Günaydın kızlar,
Fıkırlerınız degerlı benım için, dırekt konuya geçiyorum.
Kp kanser idi, almanyada tedavi görmüştü. Değerleri toparlamıştı. Kemiğe sıçradığı için ancak bu kadar tedavı yapabılıyoruz dedi doktor. Turkıyeye geldı. 1 ay gıbı bır surede degerlerı yıne yukselmeye başladı. Ankarada oturuyorlar. 77 yasında.
Gorumcemın ıkızlerı var ve calısıyor. Esım babası ve tedavı sureci ıle ılgılenmek ıstıyor. Kesınlıkle hak verıyorum. Dolayısıyla ankaraya tayın ısteyecegım dıyor....
Bnm cocuklarım bakıcıya bırakılmayacak kadar kucukler, annem bnmle beraber ankaraya gelse gecınemezler. (Kucuk bır sehırde oturuyrz dıyebılırım) Esımın babasının verdıgı evı var. 1350 tl kıracı var ıcınde. Yanı sunu demek ıstıyrm. O cıvarda kıralar oyle. Bız o eve gececegız. Annem tasınsa babamın emeklı maası sadece o kadar. Anneme konuyu acamıyorum. Uzulur cok hastalanır, bılıyorum.
Esım sızınkılerın kırasını verırız gıbı bırsey soyledı. Annemler onu nasıl kabul edecek bılmıyorum
Dıger bır hususta ankaradakı ev senelerdır kıracıda oldugu ıcın bakımsız. Yaptırdak 40-50 bin TL tutar. Ben yaptırmadan oturmak istemem cunku ıcınde esya varken cok zor tadılat.
E evımızın, arabamızın kredısı, buyuk oglumun kresı varken bu borca esım asla gırmek ıstemez. Onu nasıl ıkna ederım bılmıyrm, bırde hastalık basımızdayken tayın yenı duzne kurma tasınma gıbı seylerı dusunmek cok sacma oluyor, ugrasılacak konı degıl.
Ne yapacaz bılmıyrm.
Eşimin bir önerisi şöyle, ben tayin isteyeyim sen bir sene sonra gel. O zaman oğlum 1.5 yaşında olacak aslında yıne baya kucuk oluyor. Kredılerımız oldugu ıcın ucretsız ızın alamam.
Eşime memurlarda refakatcı ıznı oluyor onu kullan önce dedım. Sonra duruma gore hareket ederız dedım. Refakatçi ıznı kemoterapi tedavısı goren hasta babası olan bırı ıcın sıkıntısız cıkar mı? Bu konuda bılgınız var mı?
Dısarıdan nasılgorunuyor? Ne dersıniz? Farklı bakış açılarına ıhtıyacım var. Kp uzuntuden zaten mahvolduk. Bunları dusunmek ıstemıyrm aslında moralımız cok bozuk