Yurt icin gerekli malzemeler 1)...

İste bende kizara guvenemiyorum zaten sır falanda kolay kolay tanimadan olmaz yanii...
Bu guven sorununu nasil acacam bilmiyorum...
Erkeklerle daha iyi anlasiyorsun ama kizlarla hemcinslerinle dusundugum seylerin haddi hesabi yoko_O
Sakın sakın sır vereyim deme, özelini paylaşma. Hatta varsa sevgilin, olduğunu söylemesen bile olur yani o derece. Söylesen bile sakın kişisel bilgilerini verme vallahi çok fena oluyor kızlar. Özelin sende kalsın illa yurt arkadaşınla arandan su sızmayacak diye bi kural yok. Aman diyeyim özel hayatını anlatma, samimi bile olsan arada belli bi mesafe olsun. Eşyalarını ödünç verme, söylenmiş zaten ama borç morç kesinlikle verme. Bu da söylenmiş ama; not tut derslerde yoksa sınav zamanı kötü olur senin için. Ayrıca yeri geldi mi çok bencil ol, senden not isteyen olursa vermek zorunda değilsin, ver ya da verme demiyorum ama kırmadan da reddetmeye çalış birini reddedeceksen. Mesela not istiyor diyelim ki, misal ama sen de vermek istemiyorsun... Benim notlarım da tam değil, çok eksiğim var falan de. Ben de not arıyorum falan de, bulursan bana da haber ver falan de hatta inandırıcı olsun. Kalp kırmadan da insanları reddedebilmek mümkün.

Sakın sakın sır vereyim deme, özelini paylaşma. Hatta varsa sevgilin, olduğunu söylemesen bile olur yani o derece. Söylesen bile sakın kişisel bilgilerini verme vallahi çok fena oluyor kızlar. Özelin sende kalsın illa yurt arkadaşınla arandan su sızmayacak diye bi kural yok. Aman diyeyim özel hayatını anlatma, samimi bile olsan arada belli bi mesafe olsun. Eşyalarını ödünç verme, söylenmiş zaten ama borç morç kesinlikle verme. Bu da söylenmiş ama; not tut derslerde yoksa sınav zamanı kötü olur senin için. Ayrıca yeri geldi mi çok bencil ol, senden not isteyen olursa vermek zorunda değilsin, ver ya da verme demiyorum ama kırmadan da reddetmeye çalış birini reddedeceksen. Mesela not istiyor diyelim ki, misal ama sen de vermek istemiyorsun... Benim notlarım da tam değil, çok eksiğim var falan de. Ben de not arıyorum falan de, bulursan bana da haber ver falan de hatta inandırıcı olsun. Kalp kırmadan da insanları reddedebilmek mümkün.
Cooook tesekkur ederım canım allah razı olsun :KK200: yok zaten aman aman diyorum hep kendime bazen bencil olmak hayat kurtarıyor...

Utu odasi var canim camasir kurutma makinasida var ben zaten mecbur kalmadikca asmam da camasirlari ne olacagi belli olmaz basinda nobettede bekleyemem kizlara guvenemiyorun ya hemcinsim ama guven sorunu var iste:KK39:

evet bende çamaşır asmak zorunda kaldığım zaman korkuyorum. birkaç kez başkaları çalınma olayını yaşadı. güvenemiyorum bende. çamaşır kurutma makinesi bizde de var ama müsait olmadığı zamanlar oluyor. zaten bu tarz şeylerin ihtiyacını yurda gittikten sonra anlarsın. eğer ihtiyaç duyarsanız oda arkadaşınla birlikte karar verirsiniz. :KK66:

ben kırklarelinde yıldız kız yurdunda kaldım cok temız cok sıcak cok sevımli işletenler çok samimi eğer kırklarelinde okucaksanız yıldızı mutlaka arayın .

X