- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.649
- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
Allah razı olsun özelden yazdım sizeOzelden bana telefon numarani da verirsen seni yarin ararim. Allah yardimcin olsun cocuguna da acilmsifalat diliyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun özelden yazdım sizeOzelden bana telefon numarani da verirsen seni yarin ararim. Allah yardimcin olsun cocuguna da acilmsifalat diliyorum.
Amin insallah yavrunuz iyi olur, dua edecegimÇok teşekkür ederim.herşeyi uyguluyorum inanın.inşallah yavrum kurtulur topluma karışabilir
Ozelde mesajinizi göremedim.Allah razı olsun özelden yazdım size
Merhaba ben isveçte yaşıyorum. Aradığınız ilacın fotoğrafı varsa atabilirmisiniz? Sizin için bir araştırma yapabilirim.Merhaba herkese.otizm tanısı almış 4 yaşında bi kızım var.2 senedir çok ciddi savaşlar veriyoruz ama yolumuz hala uzun devam ediyor.doktorumuz kızım için Badybio PC isimli bi vitamin verdi.türkiyede çok pahalı ne yazıkki.bir büyük şişesi 7500 lira.yurtdışında bu ürünün daha düşük fiyatlarda satıldığını öğrendim.gümrük sorunları nedeniyle internet üzerinden güvenip sipariş veremedim.yurtdışında yaşayan hiç bir eşim dostum akrabam yok.arkadaşlar yurtdışında yaşayıp sık sık Türkiye'ye gelip giden birileri yada bi yakınınız var mı.bana yardımcı olabilir misiniz.ben internet üzerinden yaşadığı şehre adrese sipariş ederim.ödemesini sipariş geçerken yapıcam kargo ücreti hiçbi ödeme yapmayacak.yeter ki gelirken bu ürünü bizim için bavuluna koyup getirebilsin. almanya Amerika Avustralya Avusturya Hollanda'da yaşayan varsa nolur bana ulaşın çok ihtiyacımız var.teşekkür ederim şimdiden
Siz uçaktan bahsediyorsunuz ben kargo ile göndermeyin demek istedim.El bagaji yapilmadigi surece sorun olmuyor
Sevindim gözün aydınTekrardan merhaba herkse kusura bakmayın çocuğum rahatsızdı eğitimle koşturmaktan fırsat bulamadım bi kaç gün.bir çok arkadaş Allah razı olsun yardımcı olmaya çalıştı.her biriniz çok sağolun iyi ki güzel yürekli insanlar var,iyi ki bu platform var. sourapple arkadaşımızın oğlu Amerika'dan gelecek Ekim'de.bana çok yardımcı oldular sağolsunlar.oraya sipariş vereceğim gelirken getirecek.ürünün distribütörlüğü Amerika da olduğu için herhangi bi nakliye ücreti vs ödemiycem.sadece takviye ücretini ödiycem.her biriniz çok ama çoook sağolun hallettim şükürler olsun .ALLAH her birimizin evladına sağlık sıhhat güzel ömür nasip etsin
Çok sağol canım benimSevindim gözün aydın
Şifa olsun yavruna.
Ufak bir yardımımız olacak ne demek , İnşallah yavrunuza şifa olurTekrardan merhaba herkse kusura bakmayın çocuğum rahatsızdı eğitimle koşturmaktan fırsat bulamadım bi kaç gün.bir çok arkadaş Allah razı olsun yardımcı olmaya çalıştı.her biriniz çok sağolun iyi ki güzel yürekli insanlar var,iyi ki bu platform var. sourapple arkadaşımızın oğlu Amerika'dan gelecek Ekim'de.bana çok yardımcı oldular sağolsunlar.oraya sipariş vereceğim gelirken getirecek.ürünün distribütörlüğü Amerika da olduğu için herhangi bi nakliye ücreti vs ödemiycem.sadece takviye ücretini ödiycem.her biriniz çok ama çoook sağolun hallettim şükürler olsun .ALLAH her birimizin evladına sağlık sıhhat güzel ömür nasip etsin
Çok teşekkür ederim,eksik olmayın çok sağolun tekrardanUfak bir yardımımız olacak ne demek , İnşallah yavrunuza şifa olur