Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşım yapma allah aşkına yaa, 3,5 aylık diyorsun bir de inanamadım okuyuncaArkadaslar yürüteç hakkında benim de bir sorum olacak oglum 3,5 aylık doktora sormadım ama kayın validem yürütece az koyarsam bişey olmayacagını söyledi.Kendisi de cocuklarını bindirmiş ,bende gunde10 - 15 dk anca bindiriyorum sizce bir sakıncası var mı.?Baska carem kalmadı cünkü cocugum kalabalık ailede büyüdügü için hep kucakta kalmak istiyor...:1no2:
Çok eken yürüteç için şuan onun ne bacakları ne beli yürüteç için uygun değil.Bazı bebeklere üzülüyorum burada okuyunca lütfen bir dakika bile koyma altıncı aydan sonra günde on onbeş dak koyarsın aşırıya kaçma.Biz aldık yedinci aydan sonra Bebeğim kullanmak istemi bende gönüllü değildim zaten ben almadım annem almış sormadan.zaten garip bir bebeğim var biberon kullanmaz,suluk kullanmaz,emzik kullanmaz,reklam tv izlemez kendini bebek gibi görmüyor galiba.Yürüteç için ben olumlu düşünmüyorum bazen anneyi rahatlamak için beş on dak.geçmemeli.Arkadaslar yürüteç hakkında benim de bir sorum olacak oglum 3,5 aylık doktora sormadım ama kayın validem yürütece az koyarsam bişey olmayacagını söyledi.Kendisi de cocuklarını bindirmiş ,bende gunde10 - 15 dk anca bindiriyorum sizce bir sakıncası var mı.?Baska carem kalmadı cünkü cocugum kalabalık ailede büyüdügü için hep kucakta kalmak istiyor...:1no2: