Asortie
7. Yücel.....Ecemim
13* Yağız......Remedios
15.Duru..........Mysever
16. Minik kalimero ........ Emiralp

Oyyy ya maşallah kasım bebişlerine. Banusu da 4-5 adım atıyor hızlıca. Televizyon izlerken ayakta duruyor uzunca ama ayakta durduğunu fark eder etmez hemen oturuyor. Aman oturayım sonra neme lazım yürürüm falan diye :)) Bir de bana gülüyor, bak ben napabiliyorum diye. Heyecanını gözünde görüyorum. Hem o hem de ben bu anların tadını çıkaralım diye hiç çabalamıyorum, yürütmeye çalışmıyorum. Sanırım hepsi ne zaman ne yapacağını biliyor.

dun akşam bızde calısma yaptık ayakta kalıyor ama tay tay dedıgım anda kendını bırakıyor bunu boyle hep oyun sanıyor yawrum
ama sessızce hadı kızım dedıgımde ayakta duruyor ve dun ılk defa 1-2 adım attı cok heyecanlandımm
yurumenın ılk hareketı zaten ayakta kalmakmıs bızımkıde yavas yavas ayaklta kalıyor en kısa zamanda yurur ınsallah bebıslerımız

çok uzun süreli taytay duruyoruz..gel kızım dediğimde 4-5 adım atıyor.fakat çok heyecanlanıyor ve kendini hop diye bırakıyor..

1. Ceren....Darkinlife.................10,5 aylık
2. Piraye.....Pirayehira
3. Deniz.....Denizanası
4. Eymen.....Beyazmelek
5. Eylül.....Asortie
7. Yücel.....Ecemim
13* Yağız......Remedios
15.Duru..........Mysever
16. Minik kalimero ........ Emiralp

17.Banusu.....................Julianne
18.Aysu.........................Hilal1975

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…