Yurt dışına taşınmak mı?

Yurtdışına gitmek için daha uygun bir zaman yok İnsanlar dışarıda hiç eşi dostu yokken gitmenin yolunu arıyorlar kaldı ki sizin aileniz oradaymış. 4 binlira nın lafını hiç etmiyorum bile burası günden güne kötüye gidiyor kurtulamayacağız orta asya ülkesi olmaktan

Fransa olacak orada okuyup büyüdüm dilinde biliyorum bir şekilde esımde öğrenir sankı mantıklı gibi. Cevabınız için teşekkür ederim ❤️
Ailen yurt dışında olmasaydı belki zor olurdu ama bu durumda gitmeniz mantıklı?Bu durumda önemli olan eşinizin uyum sağlayıp sağlayamayacağı.Çünkü işten çöküp gittiğinde aynı standartlarda(belediye de çalışmak rahattır) iş bulması çok zor olur.

Bir dk bile düşünmez giderdim.
Ayrıca eşinin ailesine Allah rahmet eylesin,ne güzel bir şey bu şekilde hatırlanmak.
Keşke bende kendi kayınvalidem için böyle düşünebilsem 🤣
kız hiç sorma
konuyu okuduktan sonra kendimden utandım :olamaz::olamaz: ama sonra hemen toparladım ,:rapci::rapci:

ne mutlu valla kaynana ve kayınbaba ardından böyle söyletebilmişler allah rahmet eylesin ikisinede

Burada 5 yıl siz çalışmadan eşinizin 4biniyle geciniceginizi düşünmeniz mantiksiz.
İki gelirle bile zor.
Ve bu kadar maddi olarak iyi değilken nasıl 5 yıl calismamayi göze alıyorsunuz?
Normalde yurtdışı bana bilinmezlik geldiği için korkutuyor ama sizin zaten aile orada , orada buyumussunuz burada sizi bağlayan hicbirsey yok.
Alın tasinizi torbanizi gidin vallahi.
Esin orada bir iş bulur zaten siz de bulursunuz çocuklara anneniz bakar oh mis gibi.
Sizin burada kalmanız hata olur.

Ailen yurt dışında olmasaydı belki zor olurdu ama bu durumda gitmeniz mantıklı?Bu durumda önemli olan eşinizin uyum sağlayıp sağlayamayacağı.Çünkü işten çöküp gittiğinde aynı standartlarda(belediye de çalışmak rahattır) iş bulması çok zor olur.
Eşim dayım ile calısacak daha once tatile gıttımızde deneme amacli calısmıstı aynn dediğiniz gıbı eledıye gore daha zor demıstı am anasık oldugunu bilerek gideceğiz

Burada 5 yıl siz çalışmadan eşinizin 4biniyle geciniceginizi düşünmeniz mantiksiz.
İki gelirle bile zor.
Ve bu kadar maddi olarak iyi değilken nasıl 5 yıl calismamayi göze alıyorsunuz?
Normalde yurtdışı bana bilinmezlik geldiği için korkutuyor ama sizin zaten aile orada , orada buyumussunuz burada sizi bağlayan hicbirsey yok.
Alın tasinizi torbanizi gidin vallahi.
Esin orada bir iş bulur zaten siz de bulursunuz çocuklara anneniz bakar oh mis gibi.
Sizin burada kalmanız hata olur.
Evet ailemin orada olması bızım ıcın bir artı. Ayrıca esım iş konusu da ayarlı gibi birsey dayımın şirketi var orada calısacak kapı/ pencere takma işi

kız hiç sorma
konuyu okuduktan sonra kendimden utandım :olamaz::olamaz: ama sonra hemen toparladım ,:rapci::rapci:

ne mutlu valla kaynana ve kayınbaba ardından böyle söyletebilmişler allah rahmet eylesin ikisinede
Amin. İnanın o kadar iyilerdı Kı hep destek oldular arkadaş gibiydik. Onlar ıcın rahat uymaları ıcın ne gerekiyorsa yapuorm dua namaz

böyle bir durumda düşünmeniz bile hata. 4000 tl maaşla 3 çocuğa ve kendinize ne verebilirsinizki?

kaçın kurtarın kendinizi tabiki

Hiç düşünmeyin çekin gidin. Benim eşimin işi yurt dışında çok rahat iş bulabileceği bir alan bazen iş teklifi aldığı da oluyor. Ama burda döviz üzerinden Türkiye ortalamasının çok üzerinde kazandığı için gitmek istemiyor. Buna rağmen yarın gidelim dese bir dakika durmam. Her gün doğmamış çocuğum geleceği bu ülkede nasıl olacak diye düşünüyorum. O yüzden siz burda kalmayı hiç düşünmeyin bile.
Gercekten Bundan 4 yıl once hersey cok farklıydı suan hersey çile haline geldı

Back
Yukarı