Dugun dernek neden sonradan yapilmasin ki? Hem oyle cok da merakim yok zaten.Evlenmek öyle sandığın kadar kolay değil .
Ya anlaşamaz pişman olursan ?
Hem dümdüz evlenirsen sonrasında düğün dernek hiçbir şey yapmaz hersey içinde kalır bak demedi deme
Bayadir ariyorum ama bircok yerden red yedim. Okudugum ulkede is bulmak cok zor, buranin vatandasi olanlar bile zorlaniyorlar. Onun disinda girmesi daha kolay olan (yani daha kucuk) sirketler de beni calisma iznim yok diye ise almak istemiyorlar.İş ara illaki bulursun çalışma izni yaparlar
Genelde büyük şirketler sıkıntı yapmaz mutlaka çalışma izni yaparlar
Her yeri dene
Hangi ülkedesinBayadir ariyorum ama bircok yerden red yedim. Okudugum ulkede is bulmak cok zor, buranin vatandasi olanlar bile zorlaniyorlar. Onun disinda girmesi daha kolay olan (yani daha kucuk) sirketler de beni calisma iznim yok diye ise almak istemiyorlar.
Ozelden yazdim.Hangi ülkedesin
Dugun yapmamak ikimizin ortak karari. Ileride para biriktirip gonlumuze gore bir dugun yapmak istiyoruz. Zaten hic oyle ayy evleneyim gelinlik giyeyim diye hayal kuran bir kiz olmadim, daha cok pragmatik sebeplerle istiyorum bunu su an.sen ne istiyorsun?
gerçek bir evlilik mi sevgilinle?
sevgilin neden doğru şekilde bir evlilik istemiyor?
Dugun yapmamak ikimizin ortak karari. Ileride para biriktirip gonlumuze gore bir dugun yapmak istiyoruz. Zaten hic oyle ayy evleneyim gelinlik giyeyim diye hayal kuran bir kiz olmadim, daha cok pragmatik sebeplerle istiyorum bunu su an.
Içinde ilerde ukde kalabilir düğün dernek hem evlilik aceleye mecburiyete gelmez. Ailenin rızasını da al derimDugun dernek neden sonradan yapilmasin ki? Hem oyle cok da merakim yok zaten.
Erkek arkadasimla bircok sey atlattik. Kesinlikle dogru kisi olduguna inaniyorum. Evli ciftler bile ayrilirken asla ayrilmayiz diyemem tabi ama artik emin oldugum bir noktadayim.
He besle buyut danayi tanimasin anayi.. nereye gidio bu genclik heytt.. 23 yasina geldin matah bise oldun karisamazlar dogru. Elin oglu hevesini alirsa bi gun senden o zmn sende ailenden destek bekleyemezsin.. karismaya haklari yok ya!
Elin oglu yapmiyor yani onu bu saydigin ozellik.. sorry bebegim ama valla ailene karisamazlar aslinda dedikten sonra tartismaya bile gerek yok aslinda.. dogur buyut en ii imkanlari sunmaya calis, sonuc; aslinda karisamazlar.. hemde ne icin? Evet elin oglu icin ne yazikkipardon ama elin oglu dedigin kisi uc yillik erkek arkadasim. yillardir en kotu anlarimda yanimda olan hem en yakin arkadasim hem de erkek arkadasim olmayi basarmis kisi. hem ileride ayrilirsa da ben kendi ayaklari uzerinden duran biri olacagim calistigim icin.
Ben de yurtdisinda 27 yasinda evlendim ve oturumum olmadigi icin biraz da aceleye gelen mecburi eevlilik oldu. Daha hazir degilken, iyice tanimadan, baska hayaller kurarken evlenmis buldum. Sonra da hemen hamile kaldim. Baska yollar varsa onlari zorla, sirf kalmak icin evlenme, ben de esimle ilk baslarda cok iyi anlasiyordum, fakat daha sonralari fark ettim cok farkli oldugumuzu. Kotu bir insan mi asla... birbirimize denk degiliz, kafalarimiz uyusmuyor.
düğün sormadım ki.. çok lazım birşey değil zaten.
daha açık sorayım ve adım adım gidelim bari:)
sevgilin orada kalabilmen için mi yoksa seninle gerçekten gelecektede hayatı paylaşmak istediği için mi evleniyor seninle?
sevgilim benle hayati paylasmak istiyor. birbirimize ruh esi diyoruz hep :) yani evlenmeyi hep dusunuyorduk zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?