• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

“Yurtdışına giderken senden ayrılırım”

Ben eşimle ilk buluşmaya gidecegim gün kızlarla da konuşmuştuk o gün.ya biraz takılırım bakariz zaten olmaz heralde ayrılırım demistim 😂kizlar hep bana ay ne romantik adam ay böyle ay soyle dedikçe aman yakında ayrılırım falan diyodum.
Sonuç 11 yıl oldu olacak evliyiz 🤭
Kocama da eskiden söylemiştim ben böyle düşünüyodum diye oda bende düşünmedim değil ama nasip kısmet iyiki olmuş dedi.cok takilmadik yani sende takılma.olacagi varsa olur.

Adam size "bugünden sonra ömür boyu seninim" demediyse sinirlenecek bir şey yok. Görücü usulü tanışmadıysanız ilişkiye böyle başlanır zaten. Normali de bu bence.
Tanımadığınız etmediğiniz insanla ilgili ne gibi bir ciddi ilişki düşünceniz olabilir ki?

Sizin yaptığınız agresif ve kahkahalı şakalar ise çok çok itici. Sevgiliniz iyi bile sabretmiş bunca zaman.
Ayrıca en son söylediği şeye kızmaya da hakkınız yok çünkü bu konuda şaka yapmayı siz normalleştirmişsiniz.
Ayrılmayacaksanız konuşun, düşündüklerinizi hissettiklerinizi söyleyin ve sonsuza kadar kapatın bu konuyu.

Size doğruyu söylemiş sizde her fırsatta iğnelemeye başlamışsınız. Ya bitirecektiniz o an yada sonradan düşünüp düşünüp kendinizi dolduracağınıza düzgünce sora bilirdiniz. İnsan yurtdışına gidince de ilişki yürüte bilir. Eğer iki tarafta gerçekten seviyorsa tabi.

Alkollüyken ben insanların biraz daha dürüst davrandığını düşünüyorum. Anestezi etkisindeyken de dürüst olurlar diye düşünürüm . Neyse , ilişkiler zaten tanışma aşamasında bir uyum vs olmazsa ayrılma ile sonuçlanır . Adam da gidinceye kadar sevgili olurum diye düşünmüş. Olabilir .
Üniversitede bir arkadaşım kendisini havalı göstersin diye konservatuarda okuyan bir çocukla çıkmıştı .
Çıkarsız tek ilişkim çocuklarımla olan ilişkim oldu . Açık ve net söyleyeyim . Arkadaşlarım oldu keyifli zaman geçireyim , derdimi dinlesinler , alışveriş yapalım , kahve içelim vs vs . Eşim beni sevsin , sadık olsun vs vs .
Neyse çok uzattım , adam sarhoş , ağzından çıkanı kulağı duymuyor ama siz elinize fırsat geçmiş vurdukça vurmuşsunuz.
Bir şeyi kırk kere söylerseniz olur . Adama sürekli ayrılık dersen şaka yollu o da aynını yapar . Etki tepki meselesi.
Bir üye sinirlendikçe eşinin kolunu sıkıyordu , sonra eşi de sinirlenince onun elini kolunu sıkmıştı ve saçını çekmişti 😂

Alınmışsınız ama korktuğunuzu yaratıyorsunuz bu tavrınızla.
ayrılacaksanız ayrılın, yok ayrılmayacaksanız bir kere oturun bu meseledeki taşlarınızı masaya dökün konuşun. taşları masaya dökün ama kafasına atmayın:işsiz:

Bunun lafini surekli soktugunuz icin adam ayrılıktan korktugunuzu dusunmus besbelli. Ilk.basta tepki vermeniz yeterli olurdu bence. Sonrasinda utandirmak icin surekli laf sokmak anlamsiz.ya da bekleyip gorebilirdinz ayrilip ayrilmadigni zaten kendinizi kaptirmiyormussunuz.

Çok çocukca davranıyorsun bence... Bende biraz takılırım baktım olmuyor ayrılırım diye düşünürken evlendim 10 yıllık evliyim.... Evlilik kader dir...

Back