Yurtdışında yaşayan bayanlar hadi tanışalım gelin buraya...

Mrb kızlar Bende varım yurtdışında yaşayan. Danimarka da kaliyom ve kısmet olursa 35 gun sonra Ankara'dayim:))

arkadaslar sızden bır rıcam olacak danımarka ısvec gıbı ulkelerde satılan litozin adlı bır urun var turkıyedekilere guvenmedgm ıçın almak ıstemyrm annemın hastalıgı ıcın bu ılacı almam lazım bana yardımcı olur musunuz

Mrb ben Danimarka da yasıyorum. Bu dediğin ilaç nedir ki?? Yardımcı olmak isterim.

Netten simdi bakıyorum. Söylediğin firmaya baktım ve güvenilir firma olduğunu söyleyebilirim. Fiyat konusunda Tr de nekadar bilmiyorum ama burda yaklaşık 50 tl. Öyle pahalı bisi degi fiyatı iyi.
Annenize cok üzüldüm Rabbim şifasını verir ins. Yardımcı olmak da isterim. Eczanelerde alınıyor ve isterseniz sizin icin daha derin arastirabilir burdan almak isterseniz.

İsmi litomove olarak da geciyormu? Bu tam sizin aradığınız galiba. Buradaki link danca anlatiyo ama pcde türkce çeviri yapabilirsiniz. Bi bakın isterseniz. Litomove

çeviri işini yapamadım kopyalamada sıkıntı oldu. danca yazan yerde romatoid artrit - skleroderma romatima gibi ibareler varmı? varsa bu ilaçta etkilidir. litozin şeklinde gördüm ben ama kapakları aynı ikisininde

Ben Google da çevirme yaptım umarım istediğin budur.
Litomove ® ısmarlama kalça dayanan eşsiz bir besin takviyesidir. LITOMOVE ® uzun soluklu İskandinav araştırma projesi. Kalça LITOMOVE ® üretiminde kullanılan kuşburnu içeriğini Rosa Canina elde edilir. LITOMOVE ®% 100 saf (hiç bir kimyasal veya biyolojik manipülasyon) ve düşük sıcaklıklarda benzersiz patentli kurutma işlemi tarafından üretilen doğal bir kalça, içerir. Bu, yüksek kaliteli bir ürün verir.

Belgelenmiş etkileri:
Litomove ® kalçada ise C vitamini, doğal içeriğe ek olarak ekstra C vitamini eklenmiş bir kalça üründür, C vitamini kemik ve kıkırdak normal fonksiyonu için önemlidir. C vitamini ayrıca oksidatif hasar DNA, protein ve yağların korur.

Litomove ® sağlıklı ve esnek eklemleri korumak, özel muamele kalça doğal kuşburnu tozu dayanan eşsiz bir besin takviyesidir.

esnek eklemler katkıda bulunmak ve yaşam dolayısıyla kaliteyi yükselterek.

LITOMOVE ® Matas, Eczacılık ve Helsam mağazalarında satın alınabilir

bu da benim istediğimden canım. seninden bu konuda yardımını bekliyorum bana bu ilaçtan 2 kutu gönderirimisin. türkiyede 120 -200 kapsül şeklinde 2 çeşit bu bahsettiklerin kaç kapsül. annemin denemesi için 2 kutu almak istiyorum nasıl ilteşime geçeriz seninle. bu arada özel mesaj kutun dolmuş o yüzden özelden mesaj atamıyorum..

Merhaba canım biraz geç oldu ama aramıza hoşgeldin,evlimisin neler yapıyorsun anlat tanışalım bu arada şimdiden iyi yolculuklar

Mrb kızlar Bende varım yurtdışında yaşayan. Danimarka da kaliyom ve kısmet olursa 35 gun sonra Ankara'dayim:))

Canım geçmiş olsun,geç oldu ama sende hoşgeldin umarım annenin ilacını temin etmişsindir Allah şifa versin.Keşke yardımcı olabilseydim sana.

Son düzenleme:

ne oldu ilaci deneye bildinizmi ?
Benimde eklemde sorunum varda o yüzden soruyorum, romatizma denildi ama birden yok oldu heralde bi vurdu gecti, ama belki tekrar gelir allah korusun

merhaba arkadaşlar. buradan mesajlaştığım arkadaş 15 güne kadar türkiyeye geliyor sağolsun 2 kutu ilaç getirecek inşallah. o zaman annem kullanınca size havber vereyim..ilginiz ve iyi ni,yetiniz için teşekkür ederim

Merhaba canım biraz geç oldu ama aramıza hoşgeldin,evlimisin neler yapıyorsun anlat tanışalım bu arada şimdiden iyi yolculuklar

Hisbulduk:))
Evliyim ben ama daha esim getirmedim okulu var o yüzden biraz bekledik vizeye koymayı. Okul is staj hayat suan boyle 20 aralığı dört gozle bekliyorum kocamın yanına gidecem:)) siz evli bekar çoluk cocuk ??:)

Canım bu arada ilaç bugün geldi:)) suan benim evimde benim yanımda sahibine gitmeyi bekliyo ins 20 Aralık'ta ordayim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…