- 21 Temmuz 2015
- 6.643
- 6.058
-
- Konu Sahibi Siyah Kugu
kykya başvurdum ama olmazsayı düşünmek zorundayım.İlk aylar da yurt ikinci dönemden sonra güveneceğin insanlarla aparta çıkmak mantıklı gibi.. Kykya başvur bence..
Eskisi gibi değil konforlu özellikle yarı özeller, hem de güvenilir.
kykya başvurdum ama olmazsayı düşünmek zorundayım.
teşekkür ederim
Yurtta oda kaç kişilik? Bu önemli.Arkadaşlar merhaba.
Başka bir şehirde okul kazandım. Kalacak yer araştırıyorum.
Yurt mu apart mı karar veremedim bir türlü.
Yurdun yemeklisi 650 tl.
Apartları da henüz araştırıyorum ama yemekli yurtlardan daha ucuz diyebilirim. Sizce hangisinde kalmak daha mantıklı? Yemek yapmanın y'sini bilmiyorum o yüzden apart olmasa mı diye düşünüyorum. Çok da aileme yük olmak istemiyorum.
Fikirlerinizi alabilir miyim?
3 veya 4 olması lazım çok da emin değilim.Yurtta oda kaç kişilik? Bu önemli.
Apartta kalırsan da yemek yapman gerekecek 1 kişilik de olsa ona da masrafın olacak ve apart+kendin yemek yapma masrafın 650 yi geçer
yurtta da apartta da 1-2-3-4 kişilik odalar var. ama net fiyatlarını tam anlamıyla bilmiyorum. sordugum yemekli yurt 3veya 4 kişilik ama.Apartta kaç kişi kalınıyor, yurtta kaç kişi?
Apartta tek kişi kalmak çok pahalı değilse ben onu seçerdim. Garip garip insanlarla uğraşmak yetenek ve sabır istiyor.yurtta da apartta da 1-2-3-4 kişilik odalar var. ama net fiyatlarını tam anlamıyla bilmiyorum. sordugum yemekli yurt 3veya 4 kişilik ama.
2 kişilik yok artık yasaklandı başbaşa bir şeyler yapabilirlermiş diye yasaklandıyurtta da apartta da 1-2-3-4 kişilik odalar var. ama net fiyatlarını tam anlamıyla bilmiyorum. sordugum yemekli yurt 3veya 4 kişilik ama.
teşekkür ederim bakıyorumyurt istiyorsan ya da hakkında bilgi almak istiyorsan youtube'da bu konu hakkında çok fazla video var. benim arkadaşım da kanal açtı mesela video yüklüyor, yurt hakkında video serisi yapıyor 2 tane yayımladı, başka videolar da yapacakmış. aklında bulunsun "kişisel paylaşımlar" kanalın ismi, orada detaylı videolarla anlatıyor. KP diye bir resmi bile var kanalın.
kyklarda yasakl, ama özellerde değil. konuştugum özel yurttaki kişiler öyle söyledi en azından.2 kişilik yok artık yasaklandı başbaşa bir şeyler yapabilirlermiş diye yasaklandı
2 kişilik iyidir diye düşünmüştüm. yalnız kalmayı severim ama başka şehir tanımadıgım bir yer. ne bileyim 2.bir kişi iyi olur diye düşündüm kendi kendime..Apartta tek kişi kalmak çok pahalı değilse ben onu seçerdim. Garip garip insanlarla uğraşmak yetenek ve sabır istiyor.
nerde okuyacaksınız?kyklarda yasakl, ama özellerde değil. konuştugum özel yurttaki kişiler öyle söyledi en azından.
evet çalışmayı da düşünüyorum ama çok büyük bir yer değil, iş bulabilir miyim onu da bilmiyorum.temizliği, yemeği açısından yurt derim. işe başlayın okurken garsonluk tarzı ailenizi dara sokmazsınız. En iyisi kyk aslında ama çok kişi kalınıyor