Kangruydu galiba :)ismini tam olarak bilmiyorum fakat hani şu gardroba asılan bol cepli bi aparat var ,annen de diker hatta onu,o kadar işe yarıyor ki inan tüm ıvırını zıvırını topluyor tavsiye ederim
Aaa cok iyi fikir aklima gelmemisti ben daginikliktan nefret ederim zaten benim icin cok iyi olur cok tesekkurlerKangruydu galiba :)
diktirmiştim ben :)
Evet kesinlikle aklimda uclu priz unutmam insallah3 lü priz çok gerekli oluyor bak şimdi aklıma geldi. bizim iki yatağın arasında priz ve telefonun şarj kablosu komidinime yetişmiyor. uzun kablolu bir 3 lü priz iyi iş görüyor.
Aslinda bornoz goturmek istemiyordum cok yer kapliyor hem yikanmasi zor olur diye ama annem gotur diyor bas havlusu 2-3 tane alsam fazla mi olur el yuz havlusu fazla almam lazim asiri titizim birde bende su huy var ben banyo yaptigimda pijamalarim ustlerimi falanda yikiyorum ve iki gunde bir banyo yapiyorum o iki gunde ne giydiysem yikarim mesela o yuzden pijama bol almam lazim...Küçük havlular
Bornoz varsa büyük havluya gerek var mı bilemedim ama zarar gelmez tabi havlun bol olsun :)
Bir başka vazgeçilmezim eşofman altı ve evlik giysiler :)
Yemek için küçük tencere küçük tava salata kasesi kap derim geriye kalanları zamanla tamamlarsın.
Oda musaitse elektrikli ocaklar oluyor onlarda aparatif yemek yaparsın da oda arkadaşın izin verir mi?Yok ablalarim mutfak yok yemekhanesi var fakat ben cok yemek seciyorum ve heryerdede yemek yiyemiyorum o yuzden oranin durumuna bagli kahvaltilik falan alirim kendime buzdolabina koyarim sıkıntı yokta yemek biraz sıkıntı olcak benim icin memleketle kaldigim il 2-3 saat evden yaptiracam poacaydi keteydi falan idare edecem artik ...
Yurtda yorgandi yastikti falan hersey var ozel yurt ama yastigimi kendim goturecem nevresim ayni sekilde orda var ama kendim götürdüğumu kullanirim simdi bardak catal falan onlari nasil yapiyim neyin icine koyuyum bilemedim kase tabak goturuyum mu yani işe yarar mi ?Havludan zarar gelmez.bornozun yanına büyük Havluda kat.kucuk havlu al bir kaç tane.ayri satılan yastık kılıfları var onlardan da al derim lazım olur.battaniye falan yurt vermiyorsa ondan da al.
Yemeği kendin yapacağına göre odanın içinde mutfak var.ocak falan var mı?
Aslinda bornoz goturmek istemiyordum cok yer kapliyor hem yikanmasi zor olur diye ama annem gotur diyor bas havlusu 2-3 tane alsam fazla mi olur el yuz havlusu fazla almam lazim asiri titizim birde bende su huy var ben banyo yaptigimda pijamalarim ustlerimi falanda yikiyorum ve iki gunde bir banyo yapiyorum o iki gunde ne giydiysem yikarim mesela o yuzden pijama bol almam lazim...
İste oda var buzdolabını ortak kullanacagiz ocaga izin vermiyorlar sanirim ...Oda musaitse elektrikli ocaklar oluyor onlarda aparatif yemek yaparsın da oda arkadaşın izin verir mi?
Tesekkur ederimBornozu geç o zaman büyük havlu işi görür.
Baş havlusu 2 iyidir:)
Pijama çok almak iyidir çamaşır derdi az olur.
Illaki oda birseyler yiyip icersin ama tabak bardagi gittiğin yerden al.Yurtda yorgandi yastikti falan hersey var ozel yurt ama yastigimi kendim goturecem nevresim ayni sekilde orda var ama kendim götürdüğumu kullanirim simdi bardak catal falan onlari nasil yapiyim neyin icine koyuyum bilemedim kase tabak goturuyum mu yani işe yarar mi ?