- 17 Ağustos 2013
- 16.949
- 4.096
Her gün sabah başlayıp, her akşam bozuyorum. Eski iradem yok sanırım. Spor yapmam lazım üşeniyorum of.
Önemli olan her şeyde olduğu gibi kafada bitirmek Kilo vermem lazım diye kendini şartlandır olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her gün sabah başlayıp, her akşam bozuyorum. Eski iradem yok sanırım. Spor yapmam lazım üşeniyorum of.
Denk gelemiyoruz ki kuzum pek aktif olamıyorum forumda malesef
ikizlerini sormuştummmmmm
Biliyorum ya önceden moderatörlük yaptım başka sitelerde ben. Sabahladığımı bilirim
Tam hatırlamıyorum ne konuştuğumuzu (yaşlılıktan olabilir)Ama sohbet ettik biliyorum seniOlabilir
Öylee bağlanıyosun işte sabah gözümü açıyodum kk yatıyodum kk artk benmkine bişi anlatıyodum kk çocuk bıkmıştı
Allahtan atlattım o evreyi
Bana kim kırıldıysa cıkışta beklesin ağzını burnunu da ayrıca kırıcam
Bende tam hatırlayamıyorum bende mi yaşlandım artık acebaa yaa
Ben kirginim sana.. Nedense benden pek hoslanmadigini yorumlarimida ciddiye almadigini dusunuyorum,
bi yerde yazissak gecistiriyorsun sanki
Sen öğretmen olarak bende öğrenci olarak bunalımdayım
Her şeyin fazlası zarar :26:
Hımmm bilmem olabilir
Şart mı peki :26:
Merak ettim de kilolu musun yoksa senin takıntın mı
Ben zayıfım ama 3-5 kilo alıyım hemen bunalım style göbeğim çıktı diye yakınıp duruyorum
Ben kirginim sana.. Nedense benden pek hoslanmadigini yorumlarimida ciddiye almadigini dusunuyorum,
bi yerde yazissak gecistiriyorsun sanki
Aman en güzeli öğrencilik,keşke uzatsaymışım.
Hayırlısı olsun canım herşeyde bir hayır vardır
Neyse bayanlar, herkesle tanıştığıma çok memnun oldum. Ben çıkıyorum şu an. Hatırlayabildiklerimi arkadaş listeme ekleyeceğim sonradan. İsteyen de beni eklesin. Sevgiler
Ben de öyleyim 3-5 kilo alınca depresyona giriyorum hatta buara girdim