yürüme engelli kedim için tozluk örer misiniz?,lütfen okuyun

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz,duygularınız için.ben zor birşey yaptığımı düşünmüyorum.içinde biraz merhamet,acıma duygusu olan herkesin yapabileceği birşey.benim çevremdede oldu evine gelmem,bana geldiğinde üstünü değiştir gel diyen,hava karlıyken arabaları olmasına rağmen kimse teklif etmedi. veterinere götürmeyi.ama herkes yerinde sağolsun.benim gönlümde vicdanımda rahat.allah bizleri muhtaç etmesin ki bizde böyle canlara yüreklerimizi,kapılarımızı açalım.

kedimden son haberler serseri ne yapmış etmiş çıkarmış onları,bu akşam yeniden giydiricem.alışssın istiyorum.iştahı yerinde,gayet güzel kaçıyor benden 4 ayağı varmış gibi:nazar: yani enerjisinde bir azalma yok .sabah zıplayıp duruyordu yorganın üstünde.bazende yastığıma geliyor,yüzümü yalıyor.ay bir mest oluyorum ki sormayın.bugecede yaladı beni diye.kolları için yapılan kortizon tedavisi bitti hftya karma aşılarına başlıyacağız.bende vitaminlere başlıyım diyorum ekstradan.şimdilik bu kadar.allah hepimizin gönlüne yüreğine göre versin.:KK54:

Nutella,Nilüferada,LadyEvil Siz üçünüz de meleksiniz :KK5:

Teşekkür ederiz Pluie :)
İnsanlık görevi aslında çoğu kişi tarafından önemsiz görülse de onlar da can taşıyorlar ...

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz,duygularınız için.ben zor birşey yaptığımı düşünmüyorum.içinde biraz merhamet,acıma duygusu olan herkesin yapabileceği birşey.benim çevremdede oldu evine gelmem,bana geldiğinde üstünü değiştir gel diyen,hava karlıyken arabaları olmasına rağmen kimse teklif etmedi. veterinere götürmeyi.ama herkes yerinde sağolsun.benim gönlümde vicdanımda rahat.allah bizleri muhtaç etmesin ki bizde böyle canlara yüreklerimizi,kapılarımızı açalım.

kedimden son haberler serseri ne yapmış etmiş çıkarmış onları,bu akşam yeniden giydiricem.alışssın istiyorum.iştahı yerinde,gayet güzel kaçıyor benden 4 ayağı varmış gibi:nazar: yani enerjisinde bir azalma yok .sabah zıplayıp duruyordu yorganın üstünde.bazende yastığıma geliyor,yüzümü yalıyor.ay bir mest oluyorum ki sormayın.bugecede yaladı beni diye.kolları için yapılan kortizon tedavisi bitti hftya karma aşılarına başlıyacağız.bende vitaminlere başlıyım diyorum ekstradan.şimdilik bu kadar.allah hepimizin gönlüne yüreğine göre versin.:KK54:

Çok sevindim iyi olmasına
O çıkardıkça tak sen bir süre sonra alışır kıyamam

Kim ne derse desin sen çok güzel bir şey yaptın
Can taşıyan en az insanlar kadar yaşama hakları olan varlıklara ucube muamelesi yapılması
Bir de o canları önemseyenlere bu şekilde davranılması ne kadar acı
Benim de çocukların işkencelerinden kurtardığım,hasta,hastalıktan ya da sokak şartlarından gözünü kaybetmiş toplam 5 kedim var
Bir tanesini diri diri gömülürken kurtardık
Kardeş olan 4 yavru kediyi kovaya konmuş annelerinden ayrılıp ölüme terk edilmiş halde bulduk
Diğeri de gözü iltihaplı haldeydi çok uğraştık fakat tek gözünü kurtaramadık
Sahiplendirmeye çalıştık kimse istemedi
Bir tanesini sahiplendirebildik
Aynı şeyleri bize de söylüyorlar fakat bizim vicdanımız rahat,yanlış bir şey varsa o da o tür insanların tutumları

Tozluklar birkaç güne kadar elinizde olur
Size ve pisinize birlikte uzun ömürler :)

Son düzenleme:
Teşekkür ederiz Pluie :)
İnsanlık görevi aslında çoğu kişi tarafından önemsiz görülse de onlar da can taşıyorlar ...

Çok sevindim iyi olmasına
O çıkardıkça tak sen bir süre sonra alışır kıyamam

Kim ne derse desin sen çok güzel bir şey yaptın
Can taşıyan en az insanlar kadar yaşama hakları olan varlıklara ucube muamelesi yapılması
Bir de o canları önemseyenlere bu şekilde davranılması ne kadar acı
Benim de çocukların işkencelerinden kurtardığım,hasta,hastalıktan ya da sokak şartlarından gözünü kaybetmiş toplam 5 kedim var
Bir tanesini diri diri gömülürken kurtardık
Kardeş olan 4 yavru kediyi kovaya konmuş annelerinden ayrılıp ölüme terk edilmiş halde bulduk
Diğeri de gözü iltihaplı haldeydi çok uğraştık fakat tek gözünü kurtaramadık
Sahiplendirmeye çalıştık kimse istemedi
Bir tanesini sahiplendirebildik
Aynı şeyleri bize de söylüyorlar fakat bizim vicdanımız rahat,yanlış bir şey varsa o da o tür insanların tutumları

Tozluklar birkaç güne kadar elinizde olur
Size ve pisinize birlikte uzun ömürler :)

cok tsk ederim lady,benim annemdede 2 tane var,bende 1.annemlerin mahallesinde herkeste kedi kopek oldugu kimse yadirgamiyor.ama burada birden kendimi yalniz hisseittim,iyi ki varsiniz.hepinize tskler

Eklentiler

• $SDC11283.jpg
    $SDC11283.jpg
    65,7 KB · Görüntüleme: 63
Nutella,Nilüferada,LadyEvil Siz üçünüz de meleksiniz :KK5:
canım benim
sağol canım tesadüf arkadaşın konusunu topikler arasında gezinirken gördüm
demekki benimde bir katkım olacakmış
karşıma çıktı topik
benim oğlum var 4 yaşında
anne ne yapıyosun dedi
açtım neti ve kediği gösterdim bak oğlum yaralanmış
ayakları üşümüş patik yapıyorum dedim
ilk dediği
çokmu yaramazlık yapmış
annesi de mi yok oldu
canım ya
anne ayakları üşümücek gözüne ne yapcaz yazık yok
dedi

canım benim
sağol canım tesadüf arkadaşın konusunu topikler arasında gezinirken gördüm
demekki benimde bir katkım olacakmış
karşıma çıktı topik
benim oğlum var 4 yaşında
anne ne yapıyosun dedi
açtım neti ve kediği gösterdim bak oğlum yaralanmış
ayakları üşümüş patik yapıyorum dedim
ilk dediği
çokmu yaramazlık yapmış
annesi de mi yok oldu
canım ya
anne ayakları üşümücek gözüne ne yapcaz yazık yok
dedi

ay canım benim allah yavrunla sana uzun mutlu bir ömür versin nilüfercim.deseydin artık bir annesi var diye :)geceleri tepemde,yanımda yatıyor.gözüne maalesef yapılacak bişi yok,gözünü almışlar:KK43: sabah bıraktığımda canavar gibiydi yorganımın üstünde zıplayıp duruyordu

dostlar 3 aylık yürüme engelli bir yavru kedi evlat edindim,ön iki patisi tutmuyor.üzerinde sürünerek gelip gidiyor.veteriner zamanla yaralar oluşabileceğini söyledi.bende bu sürtünmeyi azaltmak için becerikli bayanlardan kedimin kolları için tozluk örmenizi rica ediyorum.çevremde isteyebileceğim kimse yok.tşkler
daha yeni gördüm tatlım ne güzel bir şey yapmışsın kediyi sahiplenmekle.allahım inş yürümesini nasp etsin kedişine.yavrum çok tatlı insanlar ne derse desin kedin için.çok tatlı gelmek istemeyende gelmesin tatlım önemli olan senin ve pisiinin mutluluğu.

daha yeni gördüm tatlım ne güzel bir şey yapmışsın kediyi sahiplenmekle.allahım inş yürümesini nasp etsin kedişine.yavrum çok tatlı insanlar ne derse desin kedin için.çok tatlı gelmek istemeyende gelmesin tatlım önemli olan senin ve pisiinin mutluluğu.

tabiki orasıda öyle ama insan hayvan sevgisini paylaşacağı birisini arıyor.ben çok mutluyum yavrumla acaba diyorum çiftlesem mi yoksa birde köpüş mü alsam.şimdilik tek dünyam o

aman arabaları kirlenmesin, evleri tüy olmasın, zaten bu zihniyetle evinizin sokağına uğramasınlar. hayvanları sevmeyebilirler, ama bu durumda önemli olan bir canlıya hayatına devam edebilme şansını vermiş olmanız. buna herkesin saygı duyması gerekir. siz bu minnoşa bunu sağlarken, size yardım edeceklerine sizinle görüşmemeyi düşünebilenler işte insanlığın bittiği yerdeler.

ayrıca bir kaza geçirip de allah korusun kötürüm kalınca üzülmek, hayata küsmek de yine biz insanlara özgü bir durum maalesef. hiç bir kedi, köpek oturup da " vah ben sakat kaldım, artık yürüyemem, koşamam" diye düşünmediği için hem çok hızlı iyileşirler hem de hayatlarına aynı sağlıklı günlerindeki enerjiyle devam ederler. çok şahit olmuşsunuzdur bir sakat hayvanı biraz zaman geçince düzelmiş olarak görmeye. onca acılarına rağmen hayat dolular, sevgi dolular.

aman arabaları kirlenmesin, evleri tüy olmasın, zaten bu zihniyetle evinizin sokağına uğramasınlar. hayvanları sevmeyebilirler, ama bu durumda önemli olan bir canlıya hayatına devam edebilme şansını vermiş olmanız. buna herkesin saygı duyması gerekir. siz bu minnoşa bunu sağlarken, size yardım edeceklerine sizinle görüşmemeyi düşünebilenler işte insanlığın bittiği yerdeler.

ayrıca bir kaza geçirip de allah korusun kötürüm kalınca üzülmek, hayata küsmek de yine biz insanlara özgü bir durum maalesef. hiç bir kedi, köpek oturup da " vah ben sakat kaldım, artık yürüyemem, koşamam" diye düşünmediği için hem çok hızlı iyileşirler hem de hayatlarına aynı sağlıklı günlerindeki enerjiyle devam ederler. çok şahit olmuşsunuzdur bir sakat hayvanı biraz zaman geçince düzelmiş olarak görmeye. onca acılarına rağmen hayat dolular, sevgi dolular.

evet benim küçük serseride öyle zıp zıp zıplıyor bir kaçısı var benden yakalıyamıyorum bile,bana mısın demiyor.ilk söylediğinize diyecek hiçbirşeyim yok valla yürekten katılıyorum

X