-
- Konu Sahibi DadsDaughter
Benim hayalimde bu işin başından beri Amerika var aslında ama çok uzak olması ürkütüyor biraz. Yine de değer esasında. En önemlisi dil benim için. Ve huzur bulabilmek.ilk liste bana cok cazip gelmedi londra haric
öbür listenin hepsine tavım ne kadr sanslısınız demek ıstedım
ben olasm San diego veya miami severdim
Aaa evet aynı anda oraya da yazdım benimBu soru facebookta bir grupta da vardı,aynı kişi misiniz?İnş. gönlünüze göre bir yer bulunur
Anladım İspanya, Fransa gibi. 3 gün Paris'te kalmış kimseciklerle anlaşamamıştımİngilizce için İspanya yı gözden çıkarın bence. Türkiye de ingilizce niz ne kadar gelişirse İspanya da da o kadar gelişir. Ama İspanyolca öğrenirsiniz ancak. Gerçekten bileni bulmak için turistik yerlerde bile uğraşıyorsunuz.
Merhaba seneye yerimi devredeceğim arkadaşım:) Sen, eşin kazandığında sınavı, Londra mı istersin? Hayalinde O mu var? İnşallah bu günleri görürsün ama hem çok heyecanlı hem de zor karar.aman almanyada ne yapcan bacım ben olsam (inşallah 1,5 sene sonra) londra seçerdim.
benim bu gruptan neden haberim yok :)Bu soru facebookta bir grupta da vardı,aynı kişi misiniz?İnş. gönlünüze göre bir yer bulunur
Siz neden İtalya isterdiniz? Merkezde olacağız biz tabi kiralar da belirleyici. Amerika'yı gözden çıkarmadım hiç çıkarır mıyım aaa:)Ne güzel.listeymis yaa eşiniz ne is yapıyo.merak ettim doğrusu?italya ispanya hollanda buralara gittim pek sizin isteklerinize cevap verecek yerleri mi bilemedim.bana kalsa italya olabilir.ayrıca londra asla iklim olarak anlattiginiz şekilde değil birden fazla kez bulundum ve bikaç akrabam yaşıyo.en dengesiz iklime sahip yerlerden biridir.amerika yi gözden cikarmissiniz sanırım.bide bu saydığımız şehirlerin merkezlerindemi olacaksınız yoksa bir sürü dış bölgeleri var yani söyle.diyim Londra'ya bağlı bilmem kaç km dışındaki yerlerede Londra diyolar.ben size uymayanlari yazdım sanırım size iyi seçimler.
ya aslında hayal ettiğim bi yer yok, açıkçası yerler hakkkında bukadar detaylı bilgim yoktu. ama senin yazdıklarından arasından londra sıcak geldi bana :)Merhaba seneye yerimi devredeceğim arkadaşım:) Sen, eşin kazandığında sınavı, Londra mı istersin? Hayalinde O mu var? İnşallah bu günleri görürsün ama hem çok heyecanlı hem de zor karar.
amerıkada bır fııl uc ay yasadım bır turk ıcın beklentıyle dogru orantılı hem cok sıkıcı hem cok eglencelı bır yer, ıklımı eyalete gore cok farklılık gosterebılıyor mesela ben ohıo da ıdım temmuz-ekım arası kaldım gunduz asırı sıcak olurdu-akşam sagnak yagardı falanAvrupa'da yaşayan veya yaşamış bayanlar... Yardımınıza ihtiyacım var. Eşimin işi dolayısıyla 2 yıllığına yurtdışı görevine gidiyoruz. Önümüzde bir liste, bir sürü şehir var. Benim Avrupa'ya gitmişliğim 1 haftalık bir tatilden ibaret. Bilgim ise, genel olarak ılıman ve yağışlı bir havanın hakim olduğu. Şimdi yaşamaya başlayacak olunca işler başka bir boyut alıyor, bir de oğlum var çünkü. Aklımdaki en baba kriterler: 1)İklimi ılık ve güneşli günleri olsun. 2)Oğlum (3 yaşında) yabancı dil öğrensin. 3)İngilizcem iyi düzeyde, insanlarla anlaşabileceğim bir yer olsun. Listemdeki en dikkat çeken şehirler şöyle: Londra, Rotterdam, Lahey, Berlin, Stuttgart, Münih, Dusseldorf, Hamburg, Hannover, Frankfurt, Köln, Roma, Milano, Madrid, Barselona, Luksemburg... Bunların dışında diğer bütün ülkeler de dahil. Ayrıca Amerika'da Los Angeles, Chicago, Boston, San Diego, Houston, New York ve Miami de var. O kadar uzağa gitmeli mi? Avrupa mı seçmeli? Kafalar karışık..!:) Vereceğiniz değerli bilgiler çok önemli tek tek okuyup değerlendireceğim. Teşekkürler şimdiden.
eşiniz polis ya da rütbeli ise ben hiçbirini değil bosnayı tercih ederdim çok güzel..ama dil diyorsanız illaki ve İngilizce diyorsanız başta Almanya ve şehirlerini iptal etmelisiniz ...yani Avrupa pek size göre olmaz Amerika tercih edin derim..ama havası suyu huzuru diyorsanız da bizim ülke kadar istikrarlı mevsimi olan bir ülke yok sanırımAvrupa'da yaşayan veya yaşamış bayanlar... Yardımınıza ihtiyacım var. Eşimin işi dolayısıyla 2 yıllığına yurtdışı görevine gidiyoruz. Önümüzde bir liste, bir sürü şehir var. Benim Avrupa'ya gitmişliğim 1 haftalık bir tatilden ibaret. Bilgim ise, genel olarak ılıman ve yağışlı bir havanın hakim olduğu. Şimdi yaşamaya başlayacak olunca işler başka bir boyut alıyor, bir de oğlum var çünkü. Aklımdaki en baba kriterler: 1)İklimi ılık ve güneşli günleri olsun. 2)Oğlum (3 yaşında) yabancı dil öğrensin. 3)İngilizcem iyi düzeyde, insanlarla anlaşabileceğim bir yer olsun. Listemdeki en dikkat çeken şehirler şöyle: Londra, Rotterdam, Lahey, Berlin, Stuttgart, Münih, Dusseldorf, Hamburg, Hannover, Frankfurt, Köln, Roma, Milano, Madrid, Barselona, Luksemburg... Bunların dışında diğer bütün ülkeler de dahil. Ayrıca Amerika'da Los Angeles, Chicago, Boston, San Diego, Houston, New York ve Miami de var. O kadar uzağa gitmeli mi? Avrupa mı seçmeli? Kafalar karışık..!:) Vereceğiniz değerli bilgiler çok önemli tek tek okuyup değerlendireceğim. Teşekkürler şimdiden.
Hollanda bilen biri ne mutlu! Çünkü şunu merak ediyorum hoş epey de yardımcı olmuşsunuz; bu memleketin okullarında hangi dil konuşulur Allah aşkına? Oğlum kreşe gittiğinde hangi dile maruz kalacak? Kafasını çok karıştırmak istemiyorum. Bir veya en fazla iki dil üzerinden gitmek istiyorum. Ama İngilizce dışında hiç bir yardımım dokunmaz Ona. Ben 4-5 gün kaldım Amsterdam ve Rotterdam'da, Lahey'i de gördüm. Herkesle İng. konuştum ama okullar farklı tabi. Ana dille eğitim vardır muhakkak. Ya da sadece İngilizce eğitim veren özel kreşler var mıdır? Onun dışında Amerika demişsiniz. Aklımı çelmişsiniz:)