Yurt'ta barış,Cihan'da barış, KK'da barış ...

geldim sen yeter ki iste:KK23: şuh hatunum:KK23:

sana her seferinde katılmak nasıl bir duygu biliyor musun lamb:KK54:
aynen öyle takmamak gerek en olmadı görmeden geçmek gerek :KK14:

Yakından uzaktan alakam yok istesem de olamam kız ben şuh falan :KK53::KK53:
Çocuk suratı var bende :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

geldim sen yeter ki iste:KK23: şuh hatunum:KK23:

sana her seferinde katılmak nasıl bir duygu biliyor musun lamb:KK54:
aynen öyle takmamak gerek en olmadı görmeden geçmek gerek :KK14:

sagolasin! :)
ben bir kere ne yaptim biliyor musun, yorumumu yaptim, ciktim bir on gün kadar KK`ya giremedim bir de, geldim baktim alintilarda yorumum alintilanmis nasil bir cevap gelecegini tahmin ettigim birinden, acip bakmadim bile.:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
Cünkü ben sadece düsüncelerimi yazmak istemistim, tartismaya girmek istemedim, böylece girmemis oldum.

:21::21::21::21::21: su sembole dikkatli bak, canin kavga etmek isteyince, rahatla. :KK33:

sagolasin! :)
ben bir kere ne yaptim biliyor musun, yorumumu yaptim, ciktim bir on gün kadar KK`ya giremedim bir de, geldim baktim alintilarda yorumum alintilanmis nasil bir cevap gelecegini tahmin ettigim birinden, acip bakmadim bile.:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
Cünkü ben sadece düsüncelerimi yazmak istemistim, tartismaya girmek istemedim, böylece girmemis oldum.

:21::21::21::21::21: su sembole dikkatli bak, canin kavga etmek isteyince, rahatla. :KK33:

:KK9::KK9::KK9:
ya ben de aslında bazen diyorum uzun süre girmeyeyim kim ne yazıyorsa yazsın görmem en azından diye
ama bağımlılık yapıyor kkda girmeden olmuyor:KK1:
evet bu smile tam rahatlamalık hatta takmamalık:21::21:

:KK9::KK9::KK9:
ya ben de aslında bazen diyorum uzun süre girmeyeyim kim ne yazıyorsa yazsın görmem en azından diye
ama bağımlılık yapıyor kkda girmeden olmuyor:KK1:
evet bu smile tam rahatlamalık hatta takmamalık:21::21:

KK´nin bagimlilik yaptigi konusunda haklisin!:)
Bir de güzel insanlar olunca icinde ne yaparsin? :KK15::KK15::KK15::KK15:

KK´nin bagimlilik yaptigi konusunda haklisin!:)
Bir de güzel insanlar olunca icinde ne yaparsin? :KK15::KK15::KK15::KK15:
aynen:KK14:
ya bu arada seninle kavgalı olan var mı lamb?
ben hiç sanmıyorum yani gayet sakinsin falan kimse sarmaz heralde sana?:26:
Barış açılımı var dediler geldik:KK1:

gel bacım:KK55:Cumhuriyet bayramında barış açılımı yaptık kk daha cok karıstı :KK60:

gel bacım:KK55:Cumhuriyet bayramında barış açılımı yaptık kk daha cok karıstı :KK60:

Yok kavga etmedim henüz. Sakinligimi koruyarak yanitlarimi vermeye cabaliyorum, bazen yaniti yazarken koca bir sayfa yazip tamamen sildigim bile oluyor o derece. :)
Ama bana uyuz olanlarin varligina eminim. :KK76:
Bir kisi saracak oldu, hatta tehdit de etti ama sonra bir sey cikmadi. :KK76:.........................
...................................................................................

Ahhh Amonracığım... Barış açılımı var da ... İnsanlarımız yanaşmadılar :KK52:

Hahahha buna kahkahalarla gülünür!!!!!!!:KK33::KK33::KK33::KK33::KK33:

:KK35::KK35: savaş isteyenler için yapacak bir şey yok. Onlar savaşmayı iyi bilirler. Herkes bildiğince işte:KK53:

X