Yürüme bandi ile deneyimleriniz?

beg0nya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
430
5
118
İstanbul
Kizlar yürüme bandi ile deneyimleriniz nedir?

Bugun yürüme bandi siparis ettim, sali günü gelicek.. Baslamadan önce biraz arastirma yapayim dedim..

Tavsiyelerinizi paylasirsaniz sevinirim ..

Ben onun sayesinde sıkılaştım canım. Biraz da yemene dikkat edersen gayet iyi kilo veriyosun.

Ben de bir ara alacaktım, kesin kararlıydım.
Ama çevremdeki herkesten olumsuz yorumlar alınca vazgeçtim.
Şöyle ki ilk bir hafta hevesle kullandıklarını sonraki zamanda yüzüne bakmadıklarını söylediler.
Kimisi çamaşır kurutmalık, kimisi kitaplık, kimisi fuzuli eşyaları üzerine koyarak değerlendirmiş.:9:
Siz madem almışsınız, bunu asla yapmayın.
Hergün düzenli bir şekilde 40 dk yürüyen bir arkadaşım hiçbir şey yapmadan 3 ayda 7 kilo verdi hem de kebapları, baklavaları götürerek.
Yediğini hesapladı, koşması gereken tempoyu ayarladı ve dengeledi kendini diyebilirim.
Her şeyden öte hem sağlık açısından hem de vücut sıkılaşmasından dolayı 3 gün sonra heves kaçırıp yüzünüzü çevirmeyin bu nimete.:50:

Fazlaca çamaşır asılabilecek cinsinden olsun canım.Çünkü alındıktan sonra kurutma vazifesi görecek kullanılmıyor maalesef vazgeç derim:50:alanlar hep sattıı:1:

Ben 3 ay yazın evde kullandım, şu anda da kaldığım yurtta haftanın en az 3 günü spor salonundayım. En çok yürüyüş bandını kullanıyorum. İlk başlarda kendinizi fazla zorlamayın. Zaten başlayıp hemen ardından bırakanların yaptığı yanlış ilk seferlerde profesyonel sporcuymuş gibi kendilerini çok zorlamaları ve aşırı yoruldukları için pes etmeleri. Eğer daha önceden bir spor deneyiminiz yoksa tabii. Ben ilk yürümeye başladığımda 20-25 dk'dan sonra dilim dışarı çıkıyordu, nefessiz kalıyordum. İndikten sonra bacaklarım titriyordu ayakta duramıyordum. İşte o dönem ince bir çizgi. Git gide beden spora alıştıkça, daha az zorlanmaya başlayacaksınız. En fazla bir 1 ay düzenli devam ederseniz gittikçe kolaylaşacak :34: Şuanda ben en az 1 saat 6 civarlarında yürüyorum. Ve indikten sonra da kesinlikle dayanılmaz bir yorgunluk hissetmiyorum. Tam tersine sporla başladığım günler çok daha zinde, enerjik ve keyifli oluyorum :36:

Şunu da belirteyim, geçen kış döneminde 9 kilo kadar almıştım. Yaklaşık 8 kilosunu yürüyüş sayesinde verdim. Şuan fazlalığım kalmadı ama yürümeye devam edeceğim. Çünkü kilo almaya çok müsait bir bedenim var. Diyet filan da yapamam kesinlikle. Zaten yediklerime dikkat ediyorum, öyle plan program yapıp kasamam kendimi :)

Son düzenleme:
ònerileriniz icin saolun kizlar ;) haftada 4 gün kullanmayi düsünüyorum günde yarim saat. Odamda TV oldugu icin sIkIlIp birakicagimi zannetmiyorum.. Faydalarini görmeye basladiktan sonra sizlere paylasacagim:3:

kesinlikle bende camasır kurutmak icin kullanıyorum bunu yazarkende utanıyorum ::)) alacak arkadaslara tavsıye cok ses cıkarttıgı icinde komsunuzla sorun yasaya bılırsınız herkez anlayıslı olmuyor

Back
X