Yürüyelimde annemizi koşturalım bebekleri:))

yağmurda 3 gündür bayağı bayağı yürüyor ama tek başına yürümeye cesareti yok ama benim kızım daha küçük teyzeleri ama inanıyorum ki tüm evi dolaşmasına çok az kaldııı:))

arda da yaklaşık 20 gün önce falan üç adım attı kendiliğinden ayakta duruyor bazen bir adım atıyor oda karşısında bişey varsa açıkcası bende pek uğraşmıyorum nasılsa yürüyecek ve heryeri deli gibi karıştırıcak düşüp kalkıcak bu anların tadını bende mmmfcim gibi çıkartmaya çalışıyorum nasılsa konuşucak nasılsa yürüyecek vs ama bu anları paylaşmak tıpkı doğum hikayelerimiz gibi süperrrrr yürüyen bebişlerimizin ilk adımcıkları hayırlı olsun :emir_bebek:

yaa şimdi meliste benim acemiliğim mi yanüüü ?? ikincide ahh ahh meliste yaşayamadım mı diycem ,valla herşeyin keyfini çıkarıyoruz ana kız ama belliki ikinci gelince farklı olacak gibi..

darkçım maşallah cerene ne güzel yürüyor çekebilirsem bende koyarım pirayey yi
piroş kendi kendine yakın mesafe gidiyor 2-3 adım:) ama tay tay dururken gel deyince baya yürüyor maşallah piraye me ve diğer bebklerimize.........

merhaba kızlar benim oğlumda aslında ramazan bayramından beri yürüyo, ama ne zaman birine söylesem o sıra çok düşmeye başlıyodu, yazamadım o sıra. şimdi nerdeyse koşar gibi yürüyo am cidden dedikleri gibi kazalarda arttı..

yürüyen bebişlerimiz:

1. Ceren....Darkinlife
2. Piraye.....Pirayehira
3. Deniz.....Denizanası
4. Eymen.....Beyazmelek
5. Eylül.....Asortie
6. Zehra Şifa.....Elifdem
7. Yücel.....Ecemim
8. Eymen Kerem.....Beklemek
9. Semih..........Selocan16

10.Arda.............Seda_1983
11.Yağmur.........Lavinya
12.? .............Ebrusguner
:nazar:

diğer bebişlerimizi de hızla ve de sabırsızlıkla bekliyoruz alkisalkisalkis

Kızlar 3-4 adımlarıda yazdım.
onlarda ilk açılışı yapmışlar.1 ay içinde çoğu koşturur :)
bizim Ceren 10,5 aylıktı ilk yürüdüğünde hala dışarda yürürken arkasında duruyorum.

darkcım masallah cerene cnm.
tum yuruyen bebıslerımıze masallah.
benım mertımde yurumeyenlerden daha.zatı en kucugumuz benım oglum.oyle tesellı buluyorum ne yapım hehehe.amannn gec yurusun valla daha ıyı gıbı cunku bu halıyle cok yoruyor bırde yırımeye baslayınca sıfır beden olurum heralde hehehe.ama ben yıne de destek verıyorum yurumesı ıcın elımle tutarak pıtır pıtır yuruyo ama tek basına asla henuz hıc bır faalıyet yok zaten ayakta tek desteksı z durdugunu farkettıgı an korkup yere atıyo totısın ustune kendını.ama ınsallah dogum gunune kadar yurur.

yürüyen bebişlerimiz:

1. Ceren....Darkinlife
2. Piraye.....Pirayehira
3. Deniz.....Denizanası
4. Eymen.....Beyazmelek
5. Eylül.....Asortie
7. Yücel.....Ecemim

:nazar:

diğer bebişlerimizi de hızla ve de sabırsızlıkla bekliyoruz alkisalkisalkis

aşkolsun darkçım beni unutmuşsun:KK43:((

biz de varız

1. Ceren....Darkinlife
2. Piraye.....Pirayehira
3. Deniz.....Denizanası
4. Eymen.....Beyazmelek
5. Eylül.....Asortie
7. Yücel.....Ecemim
13* Yağız......Remedios

eylül yenı emeklemeye basladı ne zaman yurur bılmıyorum sız boyle anlattıkca benım kızım cok agır gelıyor tabı her cocugun gelısımı farklı oluyor
tay tay yapmıyoruz ama ben ayaktayken hemen bacagıma sarılıyor kendını bırakıp sonra tekrar bacagıma sarılıyor ayakta kalma cabamız var yanııı
en kısa zamanda benım kızımda yurur bayrama kadar ınsallahhh

yuruyen bebıslerımızede masalllah dıyorumm

tüm bebişlerimizi allah nazardan korusun.çağanda bugün koltukda dinelirken bana doğru geldi ve 2-3 adım attı.ama listeye girecek kadar yürüyemiyoruz daha.listeye girmemiz için 2-3 haftamız daha var heralde

aslında bebekleri karşılaştırmaktan nefret ediyorum şimdiye kadar asla yapmadımda ama burda görüştüğümüz bi arkadaşımız var oğlu çağandan 1 ay küçük ama çağandan önce emekledi bu gidişle yürüycekte ay annesinde bi havalar bi havalar çıldırtıyo beni.çağan ondan önce yürüsün diye dua etmeye başlar oldum(utanıyorum kendimden:KK43:)

aslında bebekleri karşılaştırmaktan nefret ediyorum şimdiye kadar asla yapmadımda ama burda görüştüğümüz bi arkadaşımız var oğlu çağandan 1 ay küçük ama çağandan önce emekledi bu gidişle yürüycekte ay annesinde bi havalar bi havalar çıldırtıyo beni.çağan ondan önce yürüsün diye dua etmeye başlar oldum(utanıyorum kendimden:KK43:)

ay sinir olurum öyle kadınlara boşver cnm takma sen yürür senin tontişinde yakın zamanda
pirayeyi bıraksam bütün gün tay tay durcakkaydirigubbakcemile3

X