- 22 Kasım 2020
- 6.269
- 87.001
-
- Konu Sahibi annelik yolunda
Nerde varsa kaldirsinlar:) evli barkli insanlar evlerinin bir odasini kiraya veremez.Bu sistem Norveçtede var bizim buralarda yok
Evin odasini kiralamak mi? Ya gece uyanip sizi keserse:)
Villa milla hayallarini birakin, yuksekten ucmayin da kendinize ait ev olayini halledin önce bi.
Bekar olsaniz neyse de evli barkli evin odasini kiralamak nedir yav cok sinir bozucu.
Iki iste calisiyor da yine de var olamıyor musunuz yani? Siz de is bulsaniz bi odayi daha kiralicaniz demek.
Arkadaşlar lütfen Türkiye mantığıyla düşünmeyin burda evin odasını kiraya vermek çalışan insanların yurtlarda kalması vs normal karşılanıyor. Biz şartlardan dolayı kiraya vermedik durumumuz gayet iyi çok şükür eşimin 2-3 aylık maaşıyla araba alacak seviyedeyiz. Sebebini açıkladım yukarda.2 işte çalışıp evin odalarını kiraya vermek durumundaysanız niye yurt dışına gittiniz. TR de de bu şartlarda iyi kötü geçinirdiniz.
Yav ben turkiyede yasamiyom ki turkiye mantigi ile dusuneyim, bana sacma geldi, yasadiginiz yerde bu yaygin diye yapmanıza gerek yok? Durumunuz da iyi ise, afedersiniz de deli mi dürtüyor?Arkadaşlar lütfen Türkiye mantığıyla düşünmeyin burda evin odasını kiraya vermek çalışan insanların yurtlarda kalması vs normal karşılanıyor. Biz şartlardan dolayı kiraya vermedik durumumuz gayet iyi çok şükür eşimin 2-3 aylık maaşıyla araba alacak seviyedeyiz. Sebebini açıkladım yukarda.
Şartlarından memnun olmadığın ve villalarda yaşama hayali kurduğun için böyle anlaşılıyor. Eşinin çalışacağın işe engel olması ki sebep çok mantıklı değil, senin çalışmanı istemediği için olabilir.Çocuk düşüncem evi kiraya vermeden önceydi aslında kira olayı olmadan da yetiyoruz ama kiradan gelen parayı ben aldığım ve odayı da kullanmadığım için verdim. En azından birikim olması amacıyla gelen kişilerle de arkadaşlık kurabilirim düşüncesiyle, istediğim zaman boşaltma kararı alabilirim. Evin düzeni değişik aslında aynı evde gibi değiliz sadece giriş ve mutfak kısmı ortak onun dışında kimse kimseyi görmüyor.
Sorun eşimin az kazanması değil aylık 300.000 (buranın birimiyle 30.000) kazancı var. Ben kendi ekonomik özgürlüğümü istiyorum. Arkadaş sahibi olmak istiyorum. Eşim olmadan da aktivite yapabilmek istiyorum. Birikim yapabilmek istiyorum. Kısacası kişisel alan istiyorum.
Evet fake gibi olanları almıyorlar..Baktım o sayfaya facebook aktif kullanmıyorum instagram sayfasında da o tarz paylaşımlar olmuyor. Eski facebookumu aktifleştirdim ama gruba girebilmek için fake gibi gözükmemesi gerekiyormuş. Baktım yani onun haricinde burda yaşayanların olduğu bir whatsapp grubuna girdim ama fazla konuşma olmuyor sadece cv atanlar vs.
BAE devleti kafanıza silah dayıyor o zaman evinize kiracı alın diye.Arkadaşlar lütfen Türkiye mantığıyla düşünmeyin burda evin odasını kiraya vermek çalışan insanların yurtlarda kalması vs normal karşılanıyor. Biz şartlardan dolayı kiraya vermedik durumumuz gayet iyi çok şükür eşimin 2-3 aylık maaşıyla araba alacak seviyedeyiz. Sebebini açıkladım yukarda.
Olaya öyle bakmayın. Gurbette aile yok arkadaş yok komşu yok iş güç yok. Akşama kadar eş beklediğinizi düşünün. Altın kafesteki kuşa benzetiyorum bu durumu ben.Maddi durumunuz iyiymis ve yurt dışındasnz arkadaszlktan kimse ölmez emin olun yani anlatgnz şartlarda sıkılmak biraz simariklik gbi
Ya daaaa kiracidan aldiklari paraylan villa alacaklarBAE devleti kafanıza silah dayıyor o zaman evinize kiracı alın diye.
Şu anda çocuğumuz yok ve böyle bir gelir elde edebilecekken değerlendirmek istedik özellikle benim için birikim olması önemliydi. Gelen paranın tamamını ben alıyorum. Kira için aylık 60bin veriyoruz odayı kiraya verince gider yarıya düşüyor. Anlamanızı beklemiyorum sadece negatif yorum yapmayın yeter.Yav ben turkiyede yasamiyom ki turkiye mantigi ile dusuneyim, bana sacma geldi, yasadiginiz yerde bu yaygin diye yapmanıza gerek yok? Durumunuz da iyi ise, afedersiniz de deli mi dürtüyor?
Var ingilizcem üst seviye ve mimarım bilmiyorum neden sanırım burda diğer milletler daha ucuza çalışıyor onları tercih ediyorlarYabancı diliniz varmi? Mesleğiniz varmi?
Varsa hotel veya hava limanında iş imkanı kollayin.
Ben senede bir dubai veya ras al khaimaha tatil amaçlı gidiyorum.
İş bulamamanizi garipsedim. Adamlar yurtdişindan işçi alıyorlar.
Daha 3+1 evde oturamıyorlar. Villa da açmış kollarını bekliyordu ahsjsj. Kalanların cinsiyetlerini sormaya korkuyorum. Bence fark etmez, iki türlü de saçma ama erkek dese adamın zihniyetinden şüphe ederim. Ortadoğulular bizden genişmiş.Ya daaaa kiracidan aldiklari paraylan villa alacaklar
Sonra o villaninda tum odalarını kiralayip malikane yaptiracaklar
Var ingilizcem üst seviye ve mimarım bilmiyorum neden sanırım burda diğer milletler daha ucuza çalışıyor onları tercih ediyorlar