Yurtdışında yaşayan Türkiye'ye gelecek olan bi arkadaş varsa bana yardımcı olabilir mi🌸

CocoChanelmademoiselle CocoChanelmademoiselle canım merhaba ben Amerikadayım.Ürünü buldum.Ben ülkeye de kesin döneceğim.Tarihim net değil belki 1 ay belki 3 ay bende belirsizlik içindeyim.Ne dersen onu yapalım
Çoook sağol canım Allah razı olsun🤲🌸🌸🌸 ben Amerika'daki adresine internetten hemen sipariş veririm.ürünün asıl satışı Amerika da.en erken ne zaman dönebilirsin kurban olurum sana 1 ay sonra döneceksen de olur hemen siparişi geçerim ben burdan.ama 3 ay kızım için uzun süre:KK43: her geçen zaman aleyhimize.yaş büyüyor beyin oturmaya başlıyor.bu ürünü 6 ay düzenli kullansak yeter dedi doktor.senden büyük umutlarla haber bekliyorum.eğer 1 ay sonra döneceksen hemen bugün sipariş edeceğim adresine 🙏🌸🌸🌸💐💐💐

Çoook sağol canım Allah razı olsun🤲🌸🌸🌸 ben Amerika'daki adresine internetten hemen sipariş veririm.ürünün asıl satışı Amerika da.en erken ne zaman dönebilirsin kurban olurum sana 1 ay sonra döneceksen de olur hemen siparişi geçerim ben burdan.ama 3 ay kızım için uzun süre:KK43: her geçen zaman aleyhimize.yaş büyüyor beyin oturmaya başlıyor.bu ürünü 6 ay düzenli kullansak yeter dedi doktor.senden büyük umutlarla haber bekliyorum.eğer 1 ay sonra döneceksen hemen bugün sipariş edeceğim adresine 🙏🌸🌸🌸💐💐💐
Çok çok geçmiş olsun. Göçmen kadınlar Facebook grubuna üyeyim. Ben postu sizin yerinize açarım. Orada sürekli ülkeye girip çıkan çok fazla insan var. Fakat posttan gelen yanıtları size ulaşabilmeleri için bir iletişim bilginizi verir misiniz ? Instagram adresi ya Facebook ismi de olur.

İrtibatta olalımm kuzum mesajlaştık ama inşAllah sürem belli olur ve sana bu ilacı getiririm💕

Çok çok geçmiş olsun. Göçmen kadınlar Facebook grubuna üyeyim. Ben postu sizin yerinize açarım. Orada sürekli ülkeye girip çıkan çok fazla insan var. Fakat posttan gelen yanıtları size ulaşabilmeleri için bir iletişim bilginizi verir misiniz ? Instagram adresi ya Facebook ismi de olur.
Tabiki çok sağolun.özelden yazarım.birşey sormak istiyorum diyelim ki Amerikadan Fransa'ya sipariş edilen bi ürün Türkiye gibi vergi gümrük reçete vs bişey istiyor mu.bu konuda bilginiz var mı?sağolsun Fransa dan bi arkadaş ta yardımcı olmak istiyor ama ben internetten sipariş etsem Fransada sorun çıkar mı verirler mi vermezler mi bilmiyorum.yurtdışında ülkeler arası kargolarda da vergi uygulaması var mı.fransada bu ürünün distribütörlüğü yok çünkü

Hangi ülkede daha ucuzmuş ?
Ben baktim şimdi amazon almanyada 234ml 200€ .
Ilacla ilgi hic bilgim yok ama benzeri alternativde araştira bilirsiniz.

Çok gecmiş olsun
Bu ilacin özelliği neymiş ,neyapiyormuş?
Amerika'da daha ucuz mesela.dolar üzerinden alınca daha uyguna geliyor şuan sitesinde.çok sağolun.bu ilaç değilde gıda takviyesi vitamin gibi.otizmli çocuklarda algıyı açma dikkatini artırma hafızayı güçlendirmek için kullanılıyor.

Selam benim iş arkadasimin oğlu hollandadan gelecek 15 gun icinde. Bana yaz mutlaka. Cok samimiyetim yok arkadasimla ama allah rızası icin soylerim.
Merhaba herkese.otizm tanısı almış 4 yaşında bi kızım var.2 senedir çok ciddi savaşlar veriyoruz ama yolumuz hala uzun devam ediyor.doktorumuz kızım için Badybio PC isimli bi vitamin verdi.türkiyede çok pahalı ne yazıkki.bir büyük şişesi 7500 lira.yurtdışında bu ürünün daha düşük fiyatlarda satıldığını öğrendim.gümrük sorunları nedeniyle internet üzerinden güvenip sipariş veremedim.yurtdışında yaşayan hiç bir eşim dostum akrabam yok.arkadaşlar yurtdışında yaşayıp sık sık Türkiye'ye gelip giden birileri yada bi yakınınız var mı.bana yardımcı olabilir misiniz.ben internet üzerinden yaşadığı şehre adrese sipariş ederim.ödemesini sipariş geçerken yapıcam kargo ücreti hiçbi ödeme yapmayacak.yeter ki gelirken bu ürünü bizim için bavuluna koyup getirebilsin. almanya Amerika Avustralya Avusturya Hollanda'da yaşayan varsa nolur bana ulaşın çok ihtiyacımız var.teşekkür ederim şimdiden 🙏

Ben Almanya`dayim eczanede sormak isterim Amazon fiyatini yazmis zaten arkadaslar. Yakin zamanda malesef gelme planim yok ama arkadaslara bi sorarim gitme plani olan var mi diye. Bu arada GAPS diyetini arastirmanizi öneririrm. ben otoimmun kronik hastalik sahibiyim bu sure icinde doktorumun onerisi ile basladim bu diyet ilk olarak ingiliz bir doktor annenin kendi oglunun otizm tanisi almasi ile gelilstirdigi bir beslenme bicimiymis. Otizm de benim hastaligim gibi tamamen iyilesen bir sey degil ancak bu beslenme bicimi ile otizmli cocuklar hayat kalitelerini gercekten cok arttiriyorlar.

Tek tek aklima geliyor pardon biz istanbuldayu
Ben Almanya`dayim eczanede sormak isterim Amazon fiyatini yazmis zaten arkadaslar. Yakin zamanda malesef gelme planim yok ama arkadaslara bi sorarim gitme plani olan var mi diye. Bu arada GAPS diyetini arastirmanizi öneririrm. ben otoimmun kronik hastalik sahibiyim bu sure icinde doktorumun onerisi ile basladim bu diyet ilk olarak ingiliz bir doktor annenin kendi oglunun otizm tanisi almasi ile gelilstirdigi bir beslenme bicimiymis. Otizm de benim hastaligim gibi tamamen iyilesen bir sey degil ancak bu beslenme bicimi ile otizmli cocuklar hayat kalitelerini gercekten cok arttiriyorlar.
Ya ben insallah yardimci olucam meajimi görse keske. Tanidigim var . Hollanda da . 15 gun icinde gelecek.

Çok teşekkür ederim.herşeyi uyguluyorum inanın.inşallah yavrum kurtulur topluma karışabilir🌸🤲

X