Yurt mu Apart mı?

2 kişilik iyidir diye düşünmüştüm. yalnız kalmayı severim ama başka şehir tanımadıgım bir yer. ne bileyim 2.bir kişi iyi olur diye düşündüm kendi kendime..
Bana kumar oynamak gibi geliyor bu. Çok iyi de olabilir, çok kötü de olabilir. Kızların %90'ını sıkıcı ve geçimsiz bulduğum için ben tek kalmaya çalışırdım fakat senin sosyal ilişkilerine göre sen ne istersin bilemem.

ben de once yurt sonra apart diyorum
çünkü yurtta cevre edinir iyi anlastigin biri ile aparta gecersin

kac yaşındasin bilmiyorum ama belli bi zamandan sonra yurt kahri çekmek de zor

ben de once yurt sonra apart diyorum
çünkü yurtta cevre edinir iyi anlastigin biri ile aparta gecersin

kac yaşındasin bilmiyorum ama belli bi zamandan sonra yurt kahri çekmek de zor
22 olacağım.
Yani apartta da yurtta da 1-2-3-4 kişilik odalar var. Apartta çevre edinilemez mi? Bir de kafamı en çok karıştıran yemek aslında.

22 olacağım.
Yani apartta da yurtta da 1-2-3-4 kişilik odalar var. Apartta çevre edinilemez mi? Bir de kafamı en çok karıştıran yemek aslında.

valla o sizin sosyalliginize bagli
aslinda okulda da edinirsiniz
şimdi yeni gelenler 99'lu olacak sanirim :)
biraz kusak farki yasicaksiniz muhtemelen
dediğim gibi bence sizin de kafaniz uzun süreli yurdu kaldirmaZ zaten

yemek olayi derken maddi açıdan mi yoksa dersler agir oldugundan mj sorun ediyorsunuz

Once yurt sonra apart.
Sehri tanir, guveneceginiz insanlarla tanisir sonra kafaniza gore biriyle eve cikarsiniz.

Yurtta genelde odalar kalabalık oluyor ama apartlar 2 kişilik genelde , öğrencilik zamanımda apartta kaldım 2 kişiydik çok rahattım , yemek sıkıntısı var tabi bir de oda arkadaşın önemli bunları iyice düşün eğer apart tutarsan senet imzalamamaya çalış memnun kalmazsan başka bir yere geçebilesin.

Bende kyk ya basvurdum insallah çıkar. Kyk çıkarsa sorun yaşamazsın. Bence ilk donem icin yurtta kal . Yurtta kalırsan sehre adapte olman saha kolay olur . Kuzenim apartta kaldi hergün biri yemek yapıyordu ve yemek bilmeyen biri vardı içlerinde bu kotu oluyor . Hele kavga ettiysen filan o apart dar geliyor . Ben apart usini sıkıntılı buluyorum .

valla o sizin sosyalliginize bagli
aslinda okulda da edinirsiniz
şimdi yeni gelenler 99'lu olacak sanirim :)
biraz kusak farki yasicaksiniz muhtemelen
dediğim gibi bence sizin de kafaniz uzun süreli yurdu kaldirmaZ zaten

yemek olayi derken maddi açıdan mi yoksa dersler agir oldugundan mj sorun ediyorsunuz
Evet ya 99lular üniversiteli oluyor :KK70: hem maddi hem de hiç yemek yapmadım, bilmiyorum ..

Yurtta genelde odalar kalabalık oluyor ama apartlar 2 kişilik genelde , öğrencilik zamanımda apartta kaldım 2 kişiydik çok rahattım , yemek sıkıntısı var tabi bir de oda arkadaşın önemli bunları iyice düşün eğer apart tutarsan senet imzalamamaya çalış memnun kalmazsan başka bir yere geçebilesin.
Kyk yurdu çıkarsa ilk sene kykda kalavağım zaten ama çıkmazsa özel yurtlarda kişi sayısı isteğe bağlı. O yüzden bir sorun yok. Yemek derdim..

Bende kyk ya basvurdum insallah çıkar. Kyk çıkarsa sorun yaşamazsın. Bence ilk donem icin yurtta kal . Yurtta kalırsan sehre adapte olman saha kolay olur . Kuzenim apartta kaldi hergün biri yemek yapıyordu ve yemek bilmeyen biri vardı içlerinde bu kotu oluyor . Hele kavga ettiysen filan o apart dar geliyor . Ben apart usini sıkıntılı buluyorum .
Bence kavga etmişsen birisiyle kyk yurdu da sıkıntı olur :)
Teşekkür ederim inşallah kyk çıkar

Bence ilk sene yurt daha sonra apart. Hem gittigin ili tanimis olursun hemde çevre edinirsin yurtta kalirken.

Kyk yurdu çıkarsa ilk sene kykda kalavağım zaten ama çıkmazsa özel yurtlarda kişi sayısı isteğe bağlı. O yüzden bir sorun yok. Yemek derdim..
Kyk çıkarsa ilk yıl gidebilirsin ortam yaparsın arkadaş bulursan aparta geçersin ya da yarı özel yurda geçersin yarı özeller çok iyi oluyor kalan arkadaşlarım vardı memnundu.

arkadaşlar çevreden ziyade yemek konusunu nasıl halledebileceğime değinirsek benim için bu konu daha faydalı olacak

Sabahci mi gececi misin
mesela evden eriste, konserve Menemen ,tarhana getrirsin
marketlerde buzlukta börek oluyo arada onlardan yaparsin
makarna zaten vazgecilmezimiz :)

X