Yok kavga etmedim henüz. Sakinligimi koruyarak yanitlarimi vermeye cabaliyorum, bazen yaniti yazarken koca bir sayfa yazip tamamen sildigim bile oluyor o derece. :)
Ama bana uyuz olanlarin varligina eminim.
Bir kisi saracak oldu, hatta tehdit de etti ama sonra bir sey cikmadi..........................
...................................................................................
Bana küs varmı özür diliyimde barışalım:26:
Az insan içine karişak be abla
olsun ilerde işe yarar böyle avutmak lazım
savaş isteyenler için yapacak bir şey yok. Onlar savaşmayı iyi bilirler. Herkes bildiğince işte
hmm tehdit edenler de var doğru
ben de senin gibi yazıp siliyorum çoğu kez.
uyuz olanlar olmaz olur mu? elbette vardır. yazıp çizsinler onlar
İşe yaramıyooo
Neyse ben kaçıyorum bugünlük kk dozumu almış bulunmaktayım
Herkese hayırlı geceler iyi sohbetler :93::93:
yapmam mıısen yeter ki 5 kilodan haber et
ay kuzum bu nıye aklımıza geledı ekleşelim canım ama benım face dısarıya kapalı sanırım.
ayarını yapayım özelden atarım
önümüzdeki yilin enleri seciminde adimi en giciklar listesinde görmeyi bekliyorum.
Saka bir yana aynen bizim uyuz olduklarimiz varsa bize uyuz olanlar da vardir mutlaka :)
Senin kavgali oldugun biri var mi?
Ah kıyamam sanaaaaaaaaaaaa.... Allahım ne kadar hoşuma gitti bu yorum benim ya ... Çok masum
At Guzucuğum bekliyorummm :)Heycanlandımmm ....
Ya bir siteden saç boyası indirimi bileti aldım da yazamadıım
Yarın mesai var.
Ben musadenizle güzellik uykuma doğru yol alayım kizlar
Barış ve sevgi dolu muhabbetler size
bana da müsade hanımlar. hepinize ttalı rüyalar:80:
Evet ben de siyasete baktım bi beş dakika ama ben çok geriliyorum. O yüzden ban yemek istemediğim için bakmamaya çalışıyorum.
Ama Reng im , çok indirimliydi valla. Ben de halı gibi saç olduğundan çok pahalıya boyuyorlar
Tivi pot üstüne pot kırıyosun