yurtdisinda yasayanlar nelerden sikayetci.paylasalim

Merhaba ,öncelikle cok ama cok gecmis olsun. Benzer olmasada kindergartenda bir baska olayda benim cocugumun basina geldi. Size tavsiyem asla geri adim atmayin hatta sesinizi duyurmak icin bizim sesimizi duyuran Zaman ve post gazetesine yazabilirsin. Gönüllü avukatlarimiz size yardim edecektir. Muhakkak bölgenizde post ya da Zaman gazetesi yazarlari vardir eger yoksa bana yazin ben size bizim bölgenin sorumlulari ile görüstüreyim

Siz bence hic TV izlemiyorsunuz :) Gerci sosyal olan bir insan bu yazacaklarimin cogunu bilir.Pisligin alasi burada. Ahlaksizlik diz boyu,Diskolarda bilmedigi erkeklerden hamile kalanlar,organlari icin cocuk kaciranlar,kadinlara tecavüz edenler ve Polis tarafindan ayrilmaksizin evlerinde gözetlenen tecavüzcüler,hirsizlar,kafalarina esip arabalarimiza zarar verenler ,üc Kurus parasi icin Job Center,caritas,awo gibi yerlerde yerin dibine sokulan yurttaslarim,aldiye gidiyorlar diye acizler,fakirler tabiri altinda ezilenler,isimlerinden dolayi ise alinamayan,staj yeri bulamayan kardeslerimiz ,cocuklarimiz... ben daha sayamayacagim Bu ise kalite anlayisiniz orasini bilemeyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…