Yurtdisindan Telefon

SevdaCicegii

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2014
599
809
123
Merhaba arkadaslar,

ben gecen sene Türkiyeye geldigimde internet kullanabilmek icin Türkcell telefon kartini bir defa kullandim. Daha Sim-Karti telefona taktiktan hemen sonra bir mesaj geldi. Telefonum Türkiyede kayitli olmadigi icin 10 gün sonra kapanacagi yaziyordu. Daha 10 gün olamadan ben tekrar Yurtdisina döndüm.
Bir kac ay önce yeni kanun cikti. Türkiyede Telefonlar kayitsiz 60 gün kullanilacakmis artik.
Benim sorum, simdi benim Telefonum türkiyede kullanima kapalimi? Haftaya Türkiyeye geldigimde Telefonumu kayit ettirmeden kullanamam mi?

Bir bilginiz varsa cok sevinirim...

canım bi bilgim yok ama inşallah kullanabilirsin ya ...

Ben de şimdi sizden öğrendim. Keşke 90 gün yapsalardı, 60 gün yine az. Umarım kullanabiliriz.

Telefonu 60 gün kullanabilirn ama kart kapanmistit
Kart benim degildi, sadece interneti kullanabilmek icin birinden almistim. Yani kart kapanmadi, o kisi devam kullandi kartini. Hayirlisi olsun, gidince Türkiyeye deneyecegim artik :)

Umarim kullanabilirim :)

Ben de şimdi sizden öğrendim. Keşke 90 gün yapsalardı, 60 gün yine az. Umarım kullanabiliriz.
Zaten bundan önceki yasalara göre Telefonu 30 Gün kullanabiliyorduk YASAL OLARAK, ama gercekte daha sim karti takarken, telefonun kapanacagi mesaji aliyoruz. Yani aslinda yasalarin fazla gerceklik payi yoktu, niye anlamadim

Umarim yinede kullanabilirm, hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…