Yurt'ta barış,Cihan'da barış, KK'da barış ...

Teşekkürler Nevreste. Herkese İyi Geceler Görüşmek üzere.

Yok ya ne kusuru... Ben bile adam gibi kullanamıyorum. Bitmesin ya,çok güzel okumak.

Önemli olan her şeyde olduğu gibi kafada bitirmek Kilo vermem lazım diye kendini şartlandır olur

Kafamda bitirerek 27 kilo verdim tam. Ama bu sefer kafamda bitmiyor. 10 kilo daha vermek istiyorum ama ne zormuş ki kafama koyamıyorum

Şart mı peki :26:
Merak ettim de kilolu musun yoksa senin takıntın mı

Ben zayıfım ama 3-5 kilo alıyım hemen bunalım style göbeğim çıktı diye yakınıp duruyorum

Aslında hem takıntı hem kiloluyum. 78 kiloyum şuanda. 10 kilo daha verip 68 olmak istiyorum. Basenlerim var. Normalde görenler 70 filan diyor bana. Ama 10 kilo gitmiyor ya. Boyum 1.68-1.69. Boyumun kilosuna düşmek istiyorum. Ama bir türlü kafama koyamadım .Basenlerime fena takığım yalnız.

Baya vermişsin Bi çıkamadım

104 kiloydum . Aşık oldum. AŞık olunca, aşk acısı filan derken yiyemedim . :) Ama spora filan da gittim tabi. Pilav,makarna,hamur işini tamamen çıkartmıştım hayatımdan. Kola filan .

Yanlış hatırlamıyosam boyla kilo arasında 10 fark olması grekiyodu herhalde emin olamadım ama :26:

Madem göstermiyormuşsun o kadar baskı yapma kendine elbet gider be canım sen 27 kiloyu verdikten sonra 10 kilo nedir ki

Son düzenleme:

Basen bende de var,gitmiyor namıssız.

10 dkda kaç sayfa olmus parmaklarınıza sağlık hemen işimi bitirip geldim
Denk gelemiyoruz ki kuzum pek aktif olamıyorum forumda malesef

ikizlerini sormuştummmmmm

evet canım ben de pek takılamyorum zaten gündüzleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…