- 1 Temmuz 2009
- 349
- 13
- 48
- Konu Sahibi nutelladdict
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz,duygularınız için.ben zor birşey yaptığımı düşünmüyorum.içinde biraz merhamet,acıma duygusu olan herkesin yapabileceği birşey.benim çevremdede oldu evine gelmem,bana geldiğinde üstünü değiştir gel diyen,hava karlıyken arabaları olmasına rağmen kimse teklif etmedi. veterinere götürmeyi.ama herkes yerinde sağolsun.benim gönlümde vicdanımda rahat.allah bizleri muhtaç etmesin ki bizde böyle canlara yüreklerimizi,kapılarımızı açalım.
kedimden son haberler serseri ne yapmış etmiş çıkarmış onları,bu akşam yeniden giydiricem.alışssın istiyorum.iştahı yerinde,gayet güzel kaçıyor benden 4 ayağı varmış gibi yani enerjisinde bir azalma yok .sabah zıplayıp duruyordu yorganın üstünde.bazende yastığıma geliyor,yüzümü yalıyor.ay bir mest oluyorum ki sormayın.bugecede yaladı beni diye.kolları için yapılan kortizon tedavisi bitti hftya karma aşılarına başlıyacağız.bende vitaminlere başlıyım diyorum ekstradan.şimdilik bu kadar.allah hepimizin gönlüne yüreğine göre versin.
kedimden son haberler serseri ne yapmış etmiş çıkarmış onları,bu akşam yeniden giydiricem.alışssın istiyorum.iştahı yerinde,gayet güzel kaçıyor benden 4 ayağı varmış gibi yani enerjisinde bir azalma yok .sabah zıplayıp duruyordu yorganın üstünde.bazende yastığıma geliyor,yüzümü yalıyor.ay bir mest oluyorum ki sormayın.bugecede yaladı beni diye.kolları için yapılan kortizon tedavisi bitti hftya karma aşılarına başlıyacağız.bende vitaminlere başlıyım diyorum ekstradan.şimdilik bu kadar.allah hepimizin gönlüne yüreğine göre versin.