- 20 Temmuz 2016
- 622
- 31
- 98
Hayir benim kullandigim yatakta benim numaram var ama kız krndi yatagi ranza diye benim yatağa yerlestiŞimdi anlamadım sizin kullandığınız yatakta o kızın numarasını mı varmış yurt mu değiştirmiş yatakları?
Yok artık. Direk yurt görevlisine bildirin o numaraları boşa mı veriyorlar. Ben kaldırırdım vallaHayir benim kullandigim yatakta benim numaram var ama kız krndi yatagi ranza diye benim yatağa yerlesti
Pazartesi günü orda olacağım bakalim kalmazsa kaldiricsmYok artık. Direk yurt görevlisine bildirin o numaraları boşa mı veriyorlar. Ben kaldırırdım valla
Hayır bu ne cesaret anlamıyorum. Ben çok şükür harika insanlara denk gelmiştim üç kişilikti bizim bana da şansıma cam kenarı çıkmıştı o yatağın verdiği rahatlığı evdekiler vermiyor o kadar konforluydu ki neyse konudan sapmiyimPazartesi günü orda olacağım bakalim kalmazsa kaldiricsm
Görevli hocalara söyleMerhaba, sacma bir konu olacak farkındayım ama cok canım sıkıldı bu konuda.
Geçen yıldan beri kyk yurdunda kalıyordum. Y urt 5 kişi olunca 5. Kişide gelmiş bizim odaya, onu yatağı ranza üst katta ama bizimkiler baza.
Ben daha yurda pazartesi gideceğim. Kız gidip benim yatağıma yatmış yerleşmiş.
5. Kisinin dolabı ve komidini de henüz gelmedi. Dolabimada yerlesmeye hazirlaniyormus. Ben gidince ne yapmalıyım yatağımda ve dolabımda benim numaram var sonuçta. Geçen yıldan beri kullanıyorum. Yani kizda biliyor dolabin yatagin benim olduğunu ama yinede dolabimi kullanip yatağıma yatmaya başladı. Düzgün bir dille söyleyeceğim ilk başta ancak yataktan kalkmam dolabı bırakmam derse ne yapmalıyım?
Önce insanlıkla söylersiniz sonra yurt yönetimine şikayet edersiniz. Oda arkadaşlarınızda nasılsa sizi tanıyordur bir senelik muhabbetiniz vardır hep birlikte olursanız çirkeflik yapamaz tek başına hareket etmeyin onlarla birlikte tavır alın ki ses çıkaramasın. Kendinizi ezdirmeyin hakkınızı yedirmeyinMerhaba, sacma bir konu olacak farkındayım ama cok canım sıkıldı bu konuda.
Geçen yıldan beri kyk yurdunda kalıyordum. Y urt 5 kişi olunca 5. Kişide gelmiş bizim odaya, onu yatağı ranza üst katta ama bizimkiler baza.
Ben daha yurda pazartesi gideceğim. Kız gidip benim yatağıma yatmış yerleşmiş.
5. Kisinin dolabı ve komidini de henüz gelmedi. Dolabimada yerlesmeye hazirlaniyormus. Ben gidince ne yapmalıyım yatağımda ve dolabımda benim numaram var sonuçta. Geçen yıldan beri kullanıyorum. Yani kizda biliyor dolabin yatagin benim olduğunu ama yinede dolabimi kullanip yatağıma yatmaya başladı. Düzgün bir dille söyleyeceğim ilk başta ancak yataktan kalkmam dolabı bırakmam derse ne yapmalıyım?
Aynısını lise yurdunda yaşamıştım.
İnsan gibi söyleyip 1 gün müsade ettim, ikinci gün tüm eşyalarını kapı dışarı cinnet eşliğinde attım, oda değiştirmek zorunda kaldı.
Laftan anlamayana tavrım budur
Bi cinnet anına bakıyor valla, kyk yurdundaki dördüncü senemde oda arkadaşımı elimde bıçakla kovalamıştım, korkudan o gece odada kalamadı sonra da bizim odaları ayırdılarŞu duruşu hayatımın hiçbir evresinde sergileyemedim ya. Ama hep yapmak istedim.
Ahahaha senelerin, ergenliğin anısı ben bile unutmuşum, konuyu görünce gözümde beliriverdi yerden çarşaf, kıyafet toplayışı.Valla harikasınıziçimden geçer ama hayatta yapamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?