yürüme engelli kedim için tozluk örer misiniz?,lütfen okuyun

Biz de ördük,en 2.5 boy 5 cm
Kendi yavru kedimizde denedik biraz küçük oldu
Şimdi 3'e 10 örüyorüz büzgüsü de olacak eğer bol gelirse paçasından büzersiniz

tmm cok tsk ederim oglumun cicileri olacak heyecanlandim .maalesef oglum on kollarini kullanamayacak 5 gundur igne oluyor ama bir gelisme yok vet 2 gun daha yapalim sonra 1 ay ara verelim dedi ama simdi yerlerde zipliyor valla.icime sokasim geliyor.cok salak ya

nilufercim ellerine saglik simdilik giydirdim rahatsiz olmus gibi gelmedi cikartmayada calismadi yalniz bir koluna tam giydiremedim.olculer olmus gibi belki 1-2 cm daha uzun olsaydi olabilirdi.bakalim alisacabilecekmi,zaten gelir gelmez giydirdim ustundede bir durgunluk var ama hayirdir ins

Eklentiler

• $SDC11275.jpg
    $SDC11275.jpg
    81,2 KB · Görüntüleme: 98
nilufercim ellerine saglik simdilik giydirdim rahatsiz olmus gibi gelmedi cikartmayada calismadi yalniz bir koluna tam giydiremedim.olculer olmus gibi belki 1-2 cm daha uzun olsaydi olabilirdi.bakalim alisacabilecekmi,zaten gelir gelmez giydirdim ustundede bir durgunluk var ama hayirdir ins

canım benim
lila olanı giydir o daha büyük
ama alışması gerekir değilmi
işallah çıkartmazda
iyileşir

canım benim
lila olanı giydir o daha büyük
ama alışması gerekir değilmi
işallah çıkartmazda
iyileşir
canim cok sagoldur bakalim biraz hareketlensin hic gikini cikarmadi giydirirken,layd de senin olculeri bekliyordu.kac santim yaptin lilayi ona gore orsunler bari onlarda hatta dur lilanin resminide koyayim.cok tsk ederim ,valla ogluma baktigimda icim eriyor

canim cok sagoldur bakalim biraz hareketlensin hic gikini cikarmadi giydirirken,layd de senin olculeri bekliyordu.kac santim yaptin lilayi ona gore orsunler bari onlarda hatta dur lilanin resminide koyayim.cok tsk ederim ,valla ogluma baktigimda icim eriyor

canım
bekliyorum
ölçü yü yazayım
18 ilmek
le başladım
çetiklik ip
kalın olsun diye
12 sıra ördüm
sonra iki yandan 1 er imlek artırdım
20ilmek oldu şişte
ondanda 12 sıra ördüm
yine 2 yandan arttırdım 22 ilmek oldu şişte ondanda 12 sıra örüp bidaha arttırıp 12 sıra ördüm
sanırım
50 küsür ilmek oldu
bitirdim
lastik ördümki kolayca esneyip giydirirken sorun olmasın diye
yani 1 yüz 1 ters örğü

Son düzenleme:
canım
bekliyorum
ölçü yü yazayım
18 ilmek
le başladım
çetiklik ip
kalın olsun diye
12 sıra ördüm
sonra iki yandan 1 er imlek artırdım
20ilmek oldu şişte
ondanda 12 sıra ördüm
yine 2 yandan arttırdım 22 ilmek oldu şişte ondanda 12 sıra örüp bidaha arttırıp 12 sıra ördüm
sanırım
50 küsür ilmek oldu
bitirdim
lastik ördümki kolayca esneyip giydirirken sorun olmasın diye
yani 1 yüz 1 ters örğü

Tamamdır,ellerine sağlık :KK71:
Biz de bu ölçülerle başlıyoruz o zaman
Farklı farklı giyer artık pisi :)

biraz isirdi falan kolundakileri ben hayir deyince kaldi bakalim yarin evde yalniz birakinca nolucak ay icime sokasim geliyor kac gundur onu kolumda uyutucam diye evi bile temizlemiyorum

biraz isirdi falan kolundakileri ben hayir deyince kaldi bakalim yarin evde yalniz birakinca nolucak ay icime sokasim geliyor kac gundur onu kolumda uyutucam diye evi bile temizlemiyorum

canım
ya ölçüleri yazdımda lila olan kaç sıra saya bilirmisin
hatırladığım kadarıyla yazdım ölçüleri
boy olarak

Konuyu okudum da böyle durumlarda KK yı çok sewviyorum. Hepinizin emeğine sağlık. Ben örgü vs beceremem ama ihtiyaç olursa kedicik için anneme ördürebilirim..

Konuyu okudum da böyle durumlarda KK yı çok sewviyorum. Hepinizin emeğine sağlık. Ben örgü vs beceremem ama ihtiyaç olursa kedicik için anneme ördürebilirim..

elimizden geldiği kadarını yapmaya çalıştık ama ne mutluki
nutella arkadaşımız
kimsenin istemiceği
hasta bi kediye sahip çıkmış
herşeyin en güzeli en bakımlısı bizim olsun diye uğraşırız oysaki
allahım ne güzel bi yürek vermiş
ona bu kediyie sahip çıkıp evini açmış
allah
hepimizin gönlüne yüreğine acıma
sahiplenme isteği versin

Nutella,Nilüferada,LadyEvil Siz üçünüz de meleksiniz :KK5:

Son düzenleme:
Merhaba, ben de yardımcı olmak isterdim ama yurtdisindayim. Sadece bir fikir vermek istiyorum. Tozlugun yere sürünen kısımlarına deri, suet, kauçuk gibi aşınmadan etkilenmeyecek minik parçalar dikerseniz daha kullanışlı olur sanırım. Yoksa örgünün sürtünmeyi yeterince keseceğini sanmıyorum. Daha dayanıklı bir malzeme olursa yara açılması olasılığı azalabilir. Her şey gönlünüzce olsun, kedişinizle mutluluklar diliyorum!

dostlar 3 aylık yürüme engelli bir yavru kedi evlat edindim,ön iki patisi tutmuyor.üzerinde sürünerek gelip gidiyor.veteriner zamanla yaralar oluşabileceğini söyledi.bende bu sürtünmeyi azaltmak için becerikli bayanlardan kedimin kolları için tozluk örmenizi rica ediyorum.çevremde isteyebileceğim kimse yok.tşkler

oy ben ona kurban olurum. allah sizden razı olsun. bence eski bir kazaktan uygun parçalar kesip makina dikişi gibi dikerek de yapılabilir. bu yöntemle yaptığım kedi kıyafetleri vardı. önce sökülür mü diye tereddüt ettik ama hiç bişey olmadı. tırnak ve diş delikleri dışında. bir de kedicikler pek sevmiyor giyinmeyi.

X