Yurt'ta barış,Cihan'da barış, KK'da barış ...

Her gün sabah başlayıp, her akşam bozuyorum. Eski iradem yok sanırım. Spor yapmam lazım üşeniyorum of.

Önemli olan her şeyde olduğu gibi kafada bitirmek :KK31: Kilo vermem lazım diye kendini şartlandır olur

Biliyorum ya önceden moderatörlük yaptım başka sitelerde ben. Sabahladığımı bilirim :KK53:

Öylee bağlanıyosun işte sabah gözümü açıyodum kk yatıyodum kk artk benmkine bişi anlatıyodum kk çocuk bıkmıştı :KK60::KK60::KK60:

Allahtan atlattım o evreyi :KK53::KK53::KK53:

Sen öğretmen olarak bende öğrenci olarak bunalımdayım :KK1:

Her gün sabah başlayıp, her akşam bozuyorum. Eski iradem yok sanırım. Spor yapmam lazım üşeniyorum of.

Şart mı peki :26:
Merak ettim de kilolu musun yoksa senin takıntın mı :KK1:

Ben zayıfım ama 3-5 kilo alıyım hemen bunalım style göbeğim çıktı diye yakınıp duruyorum :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Şart mı peki :26:
Merak ettim de kilolu musun yoksa senin takıntın mı :KK1:

Ben zayıfım ama 3-5 kilo alıyım hemen bunalım style göbeğim çıktı diye yakınıp duruyorum :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Ben de öyleyim 3-5 kilo alınca depresyona giriyorum hatta buara girdim:KK30::KK30::KK9:

Neyse bayanlar, herkesle tanıştığıma çok memnun oldum. Ben çıkıyorum şu an. Hatırlayabildiklerimi arkadaş listeme ekleyeceğim sonradan. İsteyen de beni eklesin. Sevgiler :KK31:

X