- 1 Mart 2013
- 17.211
- 323
Neyse bayanlar, herkesle tanıştığıma çok memnun oldum. Ben çıkıyorum şu an. Hatırlayabildiklerimi arkadaş listeme ekleyeceğim sonradan. İsteyen de beni eklesin. Sevgiler
Orası öyle tabi,bakalım hayat ne gösterecek...
İyi geceler tekrar karşılaşmak üzere
Ne öğretmenisin
Biz bayanların genel sorunu bu kmse görmez ama o kçücük yağ toplanmasını hemen görür takarız biz
Manyak mıyıııızzz bence yeeesss
Türkçe cancağızım.Sen ne işle meşgulsün ?
Olabiliriz:44:
Neden misBen de sana kırgınım
Bende sna sende takmıyosun beni hiç
Bende okumakla meşgulum yeğruuummm
Bi bitiremedm gitti turizm okuyorum
Türkçeyi de katlediyoruz ama örtmenim kusura bakmıceeennnn artık :18:
Bence de herkes dalga geçiyo benmle göbeğim var diyince de gettt diyolar bana
Önemli olan her şeyde olduğu gibi kafada bitirmekKilo vermem lazım diye kendini şartlandır olur
Neden mis
:26::26::26::26: hadi ordan
Yok ya ne kusuru...Ben bile adam gibi kullanamıyorum. Bitmesin ya,çok güzel okumak.
Tebii oluum nerde gezdiğin ne yaptğın belli hiç lady naptı ne etti göremedim yok
Bitsin da sevdiceğimle evleniyim derdindeym ben bakma
Kafamda bitirerek 27 kilo verdim tam. Ama bu sefer kafamda bitmiyor. 10 kilo daha vermek istiyorum ama ne zormuş ki kafama koyamıyorum
Kafamda bitirerek 27 kilo verdim tam. Ama bu sefer kafamda bitmiyor. 10 kilo daha vermek istiyorum ama ne zormuş ki kafama koyamıyorum
Şart mı peki :26:
Merak ettim de kilolu musun yoksa senin takıntın mı
Ben zayıfım ama 3-5 kilo alıyım hemen bunalım style göbeğim çıktı diye yakınıp duruyorum
Baya vermişsinBi çıkamadım
Aslında hem takıntı hem kiloluyum. 78 kiloyum şuanda. 10 kilo daha verip 68 olmak istiyorum. Basenlerim var. Normalde görenler 70 filan diyor bana. Ama 10 kilo gitmiyor ya. Boyum 1.68-1.69. Boyumun kilosuna düşmek istiyorum. Ama bir türlü kafama koyamadım .Basenlerime fena takığım yalnız.
Vaaaooovvvtebrik ediyorum azmine hayran kaldım şuuaaaannn
Aslında hem takıntı hem kiloluyum. 78 kiloyum şuanda. 10 kilo daha verip 68 olmak istiyorum. Basenlerim var. Normalde görenler 70 filan diyor bana. Ama 10 kilo gitmiyor ya. Boyum 1.68-1.69. Boyumun kilosuna düşmek istiyorum. Ama bir türlü kafama koyamadım .Basenlerime fena takığım yalnız.
Denk gelemiyoruz ki kuzum pek aktif olamıyorum forumda malesef
ikizlerini sormuştummmmmm