Özellikle o harfini yazış şeklinizden dolayı bu ismi copy paste yaptığınızı ve saçmaladığınızı böyle bir şeyin yaşanmadığını düşünüyorum geçmiş konulardaki hastalıklı hareketlerinizi göz önüne alırsak canınız sıkılmış gibiMerhaba. Dedem vefat etmeden önce bana Danimarka Kopenhag da Hans jørgensen diye bir oğlu olduğunu sanırım iki üç yaşında iken onu terk edip Türkiye'ye gelip anneannemle evlendiğini söylemişti ben onu bulmak istiyorum bildiğiniz ilan falan verebilecegim bir yer var mı merak ediyorum ve bulmak istiyorum
Bende ciddi ciddi yazdim he. Hic bakamadim eski konularaÖzellikle o harfini yazış şeklinizden dolayı bu ismi copy paste yaptığınızı ve saçmaladığınızı böyle bir şeyin yaşanmadığını düşünüyorum geçmiş konulardaki hastalıklı hareketlerinizi göz önüne alırsak canınız sıkılmış gibi
? Öncelikle bence sen yazıs şeklini düzelt gecmisteki konularım ile bunun ne alakasi var tabi ki de facebook Instagram google tıktok arastirabilecegim her yerden araştırdım ve aynı isimde olan aynı yerde yaşayan birkaç insana sordum ve harfin nasıl yazildigini biliyorumÖzellikle o harfini yazış şeklinizden dolayı bu ismi copy paste yaptığınızı ve saçmaladığınızı böyle bir şeyin yaşanmadığını düşünüyorum geçmiş konulardaki hastalıklı hareketlerinizi göz önüne alırsak canınız sıkılmış gibi
Teşekkür ederim deneyeyimCok klasik bir isim ve soyisim.
Genelde tam tersi olan bir arama programi var. Cocuklar Anne/babalarini ariyor genelde.
Ve arayan kisiler danimarkaya evlatlik olan kisiler genelde.
Onun disinda Facebook grubunda aratabilirsin.
Su grup cikti karsima
SØG EFTER FAMILIEMEDLEMMER | Facebook
Hej og velkommen til gruppen . Denne gruppe er til at søge efter nulevende (formodentlig nulevende) familiemedlemmer. Har du et familiemedlem som du aldrig har mødt. Har du mistet kontakten til...www.facebook.com
Dedigim program sunucusuda yazmis gruba
Konsolosluğa müracaat etMerhaba. Dedem vefat etmeden önce bana Danimarka Kopenhag da Hans jørgensen diye bir oğlu olduğunu sanırım iki üç yaşında iken onu terk edip Türkiye'ye gelip anneannemle evlendiğini söylemişti ben onu bulmak istiyorum bildiğiniz ilan falan verebilecegim bir yer var mı merak ediyorum ve bulmak istiyorum
Bi baksana nolur anlayacaksın beniBende ciddi ciddi yazdim he. Hic bakamadim eski konulara
Bir kaç insana sormana gerek bile yoktu ismi yazdığın an orijinali çıkıyor zaten geçmişteki konularınla alakasını ben kurdum sonuçta kendi yorumlarımızı yapıyoruz olmayan bir şeyin var olduğunu gerçek hayatta iddia edip birinin hayatına sebep olacak reddeye getirmişsiniz insanları ve bunu sözde sevdiğiniz birine yapmışsınız bize neden yapmayasınız ki bu benim kişisel görüşüm? Öncelikle bence sen yazıs şeklini düzelt gecmisteki konularım ile bunun ne alakasi var tabi ki de facebook Instagram google tıktok arastirabilecegim her yerden araştırdım ve aynı isimde olan aynı yerde yaşayan birkaç insana sordum ve harfin nasıl yazildigini biliyorum
Böyle bir şeyin gerçek olduğunu düşünsek bile bulup napacan onu anlamadım ben. Kimseye amcası/dayısı danimarka vatandaşı diye vatandaşlık vermiyolar. Hayır babasıyla buluşturcam desen o da vefat etmişMerhaba. Dedem vefat etmeden önce bana Danimarka Kopenhag da Hans jørgensen diye bir oğlu olduğunu sanırım iki üç yaşında iken onu terk edip Türkiye'ye gelip anneannemle evlendiğini söylemişti ben onu bulmak istiyorum bildiğiniz ilan falan verebilecegim bir yer var mı merak ediyorum ve bulmak istiyorum
Benim konum benim hakkımda ya da gelececeğim hakkında ne düşündüğün mü sence? Ayrıca neyin orijinali cıkıyor yazınca aynı isimdeki insanlara o olup olmadığını soruyorum ve ismi yazdıgım an orijinalinin ciktigini dusunuyor isen neden ismi dogru yazmama sasiriyorsun?Bir kaç insana sormana gerek bile yoktu ismi yazdığın an orijinali çıkıyor zaten geçmişteki konularınla alakasını ben kurdum sonuçta kendi yorumlarımızı yapıyoruz olmayan bir şeyin var olduğunu gerçek hayatta iddia edip birinin hayatına sebep olacak reddeye getirmişsiniz insanları ve bunu sözde sevdiğiniz birine yapmışsınız bize neden yapmayasınız ki bu benim kişisel görüşüm
vatandaslik almaya calismiyorum zaten danimarkada dayim var diye niye vatandaslik versinler annemin öz kardeşi oluyor annem merak ediyor ve sonuc olarak bende merak ediyorum sonuç olarak bi kan bağım var tanısmak istiyorum dedemin hiçbir zaman umrunda olmamıs zaten ölmeden öncce özledin mi falan dedim hayir hiç özlemedim dediBulup napacan onu anlamadım ben. Kimseye amcası/dayısı danimarka vatandaşı diye vatandaşlık vermiyolar. Hayır babasıyla buluşturcam desen o da vefat etmişbabanlar kardeşini bulmak istiyo desem onlar değil sen uğraşıyosun ilginç
Bende aynısını düşündüm. Pek geçmedi bana da bu konuÖzellikle o harfini yazış şeklinizden dolayı bu ismi copy paste yaptığınızı ve saçmaladığınızı böyle bir şeyin yaşanmadığını düşünüyorum geçmiş konulardaki hastalıklı hareketlerinizi göz önüne alırsak canınız sıkılmış gibi
Hayır ama dillerini bilmediğim için İngilizce yazdim hala onay bekliyor umarim onaylanirPaylasiminizi Kabul ettimi grup
Merhaba. Dedem vefat etmeden önce bana Danimarka Kopenhag da Hans jørgensen diye bir oğlu olduğunu sanırım iki üç yaşında iken onu terk edip Türkiye'ye gelip anneannemle evlendiğini söylemişti ben onu bulmak istiyorum bildiğiniz ilan falan verebilecegim bir yer var mı merak ediyorum ve bulmak istiyorum
Şahsen bende öyle düşünüyorum sonuçta onu terk edip annemlere babalik yapmış ama yine de merak ediyoruz napıyor ne ediyor yaşıyor muBulsan da adam sana cevap vermez hele akrabam vs diye bağrını açmaz. Ayrıca Hans buranın Ali ismi gibi.
Şahsen bende öyle düşünüyorum sonuçta onu terk edip annemlere babalik yapmış ama yine de merak ediyoruz napıyor ne ediyor yaşıyor mu