Yurtdışı görevimiz var, hangi şehri seçmeli?

cocugunuzun tam dogum tarihine gore kres hakki verilir.
geldiginiz tarihlerde ilkokullarin kresleri kayit almaz ama ozel kres bulabilirsiniz.

Hayırlı olsun öncelikle umarım çook güzel şeyler katar yeni yaşam yeriniz size.amerika olmadı demek.. Hayırlısı. Ben ilk geldiğimde patlıcan aşığı biri olarak donup kalmıştım şimdi nasıl kuru patlıcan dolması yapıcam diye. Allahtan kısa süre sonra kardeşim yanıma gelmiştide gelirken getirdi. Turk marketlerının yogun oldugu yerlerde turk khvesı gibi korkularınız olmasın mutlka bulunur olmadı online alınır. İngilterede yasamya baslayan bi arkadasım piyasayı kesfedene kadar çok kandırılmayım diye yağmur botu trençkot polar sweet tarzı şeyler götürmüştü hep. Tekrar hayırlı olsun.

Amerika'yı tek geçerim farklı bir kıta bir daha elinize böyle bir fırsat geçermi bilmem ...

Yalnızca migrenim var majesic ve arveles ağrı kesicileri ile huzur buluyorum onlardan birer kutu aldım hemen. Belki de birer kutu daha alsam iyi olacak 1 yıl Türkiye'ye gelme niyetimiz yok. Çok teşekkürler siz hangi şehirde yaşıyorsunuz?

Çok teşekkürler siz de Londra'da mıydınız? Amerika olmadı biz açıkçası Los Angeles dışındaki yerleri çok aman aman istemedik Londra'yı 2. Sıraya yazmıştık hayırlısı budur inşallah. Kışlıkları çok fazla da dolduramıyorsun bavulların patlamasına ramak var şu an:) en gereklileri seçmeye çalışıyorum. Çizme, mont, hırka bunlar tamam.

Zone meselesi açıklığa kavuştu :) çok teşekkürler. Kiramız haftalık 500 olacak ama zone 2 de ciddi bir düşüş varsa değerlendirmeye değebilir. Ama zone2 ne kadar dışarıda kalıyor kestiremiyorum. Ben her şeyin elimin altında olmasını seviyorum ve bu evi eşyalı devralacağız eşya masrafından bir nebze kurtulmuş oluyoruz. Sahibinden direkt kiralıyoruz emlakçı yok arada falan falan. Kar zarar hesabı yapınca hangisi ağır basar tartışılır. Şu an havalar nasıl bunu merak ediyorum ve hangi ayda ısınmaya başlar? Sıcak seven bir insan olarak çok hasret çekeceğim gibi......

Evet amerikadayim ben. Dogru soyluyosunuz thynin saka gibi 23er kilo valizlerine ne sigdirsam diye defalarca doldur bosalt yapiyor insan. Bi sure idare edicek seyler goturdukten sonra zaten fethedersiniz londrayi. Kolay gelsin umarim hersey cok guzel olur.

Devlet desteği özel kreşler için de geçerli mi? Haftalık 15 saat olan yardım? Oğlum 3 yaşını doldurdu temmuzda.

ev kac odali? fiyati yuksekmis, uzerine council tax ile 2200 falan aylik. geliriniz cok iyiyse tabii problem olmaz ama 3.5- 4binin altindaysa zone 2yi dusunun derim.
londrada studyo ve 1+1 ler genellikle esyalidir. esyali olmayanlarda da buzdolabi firin camasir makinesi mutlaka vardir.
ben finsbury parkta yasamistim zone 2 olarak. gayet memnundum gerci hic zone 1 de yasamadim. zaten bana yasamak icin iyi gelmiyor oralar. park sorunu heryerde, alisveris vs disarida daha cok secenek var. simdi zone4 teyim. yine de cok farketmiyor benim icin cunku isim olmuyor merkezde. tabii sadece zone olarak bakmak da yetmez. her zone da suc orani yuksek yerler var. oralardan kacinmak lazim.
ulasim dersen tube ile ulasiliyor zaten kolaylikla.

Benim de migrenim var o nedenle bir kaç kutu almıştım majezikten. Ben Essex'te yaşıyorum 1 yıldır. Eylül itibariyle Londra'ya taşınıyorum.

Ev 2+1 daha önce yazmıştım ama regent park kıyısında. Bize de fazla geliyor aslında ama konuya vakıf olmadığımız için seçim yapamıyoruz. Sitelerden bakıyoruz güzel evler var ama hangi Zone da? Muhit nasıldır suç oranı nedir bilemiyoruz :\ Eşim önden gidip bakmak daha uygun bir ev bulursa ayarlamak istiyor ben yalnız gitmek istemiyorum bakalım 10 günümüz kaldı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…