yurt

BynPofuduk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2012
128
3
ben üni.ye gidince yurtta kalcamda bi sorum olcaktı yurt nasıl bi yer yani insanları nasıl oluyo abim kalıyo ve çok memnun arkadaşlarından felan ama kızlardamı sorun çıkıyo bilmem ama kavgalar çok oluyomuş galiba şimdi gidipde dayak yemeyim

Yurduna, yurdunun bulunduğu yere, üniversitene göre değişir sanırım.. Ben Odtü Kuzey Kıbrıs Kampüsünde okuyorum buradaki yurtlarda kavga falan olduğunu hiiiç duymadım 2 farklı yurtta kaldım burada bilmiyorum benim şansıma mı ama oda arkadaşlarım hep çok iyi oldu. Ben de uyumlu bir insanım. Sen de öyleysen çok sorun yaşamazsın diye düşünüyorum kimse kimseyle durduk yerde kavga etmez yani di mi

Yurtta kalmak çok eğlencelidir, bende okurken yurtta kalmıştım İstanbul'da en güzel günlerimdi,geçen sene kuzenimi Ankara'da kız yurduna yerleştirdik, bu senede devam edicek hatta ben dört sene kalırım diyor, sahibi Ülkü Hanım diye bir hanım çok tatlı bir hanım.Ankara'da yurt arıyorsanız ÜLKÜ KIZ YURDUNU tavsiye ederim

İlk sene yurt ama maksimum iki sene arkadaşlar, fazlası iyi değil. Yemişim eğlencesini, muhabbetini yani. Sıkıyor bir zaman sonra, ama deneyimleyin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…