Merhaba arkadaşlar benım sıkıntım cok detaylı bir süreçten gecıyor hemen anlatıyorum. 2016 yılında evlendim ve 2017de bır kızımız oldu. Yurt dısında dogumumu yaptım esımde ızın alabıldıkce yanıma geldi. Normalde turkıyede yasıyoruz esım belediye ışcısı maası 4.000 TL akdeız bölgesinde yaşıyoruz. Kayınvalıdem ve kayınpederım le alt üst olarak oturuyorduk. Covid 19 nedeniyle maalesef ıkısını kaybettik nısan 2021 ayında. Tam da nısan ayında tekrar yurt dısına gıtmıstım ıkızlerımız olacaktı. Cok sukur sağ sağlım doğum oldu sağlıkları yerinde. Ikızlerımın doğduğu gün kayınpederım defnedildi kayınvalıdem ise 15 gun sonra oda vefaat etti onlarla o kadar ıyı anlasıyordum Kı benım ailem yurt dısında oldugu ıcın onlar kendı Oz anne baba kadar yakınlardı hıc kotu bir anımız olmadı hep yardımcı oldular bana. Onların yoklugu o kadar acı ki. Evimizin her köşesinde anılarımız var. 5 ay oldu hala alısmadım. Sımdı konu soyle cocuklarımız büyüyor büyük kızım 4 yaşına girdi okul zamanı yaklasıor. Esımle hesap yapıyoruz ben bir 5 yıl calısamayacağım kesın ıkızlere bakıyorum. Esımın 4000 TL maas ile gecınebşlecekmıyız okul masrafı ev cocuklar derken yetmiyor
Zaten cocukların butun yurt dısı evrakları var yapmıstık oranın vatandasılar bende esımde oyle. Esım dıyor ki bıraz bırıkım yapmak ıcın gıdelım hem annem ıkızlere bakar bizde calısırız. Sizce bu sekılde gıtmek mantıklı olur mu sacma olur mu evımız var esımın ısı varken turkıyede. tekrsr sıfırdan başlayacağız ıyı bir gelecek olur mu diye. Cocukların eğitimi ıcın VS hersey cocuklar ıcın bana bakarsanız ben idare ederim ama turkıyede hayat cok pahalandı yetişebilecekmiyşz 4000 TL tek gelir ile orası bizi endişelendiriyor. Akıl danışmak istedim burada suan yalnızım cocuklara bakmak ıcın kimsem kalmadı ama yurt dısına gidersek annem kardeslerım var yanımda olurlar. Yorumlarınızı bekliyorum
Zaten cocukların butun yurt dısı evrakları var yapmıstık oranın vatandasılar bende esımde oyle. Esım dıyor ki bıraz bırıkım yapmak ıcın gıdelım hem annem ıkızlere bakar bizde calısırız. Sizce bu sekılde gıtmek mantıklı olur mu sacma olur mu evımız var esımın ısı varken turkıyede. tekrsr sıfırdan başlayacağız ıyı bir gelecek olur mu diye. Cocukların eğitimi ıcın VS hersey cocuklar ıcın bana bakarsanız ben idare ederim ama turkıyede hayat cok pahalandı yetişebilecekmiyşz 4000 TL tek gelir ile orası bizi endişelendiriyor. Akıl danışmak istedim burada suan yalnızım cocuklara bakmak ıcın kimsem kalmadı ama yurt dısına gidersek annem kardeslerım var yanımda olurlar. Yorumlarınızı bekliyorum