Yurtdışında yaşayan Türkiye'ye gelecek olan bi arkadaş varsa bana yardımcı olabilir mi🌸

Yanlışınız var.
PTT olmaz içini açıp bakıyorlar.
Daha önce PTT ile gönderdiğimiz ilaç ta yaşadık.
Gümrük sıkıntı yapti. Bu kadar pahallı bir ilaçta riske atmayin
Evet PTT kolisi açılıyor Bende buna benzer bir şey yaşadım. Hatta daha sonra orayla da görüştüm ama ülkeye giremeyeceğini söylediler. Bayağ zor bencede riske atmayınb

İngilteredeyim keske daha önce görmüş olsaydım. Malesef internetten sipariş verip bana ulaşması şimdiki gelişime yetişmez ama İsterseniz Aralık ayında yeniden gelicem telefon iletişime geçebiliriz. Yanlış ilaca bakmadıysam burda şuanki kurla 900 TL cıvarı tutuyor. Acil şifalar diliyorum.

Merhaba herkese.otizm tanısı almış 4 yaşında bi kızım var.2 senedir çok ciddi savaşlar veriyoruz ama yolumuz hala uzun devam ediyor.doktorumuz kızım için Badybio PC isimli bi vitamin verdi.türkiyede çok pahalı ne yazıkki.bir büyük şişesi 7500 lira.yurtdışında bu ürünün daha düşük fiyatlarda satıldığını öğrendim.gümrük sorunları nedeniyle internet üzerinden güvenip sipariş veremedim.yurtdışında yaşayan hiç bir eşim dostum akrabam yok.arkadaşlar yurtdışında yaşayıp sık sık Türkiye'ye gelip giden birileri yada bi yakınınız var mı.bana yardımcı olabilir misiniz.orda bu bahsettiğim ürünün ücreti ne kadarsa ben hesabına gönderirim hemen.yeter ki gelirken bu ürünü bizim için temin edebilsin.çok ihtiyacımız var.teşekkür ederim şimdiden 🙏
Merhaba benim arkadaşım var Avusturya da oturuyor ona bir sorayım gelecek çünkü size yardımcı olmayı çok isterim🧡

Merhaba herkese.otizm tanısı almış 4 yaşında bi kızım var.2 senedir çok ciddi savaşlar veriyoruz ama yolumuz hala uzun devam ediyor.doktorumuz kızım için Badybio PC isimli bi vitamin verdi.türkiyede çok pahalı ne yazıkki.bir büyük şişesi 7500 lira.yurtdışında bu ürünün daha düşük fiyatlarda satıldığını öğrendim.gümrük sorunları nedeniyle internet üzerinden güvenip sipariş veremedim.yurtdışında yaşayan hiç bir eşim dostum akrabam yok.arkadaşlar yurtdışında yaşayıp sık sık Türkiye'ye gelip giden birileri yada bi yakınınız var mı.bana yardımcı olabilir misiniz.orda bu bahsettiğim ürünün ücreti ne kadarsa ben hesabına gönderirim hemen.yeter ki gelirken bu ürünü bizim için temin edebilsin.çok ihtiyacımız var.teşekkür ederim şimdiden 🙏
Arkadaşıma yazdım ve o çoktan yola çıkmış yazmıştım da dönüş sağlayacaktım şansa çoktan yola çıkmış geliyor size yardımcı olmak çok isterdim ve üzgünüm özür diliyorum inşallah yardımcı olan birileri olur çok geçmiş olsun

2 büyük şişe alacağım.inşallah dediğiniz gibi bişey mümkündür el koymazlarsa olur tabiki çok mutlu olurum
Sakın almayın , annemin kendi kullandığı Türkiye’de unuttuğu ilaçları bile Almanya gümrük kapısından geri gönderdiler.
Nasıl sormuyorlar ne olduğunu anlamadım. İçini açıp bakıyorlar

Merhaba herkese.otizm tanısı almış 4 yaşında bi kızım var.2 senedir çok ciddi savaşlar veriyoruz ama yolumuz hala uzun devam ediyor.doktorumuz kızım için Badybio PC isimli bi vitamin verdi.türkiyede çok pahalı ne yazıkki.bir büyük şişesi 7500 lira.yurtdışında bu ürünün daha düşük fiyatlarda satıldığını öğrendim.gümrük sorunları nedeniyle internet üzerinden güvenip sipariş veremedim.yurtdışında yaşayan hiç bir eşim dostum akrabam yok.arkadaşlar yurtdışında yaşayıp sık sık Türkiye'ye gelip giden birileri yada bi yakınınız var mı.bana yardımcı olabilir misiniz.ben internet üzerinden yaşadığı şehre adrese sipariş ederim.yeter ki gelirken bu ürünü bizim için bavuluna koyup getirebilsin.almanya Amerika Avustralya Avusturya da yaşayan varsa nolur bana ulaşın çok ihtiyacımız var.teşekkür ederim şimdiden 🙏
Uste ciksin diye yaziyorum Cok cok gecmis olsun

Keşke şu mesajı 4-5 hafta evvel yazsaydınız, şimdi izin dönüşleri başladı. İnternette baktım fiyatıda gayet uygunmuş burda

Yurtdisinda oldugunu bildigim arkadaslari etiketleyeyim. Yazip yazmadiklarini bilmiyorum ama, gorduyseniz kusura bakmayin kizlar

@GittiMilyarlikMobilya @Amanita @Arrietty_ Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim Lna16 Lna16

Maalesef 29 ağustosta türkiyeye geldim orda olsam tarihler uysa yardimci olmaya calisirdim.

Ilacin adı nedir? Turkiye'ye yakin zamanda gelmeyeceğim ama kargo yapabilirim. Tabi reçetesiz alabilirsem. Siz yazın ben bir kontrol ettireyim hastaneye

Bende maalesef döndüm agustos da.

Umarim yardimci olan birileri cikar

İ

Merhabalar ne yaptınız ecenazx ecenazx arkadaşımla görüştünüz galiba reçeteli bir ilaç mı acaba ?Rabbim şifa versin inşallah yardımcı oluruz

Teşekkür ederim.İnşAllah yardımcı olmaya çalışırız😌

İnşallah yardımcı olmaya çalışırız 🥹
İlaç konusu nasıl olur bilmiyorum Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim yazmış prosedürleri daha iyi biliyor umarım şifasını bulur🤲🏻
Elinizden gelen bişi olursa risk olmayacak şekilde elimizden geleni yaparız 🥲🥲

Merhaba benim arkadaşım var Avusturya da oturuyor ona bir sorayım gelecek çünkü size yardımcı olmayı çok isterim🧡

Arkadaşıma yazdım ve o çoktan yola çıkmış yazmıştım da dönüş sağlayacaktım şansa çoktan yola çıkmış geliyor size yardımcı olmak çok isterdim ve üzgünüm özür diliyorum inşallah yardımcı olan birileri olur çok geçmiş olsun

Uste ciksin diye yaziyorum Cok cok gecmis olsun
Arkadaşlar her birinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim.bi kaç arkadaşla özelden görüştüm.ama maalesef bu ürünü alabilmem için Amerika Almanya Avusturya avustralya hollanda gibi ülkeler olması gerekiyormuş.ürünün satışı oralara varmış bir tek.ben sadece ürünün resmi sitesinden buralarda yaşayan arkadaşların evine sipariş edeceğim.gelirken bavula koyup getirecek sadece.yalvarırım buralarda yaşayan yakın zamanda gelicek tanıdığınız bildiğiniz biri yok mu.kendimi çok çaresiz hissediyorum:KK43:

Arkadaşlar her birinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim.bi kaç arkadaşla özelden görüştüm.ama maalesef bu ürünü alabilmem için Amerika Almanya Avusturya avustralya hollanda gibi ülkeler olması gerekiyormuş.ürünün satışı oralara varmış bir tek.ben sadece ürünün resmi sitesinden buralarda yaşayan arkadaşların evine sipariş edeceğim.gelirken bavula koyup getirecek sadece.yalvarırım buralarda yaşayan yakın zamanda gelicek tanıdığınız bildiğiniz biri yok mu.kendimi çok çaresiz hissediyorum:KK43:
Bu saydığın ülkelerin hiçbirinde değilim ben canım maalesef..
Üzgünüm 😢
Yardımcı olamayacağım 🥺🥺🥺
Umarım yardımcı olacak bir arkadaş çıkar, Rabbim yar ve yardımcınız olsun..
Geçmiş olsun tekrardan 😢😢😢

K Kazen e rica etsen herkese bildirim olarak gönderebilir. Bu şekilde daha hızlı sonuç alırsın.
Rica ettim sağolsun kırmadı bildirim yolladı ama maalesef bu ülkelerde yaşayan yeni dönecek olan kimse yok.çoğu ya dönmüş yada uzun bi zaman sonra gelecek.geç kaldım :KK43:

Allah sifa versin
Ben Belcikada yasiyorum internetten baktım 48 euro sipariş verilebilir
Saydığınız ülkeler arasına Belcikayi da ekleyin
Ben yeni dönüş yaptım yoksa mutlaka getirirdim
Bu aylarda emekliler yaşlılar gidiyo Türkiyeye
Annemde gidicek ama yılbaşı gibi, yani çok geç olabilir
Umarim birileri denk gelir :KK43:
Cok uzuldum

Allah sifa versin
Ben Belcikada yasiyorum internetten baktım 48 euro sipariş verilebilir
Saydığınız ülkeler arasına Belcikayi da ekleyin
Ben yeni dönüş yaptım yoksa mutlaka getirirdim
Bu aylarda emekliler yaşlılar gidiyo Türkiyeye
Annemde gidicek ama yılbaşı gibi, yani çok geç olabilir
Umarim birileri denk gelir :KK43:
Cok uzuldum
Çok teşekkür ederim umarım bulabilirim 🌸🙏

Ürün el bağajında değilde normal bagajda gelirse hiçbir sorun çıkmaz! Umarım en kısa zamanda yardımcı olan biri çıkar! 🙏🏻
Evet normal bagajda sıkıntı olmuyor el bagajında izin verilmiyormuş.Allah büyük inşallah saydığım yerlerden birileri çıkar🤲

X