Yurtdışında yaşayan Türkiye'ye gelecek olan bi arkadaş varsa bana yardımcı olabilir mi🌸

Merhaba herkese.otizm tanısı almış 4 yaşında bi kızım var.2 senedir çok ciddi savaşlar veriyoruz ama yolumuz hala uzun devam ediyor.doktorumuz kızım için Badybio PC isimli bi vitamin verdi.türkiyede çok pahalı ne yazıkki.bir büyük şişesi 7500 lira.yurtdışında bu ürünün daha düşük fiyatlarda satıldığını öğrendim.gümrük sorunları nedeniyle internet üzerinden güvenip sipariş veremedim.yurtdışında yaşayan hiç bir eşim dostum akrabam yok.arkadaşlar yurtdışında yaşayıp sık sık Türkiye'ye gelip giden birileri yada bi yakınınız var mı.bana yardımcı olabilir misiniz.ben internet üzerinden yaşadığı şehre adrese sipariş ederim.ödemesini sipariş geçerken yapıcam kargo ücreti hiçbi ödeme yapmayacak.yeter ki gelirken bu ürünü bizim için bavuluna koyup getirebilsin. almanya Amerika Avustralya Avusturya Hollanda'da yaşayan varsa nolur bana ulaşın çok ihtiyacımız var.teşekkür ederim şimdiden 🙏
Merhaba ben isveçte yaşıyorum. Aradığınız ilacın fotoğrafı varsa atabilirmisiniz? Sizin için bir araştırma yapabilirim.

Ben Fransa’dayım, Türkiye’den yeni döndük biz de. Eşim Aralık ayında gelecek. Dediğiniz ilaca baktım burada Satışı yok ama İngiltere’den buldum, buraya teslimat var. Bodybio İngiltere kendi sayfasında baktım , hatta sipariş denemesi yaptım gerçekten gönderim var mı diye. Kapsül ve şurup olarak varmış sanırım. Şurup seçeneğinde 120, 250 ve 500 ml boyları varmış. 250 ml 2 şişe sepete koydum 160 pound fiyat çıktı, kargo da 20 pound. Teslimat tahmini 4-5 gün dedi sayfada. Aralık ayı sizin için geç olmazsa beni de aklnızda tutun. Hatta daha erken gidecek birilerini bulursam onlarla da gönderebilirim. Buradan da imkan bulmaya çalışırız bir şekilde☺️ Elimden ne gelirse yapmaya çalışırım.

Selamlar Amerika’dan Bodybıo PC aldık çocuk 5 gün kullandı kenevir yağ ile birlikte sonuç çok hareketlilik yaptı ve kestik. İsteyen bana ulaşabilir İstanbul’da yaşıyorum uyguna veririm.

Tekrardan merhaba herkse kusura bakmayın çocuğum rahatsızdı eğitimle koşturmaktan fırsat bulamadım bi kaç gün.bir çok arkadaş Allah razı olsun yardımcı olmaya çalıştı.her biriniz çok sağolun iyi ki güzel yürekli insanlar var,iyi ki bu platform var. sourapple sourapple arkadaşımızın oğlu Amerika'dan gelecek Ekim'de.bana çok yardımcı oldular sağolsunlar.oraya sipariş vereceğim gelirken getirecek.ürünün distribütörlüğü Amerika da olduğu için herhangi bi nakliye ücreti vs ödemiycem.sadece takviye ücretini ödiycem.her biriniz çok ama çoook sağolun hallettim şükürler olsun .ALLAH her birimizin evladına sağlık sıhhat güzel ömür nasip etsin 🌸🙏

Tekrardan merhaba herkse kusura bakmayın çocuğum rahatsızdı eğitimle koşturmaktan fırsat bulamadım bi kaç gün.bir çok arkadaş Allah razı olsun yardımcı olmaya çalıştı.her biriniz çok sağolun iyi ki güzel yürekli insanlar var,iyi ki bu platform var. sourapple sourapple arkadaşımızın oğlu Amerika'dan gelecek Ekim'de.bana çok yardımcı oldular sağolsunlar.oraya sipariş vereceğim gelirken getirecek.ürünün distribütörlüğü Amerika da olduğu için herhangi bi nakliye ücreti vs ödemiycem.sadece takviye ücretini ödiycem.her biriniz çok ama çoook sağolun hallettim şükürler olsun .ALLAH her birimizin evladına sağlık sıhhat güzel ömür nasip etsin 🌸🙏
Sevindim gözün aydın 😊
Şifa olsun yavruna.

Ufak bir yardımımız olacak ne demek🤗 , İnşallah yavrunuza şifa olur 🙏🏻

Bende yeni gördüm giden gelen çok oldu önce görseydim alıp rica ederdim götürürdü😢tabi ilacı eczaneden yazdırmadan alabiliyor isem diğer türlü burada iğne ilaç sıkıntılı yani…😢😢

X