• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YURT DIŞINA GİDECEK SEVGİLİ

unstop

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2019
2
0
1
31
Merhabalar,

O kadar çok dolu ki içim. Çevremden aldığım öneriler bana yetmiyor.

Sevgilimle 2 yıldır beraberiz. Askere gitti geldi. Daha yeni geldi. 6 ay boyunca bende onunla o süreci atlatmaya çalıştım. Askerlik bitti. Yanıma geldi. Kardeşi yurt dışında. Babası ona da destek sağlayacakmış. Burada 3 ay iş arayacağına orada 6 ay dil eğitimi alacakmış. Ben bu durumu kabullenemiyorum. Geçen senede arkadaşlarıyla Ukraynaya gitmişti 1 haftalığına. O zamanda istememiştim. Doğru düzgün biri olduğunu. Her şekilde iletişimde olacağımız söyledi. Nitekim öyle de oldu. Tabi bilmediğim kısımlar varsa Allaha havale ediyorum. Ne zaman mutlu olcağımı hissetsem bir engel çıkıyor ortaya.

Dedim ki madem öyle aileler tanışsın söz olsun beraber gidelim. Kendisi bunu kabul etti. Ailesiye konuştu onlar da olumlu karşılamış. Ama düşününce ben kendi ailemin müsade etmeyeceğini kavradım. 3 ay içinde bu süreç mantıklı ilerleyemez.

Gitmekte kararlı. Ben de giderse buna katlanamayacağımı. şimdiden bitmesinin daha doğru olacağını söyledim.
Sizce yanlış mı yaptım ?

Bir yanlışlık göremedim. İki tarafta istediklerini belirtiyor eğer bunlar karşılanmıyorsa ayrılık olabilir.

Ayrılığa değecek bir süreç mi peki ? Sonradan pişman olur muyum

seni aldatacak adam heryerde yapar madem söz kesebiliyrsunuz onu aradan çıkarın ,
oda daha dikkatli davranır bari ,

ordan bi kiz bulup evlenmek mi isityor? dil icin mi gidiyor kalmak icin mi? tam olay nedir yani? insanlar yurt disina egitime gidebilir..gitsin gelsin birlikte gidin yerlesin eger bunu istiyorsaniz

Sorun yurt dışına gitmesi yoksa sizin gözünüzun önünden gitmesi mi. Gercektne güveniyor musunuz. Bı de şöyle düşünün yurt dışı olmasın ama tek başına iş için Antalya ya yada başka bir sehire gidiyor olsun o zaman sorun etmeyecrk misiniz. Bide doğru düzgün biri olacağına söz vermesi de anlamsız geldi demekki vukuati var ki size kendini ispatlamaya çalışıyor. Bence sorun yurt dışı değil siz guvenmiyorsunuz. Neticede yurt dışında kızlarda erkeklerin üstüne atlayıp ille de benle yatacaksin diye kafasına silah dayamiyor iş erkekte bitiyor.

Back