Merhaba.. ben almanya essendenim oglum 4e kizim 2 ye gidiyor ayin 3unde oglum okul avlusunda oyungrubuna alinmadi diye cocugun babasi tarafindan kulaklarindan havaya kaldirilip demir parmakliklara ittirilmak kastiyla hirpalaniyor..Allahtan o sirada cocugunu okula cccugunu almaya gelen bi kadn herseyi goruyo sahit oluyo elinde kinderwagen ve almanca bilmemeisnden dolayi mudahale etmiyo neyse adam artik okadar gozu donmusku kadina ve diger kizima aldiris etmeden cocgun kulagindan okulun icine surukleniyo ki saat 16.15 okul avlusu bombos ama sansima o gun okulda ogretmenler toplantisi var neyse adam oglumu mudurun kapisina odasina getiriyor icerde haliyle mudur yok sadece okululun en eskilerinden baska bir ogretmen var ama ne hikmetse adami cocuklari ve benim cocujkarimi gormuyo ve duymuyo adam elini kolunu sallaya sallaya cocugu orada birakip basini kesicem senin deyip giidyor oglumda kizimda cikiyorlr okul kapisindan disaridada kadin bekliyomus ALLah razi olsun annene soyle ben herseyi gordum diye haber yollamis cocoklar bi gedi benim oglanin kulaklari yuzu cenesi kipkirmizi isirmis bide bende aradim polisi evine dayandim ama evde degiller ertesi gunde hemen avukata gittim anlattim oglanida kinderartza goturdum atteset aldim okula da gittim sinif ogretmenimz ve mudurumuzle gorustum bana hak verdi onun makamindaki ogretmenin neden mudahale etmedigine ise hic cevap ve yorum yapmadi inanin o kadar cok sinirliyimki ne uyku ne yemek kalmadi elimden bisey gelmiyo ocakta augenzeugeyi dinlicekmis polis yani diger bayani... sizlere sorum bu adamin gercekten ceza alm asini o kadar cok istiyorumki anltamam sizce yasal ve hukuki surecte sansim sizce nedir adam in cezasi hakkindaki fikirleriniz nedir