gizli degil aileme soylemek istiyorum. ama nedense istemezler gibi geliyor. onun ailesi zaten tamam dedi.hah bak ilk mesajımdaki ikinci adıma geldik şimdi:))
neden gizli öyleyse?
ailelerinize söyleyin evlenin .
gizli degil aileme soylemek istiyorum. ama nedense istemezler gibi geliyor. onun ailesi zaten tamam dedi.
pff iki saattir ben niye kaçak göçek evleneceğiniz hissine kapıldım ki
açık açık söyleyin yaşınız çok küçük değil zaten, elbet bir gün evlenme isteğiyle karşılarına çıkacaktınız.
calis para kazan olgunlas oyle evlen derler gibi geliyor. normal sartlar altinda evet dogru derdim ama benim durumum farkli su an. burada kalamazsam turkiyeye donmek zorunda kalacagim ve ayri olacagiz. ailem hem turkiye'ye donmek istemedigimi hem de ondan ayrilmak istemedigimi biliyor.
ona basta direniyorlardi ama artik kabullendiler. 2016 darbe girisiminden beri donmemi istemiyorlar artik. tek sorun annem babam bazen cok duygusal hareket edebiliyorlar ve bana asiri baglilar. beni nasil yurtdisina gonderdiler sasiyorum hala.evet bu durumunuzu anlatın tr ye dönmek istemediğinizi kabul etmezlerse dönseniz bile hep yurtdışından işler bakacağınızı vs..
Bayadir ariyorum ama bircok yerden red yedim. Okudugum ulkede is bulmak cok zor, buranin vatandasi olanlar bile zorlaniyorlar. Onun disinda girmesi daha kolay olan (yani daha kucuk) sirketler de beni calisma iznim yok diye ise almak istemiyorlar.
Senin acindan bakinca belki seni anlayabilirim ama bir anne olarak oglum da bana gelse ben de erken oldugunu soylerim. Ve nedenini bilmiyorum ama anneler hissediyor. Anneniz ne derse onu dinleyin. Bu gune kadar hic yanilan anne gormedim.calis para kazan olgunlas oyle evlen derler gibi geliyor. normal sartlar altinda evet dogru derdim ama benim durumum farkli su an. burada kalamazsam turkiyeye donmek zorunda kalacagim ve ayri olacagiz. ailem hem turkiye'ye donmek istemedigimi hem de ondan ayrilmak istemedigimi biliyor.
Ailene anlatabilirsin. Zaten 3 sene gecmis. Evlenmek istiyor de. Hem burda kalip calismam kolaylascak falan diye faydalarini anlat. Zaten izin vercklerse verrler. Vermezlerse bi care dusunursun23 yasindayim. 3 yillik iliskim var, aramiz cok iyi. birbirimizi cok seviyoruz ve simdiye kadar hep ileride evleniriz diye konusuyorduk zaten. erkek arkadasimin yurtdisinda suresiz oturma izni var, ben de ayni ulkede okuyorum su an. benim vizem birkac ay sonra bitecek ve is bulamazsam sutlanacagim. bircok isveren bana is vermek istemiyor calisma izmin yok diye.
erkek arkadasim haliyle benden ayrilmak istemiyor ve benim bu ulkede ne kadar kalmak istedigimi de biliyor. bana vize alabilmem icin evlenmeyi teklif etti. oyle dugun dernekli evlenme degil ama kagit imzalamali evlenme. sonra da beraber yasayacagiz zira oturma izni almam icin evli bir cift gibi yasamamiz gerekiyor. ama su anda dugun istemiyorum, onu ileride yapacagiz yaparsak.
ben bu isi ailemin rizasini alarak yapmak istiyorum ama bir yandan da artik 23 yasimda bana ne kadar karisma haklari olabilir diye de dusunmuyor degilim. egitimime para verdikleri icin kendimi cok manevi yuk altinda hissediyorum ve bir an once calismaya baslayip onlardan para almayi kesmek istiyorum. tek cocuk oldugum icin ailem bana asiri bagli ve kucuk yasta evlenmeme ne kadar sicak bakarlar bilmiyorum. ilk basta erkek arkadasimi cok sevmiyor gibilerdi ama simdi seviyorlar. sizce onlara bu konuyu nasil gundeme getirmeliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?