• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yurtta zaman geçmiyor

englishmaster

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2020
980
1.727
63
Merhaba arkadaşlar üniversite son sınıfım küçük bi yerde okuyorum yurtta kalıyorum iki kişiyiz ama oda arkadaşım çalışıyor Yani bütün gün odada tekim depresyon hastasıydım.Ve yurtta tek kalmak yine beni kötü etkilemeye başlayıp bunalıma soktu .Sizce ne yapabilirim nasıl vakit geçirebilirim

Yurtta genelde bi abla olur onun yanında vakit geçirsen .bende yurt zamanlarında yalnız kaldığımda giderdim ablanın yanına film açar çekirdek çıtlardık uyuyana kadar . Ya da başka arkadaşların yok mu onlarla vakit geçir , evlerine git . Yurtta başka kızlar da vardır onlarla takıl . Yani yurtta genelde yalnız kalınmıyor bildiğim .

Merhaba arkadaşlar üniversite son sınıfım küçük bi yerde okuyorum yurtta kalıyorum iki kişiyiz ama oda arkadaşım çalışıyor Yani bütün gün odada tekim depresyon hastasıydım.Ve yurtta tek kalmak yine beni kötü etkilemeye başlayıp bunalıma soktu .Sizce ne yapabilirim nasıl vakit geçirebilirim
İngilizcenizi geliştirebilirsiniz

Hep yanında birileri mi olacak senin canın sıkılmasın diye. Doktora gidip tedavi olmuyor musun? Kendine hobi bul, kurs bul iş bul

Back