Yürüyelimde annemizi koşturalım bebekleri:))

AnlamadanDinlemeden

HayaT BeNimLe GüSeL :))
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2007
11.617
27
Kasım bebekleri yavaş yavaş haylazlıklara başladılar.

Bunu gün gün görüpde paylaşalım dedik.(Saphirayla Ben :)))) )
Aslında daha öncede açmak geldi içimden ama yanlış anlaşılır mı konu diye vazgeçtim.

Hepimiz her bebeğin gelişiminiin farklı olduğunun bilincindeyiz.Er yada geç olması önemli değil.Burda bebeğimiz yürüdüğünde duyurup,tebriklerimizi yapalım.

Açılışı ceren yaptı bildiğim kadarıyla, evet tüm yürüyen bebişleri görelim(1 den fazla adım atan tüm bebeişler)

yürüyen bebeişler:

Ceren

Piraye

Deniz

Eymen

Eylül

MAŞALLAHHHH
Ya kızlar unuttum ben kimler yürüyordu.Aklımda bunlar kalmış.Hatırlatırsanız sevinirim.

yürüyen tüm bebişler tebrik ediyoruz öpüyoruz onları kocaman kocamn eee annelerinede kolaylıklar diliyoruz tabii.benimkide yürüse artıkda ben yürütmekten kurtulsam.ama çok zorrrr..anca bi haftadır emekliyo sayılır haylaz.gerçi emeklemeye başladıktan hemen sonra koltuklara tutunup kalkmaya başladı cesaretlide bi elini bırkıp diğer koltuğa geçiyo.inşallah yürür kısa zamanda.yürüyen tüm bebişlere maşallhhhhh

tüm kuzulara maşallah:))

ne kadar çok varmış yürümeye başlayan..

benim oğlumda 4-5 adım atıyor çoktandır ama o kadar cesaretli ve dolayısıyla o kadar düşüyoki vazgeçer diye korkuyorum..

maşallah bebişlerimize bende en yakın zamanda foto yada video eklerim henüz çekme fırsatım olmadı

ayrıca başka yürüyen hatırlamıyorum bende

melis henüz yürümüyor ,anasına çekmiş koca döt :)) sıralıyor pıtır pıtır hemde koşarcasına ,ama henüz cesareti yok yürümeye ,kısa zamanda yürümesini dört gözle bekliyoruz bakalım ,

benim oğluşumda bayağıdır yürüyor artık tek başına kalkıp yürümeye başladı 15 gündür çok düzgün yürüyor maşallah oğluşuma...
bir ara fotosunu ve videosunu yüklerim aslında çekilmiş var ama nasıl yüklenir bilmiyorum boş bir anımda denerim

benim oğlumda aslında 1 aydan fazladır bir zamandır 5-6 adım atıyor saftan bırakınca ama kendisini bırakmıyor anlıyor bizim bırakacağımızı yani aslında yürüyebiliyor kaç kere denedik ama korkuyor yalnız rüzgar gibi sıralıyor acayip hızlı zaten hızdan yürüyemiyorsun diyorum ben

yürüyen bebeklere maşallah bizde 1 aya yakındır yürüyoruz şimdide koşarak yürüyoruz bi kaç gündür
yürümesi iyi oldu oğlumun ben çağırınca hemen yanıma geliyo odaları kendi kendine dolaşıyo darısı yürümeyen bebişlerin başına anne-baba olarak bizde heycan duyuyoruz o yürüdüğü zaman insan bebeğinin yeni şeyler keşfetmesinden çok mutlu oluyo bütün anne babalara ve bebişlerine mutluluklar

maşallah tüm yürüyen bebelere...
benim oğlanlarda çok güzel sıralıyorlar ama yürümemiz bir ayı bulur gibi geliyor...

yürüyen bebişlerimiz:

1. Ceren....Darkinlife
2. Piraye.....Pirayehira
3. Deniz.....Çilek (anneleri karıştırmış olabilirim hatam varsa düzeltin)
4. Eymen.....Beyazmelek
5. Eylül.....Asortie
6. Zehra Şifa.....Elifdem
7. Yücel.....Ecemim
8. Eymen Kerem.....Beklemek
9. selocan16.....bebeğin adını bilemedim kusura bakma canım

diğer bebişlerimizi de hızla ve de sabırsızlıkla bekliyoruz alkisalkisalkis

yürüyen bebişlerimize maşallah diyorum
mikroskobikte yürüme yada taytay durmayla ilgili en ufak bi belirti yok
fatih 13.ayının ilk günü yürümüştü ama bu daha tembel olacak gibi
taytay koyucamı anladığı anda çöküyo toıtonun üzerine
benimde yürüsün diye bi kaygım yok aslında o zaman bebekliğinden çıkıcak iyice ben daha doyamadım sanki:)))

maşallah hepsine oradaki benim deniz sanırım, dark teyzesi yürüdüğüne karar verdi:) henüz 5-6 adımı geçemedi daha, tv ye falan dalınca güzel yürüyor,

ayrıca kalimeronun paşasıda yürüyor diye hatırlıyorum

ilkinde herşeyi tadınca şimdi bizim heyecanlarımız dışında anın tadını çıkarmayı daha iyi biliyorsun, aslında bende hiç bir şey hemen olsun istemiyorum, bir daha doğururmuyum bilmediğim için her anının tadını çıkarmaya çalışıyorum

ay evet denizannem
bu çocuk bni ne zmana görücek
ne zmana gülücek aguı yapıcak
emeklemedi
dişi çıkmadı
taytay durmadı
yürümedi diye diye fatihin bebekliğiyle bi anım yok doğrusu sürekli panika atak halindeydim
bunun tadını çıkarmaya çalışıyorum
neyseki 1.5 yaşında konuşmuştuda o konuyu sorun etmemiştim :))

maşallah bütün meleklere
benim oğlumda bugün 3-4 adım attı kendisi ama tam anlamıyla yürümesi biraz daha var bence sık sık güven verip yürütüyoruz azimliyim

mmmf kafaya katılıyorum bende büyük oğlumda panik ataktım hiç bi şeyini doya doya yaşayamadım bunu daha bi sindirdim sindiriyorum sanki ilkler hep acemiliğe heyecana geliyo sonrasında tadı çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…