yürüme engelli kedim için tozluk örer misiniz?,lütfen okuyun

nutelladdict

Guru
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2009
349
13
48
dostlar 3 aylık yürüme engelli bir yavru kedi evlat edindim,ön iki patisi tutmuyor.üzerinde sürünerek gelip gidiyor.veteriner zamanla yaralar oluşabileceğini söyledi.bende bu sürtünmeyi azaltmak için becerikli bayanlardan kedimin kolları için tozluk örmenizi rica ediyorum.çevremde isteyebileceğim kimse yok.tşkler

Off çok üzüldüm görünce
Tozluk nasıl bir şey olacak?
Ve engelli kediler için hazır şekilde yapılmış olanları var mı?

Harikasınız

Pisicik,sayenizde sıcak bir yuvaya kavuşmuş..

bende anlamam hiç bu örgü işlerinden yaa
ama bu tozluk nasıl bişi olcak bir ölçüsü boyu varsa onuda yazsanız daha açıklayıcı olur becerikli kk hanımları için sanıyorum

canım tamam öreyimde nasıl nereye göndercez
kargoyla göndersek
olurda adres nire
bide kaç cm olacak
en ve boy
rahat giyidrmen için
ben yaparım sen bana ölçü yolla
ve pati ucunu açıkmı kapalımı istiyorsun
onuda söyle

Anneme söyledim hemen ben de,aynen bunları sordu :)
Ben örgü bilmiyorum annem öreceğini söyledi
Tabi bu soruların cevaplarını alınca

ahh kyamam yavrum benimm
çaresiz yavrucak konuşamıyo derdini anlatamıyoo
yavrummm
ALLAH razı olsun senden arkadaşım sahiplenmişsin kediciği çok sevap hayvanlara bir yudum su vermek bile
çok sağol duyarlılığın için

Anneme söyledim hemen ben de,aynen bunları sordu :)
Ben örgü bilmiyorum annem öreceğini söyledi
Tabi bu soruların cevaplarını alınca

ben sizlere çok teşekkür ederim
uyku tutmadı o kedi gözümün önüne geldikçe
örgü öremediğim için kendimi suçladım sanki
ama kk'da sizin gibi duyarlı insanların olması beni buraya bir kez daha bağladı
kendi adıma teşekkür ederim

birde nette şu resimleri buldum sanıyorum böyle birşey lazım belki örmek isteyenlere yardımcı olur

Son düzenleme:

çok tşk ederim bugun kol boyunu ölçerim yarın söylerım.ucu açık olsun maksat eklem yerleri az aşınsın çünkü kumunu bile dirsekleriyle iteliyor.biraz dar bişi olsunki çıkmasın .size özelden adresimi gönderirim.yeniden çok teşekkür ederim

ne güzel şeymiş bunlar.ben süsünden ziyade derdim az aşınsın çünkü aşınmalar zamanla yaralara sonrada kangrene sebep olabiliyormuş.kimseye çok fazla zahmet etmek istemiyorum.ben örgü öremediğim için maksat işe yarasın yeter

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim ilginiz ve yardım etme isteğiniz için.uysal ve çok tatlıda bir kedicik.ben bu resimle görüp onu aldım.yıkatttım,
aşılarını oluyor şimdi.kol kasları gelişsin diyede ekstra iğneler oluyor.bu akşam bütün ölçüleri alıp size bildireceğim.sonrada özelden kargo bilgilerimi gönderirim.yeniden çok teşekkür ederim. ben tozluk dedim ama veteriner çorapta olabilir dedi.hani sizin elinizden ne gelirse.maalesef ne yaratıcıyım ne dikiş ve örgü yeteneğim var.

Ben de çok üzüldüm,benim de dışarıda şiddetten kurtardığım ve engelli olan birkaç kedim var
Ben teşekkür ederim duyarlılığınız için

Biz teşekkür ederiz asıl sahiplendiğiniz için

gerçekten gözlerim doldu,çevremdeki çok az kişi destekledi hatta evime asla gelmiyeceğini söyleyen arkadaşım bile oldu

evet çok iyi olmuş
bunu yollaman
düşünüyodum bende nasıl olur diye
fikir oldu
sağol
hürremi bıraktım şişimi ve ip arıyorum

canım ucunu açık yaparım sen istersen bir ip yardımıyla kapatabilirsin
ya ölçü yazmamışsın ama
en fazla iki parmak genişliğindedir heralde
ben başlıyorum
hadi bakalım
bana kolay gelsin
işallah işe yarar
da kedicik
yara bere olmaz

arkadaslar boyu 4 cm enide 2-2,5 cm arasi.2 olursa cok dar oluyor kolunuda tam uzatamadim aciyor galiba 4,5 cm de olabilir

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 329160 arkadaslar boyu 4 cm enide 2-2,5 cm arasi.2 olursa cok dar oluyor kolunuda tam uzatamadim aciyor galiba 4,5 cm de olabilir

canım ölçüyü görmeden ördüm
boyu 15 cm yaptım
söküp 10 cm indşrcem
ama 4 cm demişsin
4cm kediciğin patisinde durmaz
bide okadar küçüğünüde yaparım
hangisi olursa onu giydirirsin

dur dur sen haklısın galiba bgn cetvele baktım 4 santim cidden küçücük.10 yap sadece

canım
ben bugün ptt kargoyla yolladım
sdaat 4 buçuk falandı
senin eline nezaman geçer bilmiyorum
haberleşiriz yine
olmassa ölçü
ben yenisini yaparım sen
bana özelden yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…