gizli degil aileme soylemek istiyorum. ama nedense istemezler gibi geliyor. onun ailesi zaten tamam dedi.hah bak ilk mesajımdaki ikinci adıma geldik şimdi:))
neden gizli öyleyse?
ailelerinize söyleyin evlenin .
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Nisan 2014
- 36.116
- 147.229
- 798
gizli degil aileme soylemek istiyorum. ama nedense istemezler gibi geliyor. onun ailesi zaten tamam dedi.
pff iki saattir ben niye kaçak göçek evleneceğiniz hissine kapıldım ki
açık açık söyleyin yaşınız çok küçük değil zaten, elbet bir gün evlenme isteğiyle karşılarına çıkacaktınız.
pff iki saattir ben niye kaçak göçek evleneceğiniz hissine kapıldım ki
açık açık söyleyin yaşınız çok küçük değil zaten, elbet bir gün evlenme isteğiyle karşılarına çıkacaktınız.
calis para kazan olgunlas oyle evlen derler gibi geliyor. normal sartlar altinda evet dogru derdim ama benim durumum farkli su an. burada kalamazsam turkiyeye donmek zorunda kalacagim ve ayri olacagiz. ailem hem turkiye'ye donmek istemedigimi hem de ondan ayrilmak istemedigimi biliyor.
- 3 Nisan 2014
- 36.116
- 147.229
- 798
calis para kazan olgunlas oyle evlen derler gibi geliyor. normal sartlar altinda evet dogru derdim ama benim durumum farkli su an. burada kalamazsam turkiyeye donmek zorunda kalacagim ve ayri olacagiz. ailem hem turkiye'ye donmek istemedigimi hem de ondan ayrilmak istemedigimi biliyor.
evet bu durumunuzu anlatın tr ye dönmek istemediğinizi kabul etmezlerse dönseniz bile hep yurtdışından işler bakacağınızı vs..
ona basta direniyorlardi ama artik kabullendiler. 2016 darbe girisiminden beri donmemi istemiyorlar artik. tek sorun annem babam bazen cok duygusal hareket edebiliyorlar ve bana asiri baglilar. beni nasil yurtdisina gonderdiler sasiyorum hala.evet bu durumunuzu anlatın tr ye dönmek istemediğinizi kabul etmezlerse dönseniz bile hep yurtdışından işler bakacağınızı vs..
- 23 Ağustos 2012
- 49.927
- 1
- 231.773
- 798
Bayadir ariyorum ama bircok yerden red yedim. Okudugum ulkede is bulmak cok zor, buranin vatandasi olanlar bile zorlaniyorlar. Onun disinda girmesi daha kolay olan (yani daha kucuk) sirketler de beni calisma iznim yok diye ise almak istemiyorlar.
Bu yoruma katılıyorum
Benim olduğum ülkede de kimse junior seviyede birinin çalışma izniyle uğraşmayı istemiyor. Öte yandan çalışma izni olan birine hayır demezler
Burda neden bu kadar olumsuz yorumlar yapılmış anlamadım. Önce çalışma iznini kap gerisinde anlaşamazsan dahi boşanırsın ama işin elinde kalır.
- 29 Nisan 2013
- 16.168
- 30.996
- 798
Senin acindan bakinca belki seni anlayabilirim ama bir anne olarak oglum da bana gelse ben de erken oldugunu soylerim. Ve nedenini bilmiyorum ama anneler hissediyor. Anneniz ne derse onu dinleyin. Bu gune kadar hic yanilan anne gormedim.calis para kazan olgunlas oyle evlen derler gibi geliyor. normal sartlar altinda evet dogru derdim ama benim durumum farkli su an. burada kalamazsam turkiyeye donmek zorunda kalacagim ve ayri olacagiz. ailem hem turkiye'ye donmek istemedigimi hem de ondan ayrilmak istemedigimi biliyor.
Ailene anlatabilirsin. Zaten 3 sene gecmis. Evlenmek istiyor de. Hem burda kalip calismam kolaylascak falan diye faydalarini anlat. Zaten izin vercklerse verrler. Vermezlerse bi care dusunursun23 yasindayim. 3 yillik iliskim var, aramiz cok iyi. birbirimizi cok seviyoruz ve simdiye kadar hep ileride evleniriz diye konusuyorduk zaten. erkek arkadasimin yurtdisinda suresiz oturma izni var, ben de ayni ulkede okuyorum su an. benim vizem birkac ay sonra bitecek ve is bulamazsam sutlanacagim. bircok isveren bana is vermek istemiyor calisma izmin yok diye.
erkek arkadasim haliyle benden ayrilmak istemiyor ve benim bu ulkede ne kadar kalmak istedigimi de biliyor. bana vize alabilmem icin evlenmeyi teklif etti. oyle dugun dernekli evlenme degil ama kagit imzalamali evlenme. sonra da beraber yasayacagiz zira oturma izni almam icin evli bir cift gibi yasamamiz gerekiyor. ama su anda dugun istemiyorum, onu ileride yapacagiz yaparsak.
ben bu isi ailemin rizasini alarak yapmak istiyorum ama bir yandan da artik 23 yasimda bana ne kadar karisma haklari olabilir diye de dusunmuyor degilim. egitimime para verdikleri icin kendimi cok manevi yuk altinda hissediyorum ve bir an once calismaya baslayip onlardan para almayi kesmek istiyorum. tek cocuk oldugum icin ailem bana asiri bagli ve kucuk yasta evlenmeme ne kadar sicak bakarlar bilmiyorum. ilk basta erkek arkadasimi cok sevmiyor gibilerdi ama simdi seviyorlar. sizce onlara bu konuyu nasil gundeme getirmeliyim?
- 26 Ekim 2015
- 8.397
- 20.242
- 348
Ben yaklaşımınızı mantikli buldum. Yaşınız küçük ama şuanda zaten yabanci bir ülkede tek başınıza yaşıyorsunuz. Eminimki sevgilinizle zaten ayni evde kalıyorsunuzdur.
Ben şahsen evlenirdim. Oturma ve çalışma iznini aldıktan sonra duruma göre değerlendirme yaparsin.
Ailenle düzgünce bu konuyu konuş. Karşı cikmazlar galiba. Hangi ülkedesin? Trde küçük bir törenle evlenirsen aileninde gönlü olur.
Ben şahsen evlenirdim. Oturma ve çalışma iznini aldıktan sonra duruma göre değerlendirme yaparsin.
Ailenle düzgünce bu konuyu konuş. Karşı cikmazlar galiba. Hangi ülkedesin? Trde küçük bir törenle evlenirsen aileninde gönlü olur.
- 30 Kasım 2013
- 77
- 154
- 293
sadece calisma izni icin olsa cevabim olumsuz olurdu muhtemelen ama sizin 3 yildir iliskiniz varmis. karsi taraf gayet mutlu ki evlilik icin bayagi hevesli geldi bana. peki siz oturum izni sorununuz olmasa yine de onunla evlenmeyi dusunur muydunuz? bunlari iyice bir dusunun ve sonra ailenizle konusun bence.
tek cocuksunuz ve aileniz turkiye’de bir dugun yapmak ister muhtemelen. sonra durumlari toparlayinca cocugun ailesi icin orada da kucuk bir toren yapabilirsiniz.
eger aile onayini da alip evlenme yoluna girerseniz her turlu seye hazirlikli olun. aranizda yarin birgun anlasmazlik oldugunda basiniza kakma gibi bir durum olabilir. hayat sizin ama oturum ve is olayini saglama almadan sakin cocuk yapmayin, bu tarz ornekler gordum ve cocuk gercekten kadinlarin elini kolunu bagliyor, bazi seylere zorunlu olarak boyun egmek zorunda kalabiliyorlar.
simdiden mutluluklar dilerim.
tek cocuksunuz ve aileniz turkiye’de bir dugun yapmak ister muhtemelen. sonra durumlari toparlayinca cocugun ailesi icin orada da kucuk bir toren yapabilirsiniz.
eger aile onayini da alip evlenme yoluna girerseniz her turlu seye hazirlikli olun. aranizda yarin birgun anlasmazlik oldugunda basiniza kakma gibi bir durum olabilir. hayat sizin ama oturum ve is olayini saglama almadan sakin cocuk yapmayin, bu tarz ornekler gordum ve cocuk gercekten kadinlarin elini kolunu bagliyor, bazi seylere zorunlu olarak boyun egmek zorunda kalabiliyorlar.
simdiden mutluluklar dilerim.
- 25 Eylül 2011
- 7.430
- 11.149
- 498
- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
Ne demek karışmaya hakları yok 23 yaşındayım? Ayıp valla. 53 yaşında da olsan danışacaksın. Sonra başına bisey gelince "ailem arkamda değil bla bla bla" deyip dövünürken bunu da düşün olur mu? Danış, kendi fikrini kabul ettirmeye uğraş sonra baktın olmuyor inatlaşırsın direnirsin vs.ama aileni saymamak baştan kırmızı kart
Bana çok mantıklı geldi.
Bi kere evli çiftlerin katılabileceği bi otel çekilişine girip tatil kazanmıştık. Evli olmadığımız için gidememe durumu oldu tabi. O zaman sevgilime evlenme teklif etmiştim ama kabul etmemişti. Olaydan 1 sene sonra bu defa eş durumundan yararlanayım diye bi daha teklif ettim bu defa evlendik :)
Bence ilk seferinde evlenebilirdik balayı da bedavaya gelirdi
Düğünü de 4 senelik evliyken arkadaşlarımız yaptı bize bu arada :)
3 senelik sevgiliymişsiniz, birbirinizi tanıyorsunuz, daha sonra evlenmeyi zaten düşünüyorsanız biraz erken olsa ne olur ki, ailenizi ikna etmek zor olmaz bence.
Bi kere evli çiftlerin katılabileceği bi otel çekilişine girip tatil kazanmıştık. Evli olmadığımız için gidememe durumu oldu tabi. O zaman sevgilime evlenme teklif etmiştim ama kabul etmemişti. Olaydan 1 sene sonra bu defa eş durumundan yararlanayım diye bi daha teklif ettim bu defa evlendik :)
Bence ilk seferinde evlenebilirdik balayı da bedavaya gelirdi
Düğünü de 4 senelik evliyken arkadaşlarımız yaptı bize bu arada :)
3 senelik sevgiliymişsiniz, birbirinizi tanıyorsunuz, daha sonra evlenmeyi zaten düşünüyorsanız biraz erken olsa ne olur ki, ailenizi ikna etmek zor olmaz bence.
- 3 Ocak 2018
- 518
- 673
- 23
- 38
- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.005
- 298
- 12 Ağustos 2014
- 1.214
- 1.110
- 133
- 36
Hangi ülke oldugunu bilmiyorum ama su an cok zor.Kaldıkı evlenmeyi dusundugunuz kısı vatandas bile değil sadece oturum izni var.Avrupa ülkesi ise yabancı dıl okulu var sınavları var.Evlenicegınız sahsın sıze sıgorta yapıp tum masraflarınızı ustlenmesi gerekiyor.Erkek arkadasınız bunu karsılayabılecek mi? Part time bir yerde calısıyor basvuru yaparız falan dıye dusunme.Zaten ülkelerine almak istemediği kesim,iş bulmak ve orada yasamak ısteyen uni mezunu kesim.Kolay gelsin
- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.167
- 798
Bana da mantıklı geldi.
23 yaşı evlenmek için erken buluyorum ama siz zaten yıllardır ailenizden ayrı yaşıyorsunuz. 3 yılda da iyi kötü karşınızdakini tanımışsınızdır.
Ailenizi ikna edersiniz bence. İkna edemezseniz de ben de karışamazlar diyorum. Nedir yani, evladımız diye hayatına ipotek koymadık ya, evleneceği adama ben karar verecek değilim bu devirde.
23 yaşı evlenmek için erken buluyorum ama siz zaten yıllardır ailenizden ayrı yaşıyorsunuz. 3 yılda da iyi kötü karşınızdakini tanımışsınızdır.
Ailenizi ikna edersiniz bence. İkna edemezseniz de ben de karışamazlar diyorum. Nedir yani, evladımız diye hayatına ipotek koymadık ya, evleneceği adama ben karar verecek değilim bu devirde.