Yurt mu Apart mı?

Siyah Kugu

siyah kugu
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
6.643
6.058
Arkadaşlar merhaba.
Başka bir şehirde okul kazandım. Kalacak yer araştırıyorum.
Yurt mu apart mı karar veremedim bir türlü.
Yurdun yemeklisi 650 tl.
Apartları da henüz araştırıyorum ama yemekli yurtlardan daha ucuz diyebilirim. Sizce hangisinde kalmak daha mantıklı? Yemek yapmanın y'sini bilmiyorum o yüzden apart olmasa mı diye düşünüyorum. Çok da aileme yük olmak istemiyorum.
Fikirlerinizi alabilir miyim?

Edit: arkadaşlar çevreden ziyade yemek konusunu nasıl halledebileceğime değinirsek benim için bu konu daha faydalı olacak

Son düzenleme:
İlk aylar da yurt ikinci dönemden sonra güveneceğin insanlarla aparta çıkmak mantıklı gibi.. Kykya başvur bence..
Eskisi gibi değil konforlu özellikle yarı özeller, hem de güvenilir.

Yurtta oda kaç kişilik? Bu önemli.
Apartta kalırsan da yemek yapman gerekecek 1 kişilik de olsa ona da masrafın olacak ve apart+kendin yemek yapma masrafın 650 yi geçer

yurt istiyorsan ya da hakkında bilgi almak istiyorsan youtube'da bu konu hakkında çok fazla video var. benim arkadaşım da kanal açtı mesela video yüklüyor, yurt hakkında video serisi yapıyor 2 tane yayımladı, başka videolar da yapacakmış. aklında bulunsun "kişisel paylaşımlar" kanalın ismi, orada detaylı videolarla anlatıyor. KP diye bir resmi bile var kanalın.

Iki yil yurtta iki yil apartta kaldim. Simdiki aklim olsaydı kesinlikle apartta kalirdim. Yurt eziyetten başka hiçbir sey değil

temizliği, yemeği açısından yurt derim. işe başlayın okurken garsonluk tarzı ailenizi dara sokmazsınız. En iyisi kyk aslında ama çok kişi kalınıyor

teşekkür ederim bakıyorum

Apartta tek kişi kalmak çok pahalı değilse ben onu seçerdim. Garip garip insanlarla uğraşmak yetenek ve sabır istiyor.
2 kişilik iyidir diye düşünmüştüm. yalnız kalmayı severim ama başka şehir tanımadıgım bir yer. ne bileyim 2.bir kişi iyi olur diye düşündüm kendi kendime..

temizliği, yemeği açısından yurt derim. işe başlayın okurken garsonluk tarzı ailenizi dara sokmazsınız. En iyisi kyk aslında ama çok kişi kalınıyor
evet çalışmayı da düşünüyorum ama çok büyük bir yer değil, iş bulabilir miyim onu da bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…